Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

pufina 

všechny recenze uživatele

Show v některých chvílích dost pokulhává, někteří účinkující ze sebe rádi dělají veřejně blbce, takže nejen že "Česko Slovensko má talent", ale taky "Česko i Slovensko má plno blbců". Ale rozhodně se našlo pár výjímečných účinkujících, co skutečně mají obrovský talent, tak snad se v Čechách ukáže něco nového a zajímavého. Soutěžení Primy a Novy (Talent mánia) je dost ubohé. Talent (a Prima) má plus za to, že jako moderátoři byl Prachař a Pyco Rausch, co nejsou nudní a nemají trapné kecy (jako na Nově Mareš). A nebýt v porotě Kraus, asi bych to ani jednou nezapla. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než talentmania, ale nevidím důvod dávat tomu 3 a už vůbec abych dal krásné 4*. Nevím, čím by si to mohl tento pořad zasloužit. Moderátorsky to raději vůbec nebudu hodnotit hlavně proto, že Prachaře prostě nemám rád, s tím se už nic nenadělá, takže tuto stránku raději do hodnocení nepočítám. Takže skočim na porotu - snaha o nové tváře v porotě, mi přijde sice jako dobrý, ale bohužel jediný dobrý nápad. Hlavně, že to sou tváře, které sou rozumné. Kraus je dobrej, ale teďka je vidět všude, až mě už trochu leze krkem, ale třeba srovnávat Lucku Bílou a Šeredovou to nejde, protože Šeredová ta je pro mě s IQ v záporných číslech, to ukazuje pořád, Bílá je úplně něco jiného, ale věřím, že to lidi chtěj, aby tam byla vymaštěná a vyprsená Šeredová a věřím, že talentmanie má větší sledovanost než tohle. Viz můj komentář k talentmanii. ()

Reklama

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Pre mňa šok. Šok v tom, že sa práve na obrazovkách Primy a Jojky objavil nádejný projekt, ktorý nebol nimi pochovaný. Tieto televízie sa totiž nechali inšpirovať (znamená celé to prevzali) veľmi populárnou a podľa mňa najkvalitnejšou TV Show zo všetkých celosvetových programov o talentoch- Britain's Got Talent ;či už je tu spoločná dvojica zladených moderátorov (veľký to pokrok- doteraz som mal pocit, že nutnosť mať na poste moderátora ženu i muža je nejakým spôsobom zakotvené v slovenskej ústave), technické spracovanie jednotlivých príbehov súťažiacich, alebo sympatická porota zložená z "typov", ktorí týmito "typmi" sú a nemusia sa na nič hrať (o tom, že Lucka Bílá je naozaj jedna maximálne citlivá a priateľská osoba, som sa presvedčil aj na tohtoročnom Červeníckom festivale). Celý úvodný diel potom pôsobil veľkolepo, dal najavo, že nás čaká čosi epické a mal úroveň. Zatiaľ ešte nehodnotím, ale je to na veľmi dobrej ceste k slušnému hodnoteniu. Po skončení show: Kvalitu si talent udržal. Krajšie tri hviezdičky, alebo 70%. ()

Kolikokoli 

všechny recenze uživatele

Co říct - je to originální, zajímavé, je tam Jakub Prachař. Ukazují to důležité - výkony soutěžících a občas nějaký vtípek. Není to přeplácané ani křečovité. Když jsem v reklamní pauze přepla na Novu, tak jsem málem začala hledat WC. Neuvěřitelně nesympatický Mareš a jeho hloupé a trapné vtipy, neustálá blikátka a pozlátka a jen sem tam ukázat nějakého soutěžícího. Trapná Nova, kt. další soutěž vyrobila podle zajetých kolejích, které se dávno omrzely. A to neustálé trapné prohlašování "jediná originální Č-S show" - k smíchu. Původně jsem chtěla dát nižší hodnocení, ale když to porovnám s Trapománií, tak rozdíl je docela dost veliký... ()

pakobylka

všechny recenze uživatele

Porovnávání neporovnatelného … a poloamatérské rozhodování poroty, jejíž dva členové sice mohou profesionálně posoudit zpěv, ale k hodnocení mnoha dalších, velice různorodých vystoupení mají všichni tři porotci asi takovou kvalifikaci jako já, když přiděluju hvězdy filmům a píšu k nim komentáře ... :-) … No nic, máme teprve druhou polovinu září 2010, dál bude všechno probíhat podle vyzkoušeného a osvědčeného schématu a ke slovu se dostane i hlasování diváků, protože vydělávat se prostě a jednoduše musí. Pokud bych brala v úvahu samotnou podstatu téhle "soutěže“, je to jeden převeliký nesmysl, protože srovnávat talent kupříkladu zpěváka, akrobata a kouzelníka prostě nelze. Z hlediska dramaturgie a úrovně televizní zábavy to není až tak úplně marné, ale viděla jsem jen úryvky, takže nehodnotím. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama