Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Recenze (398)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu tvrdím, že tato show na britský originál zkrátka nemá. Neporovnatelně horší střih, ničím nevynikající výběr talentů (způsobený asi menší rozlohou ČR a dvěma talentovými soutěžemi najednou) a porota, která svými komentáři typu: "Fantastický," nebo "Mně se to líbilo," nesahá konstruktivní kritice Simona Cowella, Pierse Morgana a Amandy Holden ani po kotníky. Možná se to časem rozjede a objeví se zajímavější účinkující, pro mě, jakožto pro člověka žijícího v Británii, je ale tato soutěž už odepsaná. Vyhledávat si někde na internetu epizody pořadu, který nemá to správné kouzlo, zatímco v televizi běží nesrovnatelně lepší a zajímavější verze, zkrátka jaksi nedává smysl. (Více ke srovnání české a britské verze jsem napsala v komentáři k Britain's Got Talent.) | Dodatek 7. dubna 2011: Pár měsíců po konci přihazuju třetí hvězdičku, jelikož někteří soutěžící (Zuzana Sapárová, Richard Nedvěd) mě během pozdějších auditions zaujali a i porotci mi nakonec byli sympatičtí. A už jen za to, jak inteligentní byla celým svým podáním tahle show v porovnání se současnou nováckou superstar, si to průměrné hodnocení zaslouží. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přesně, jak řiká většina. Talentmanie je trapná až to bolí, trapnější pořad jsem snad ještě nikdy neviděl. Ta marnost okopírovat "Got Talent" a udělat si svojí soutěž je naprosto ubohá. Česko Slovensko má talent ví z čeho má těžit, má dva parádní moderátory a výbornou porotu v čele s respektovaným Jaro Slávikem. Co můžete chtít víc? ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

ČS Má talent bylo od první chvíle pasována na toho lepšího z dvojice talentových show, probíhajících v naší maličké zemičce současně. Celosvětová licence a její "zvuk" přilákala kvalitu na všech místech. Moderátorská dvojice Rausch-Prachař byla z počátku nejistá, ale postupně rostla (hlavně prvně jmenovaný) a nestěžoval bych si na ně. Rozhodně nejlepší momenty Jakuba Prachaře byly v jeho "zkušebních chvilkách". Vidět ho na trampolíně byl zážitek, Rausch na druhou stranu střílel ostrý dvojsmyslný humor. Trojice porotců Bílá-Kraus-Slávik byla zábavná, i když jejich jasná šablona byla až zbytečně průhledná. Miluji vás-humor -X ztrácelo na síle hlavně v momentech "davového propadnutí" určitým soutěžícím a ztrátě soudnosti v hodnocení (radši nebudu jmenovat). Nejvíc mě vadila vzájemná sebereklama (křest alba), to občas vypadalo hůř jak novácká Talentmánie. Show však také ukázala, že ČSMT nehní malá soutěž, ale obrovský gigant, na kterého Jojka s Primou nebyli připraveni a občas jim to po technické stránce haprovalo (a to nemluvím o některých scénářích). Celkově vzato dobrý pokus, který vyšel tak napůl a klesající kvalita, protěžování některých "příběhů" a opakování poroty z toho nedělá nic víc, než tříhvězdičkou zábavu. PS: Jak šel čas s hodnocením: po prvním 927 hodnocení s průměrem 62%, po druhém 1374/62%, po třetím 1519/62%, po čtvrtém 1699/62%, po pátém (SD) 2083/61%, po prvním vyř. 2172/61%, po druhém 2246/60%, třetím 2435/60%... Finále 2680/58%. 31.12.2010 2991/58%. Všimněte si, že % hodnocení padalo a po třech dílech ohodnotilo pořad 1519 uživatelů z celkových cca 3000. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: TV JOJ, PRIMA TV // Nepochybne lepšie ako Talentmánia. No to bude zrejme tým, že toto je Americký originál. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Originální námět, svěží a zajímavá porota, dobří moderátoři. Nova zažije stejně jako u Big Brothera totální propadák. 85% 29.08. 2010 ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Docela ucházející pořad, a musím říct, taky první pořad tohoto typu (v ČR), který mně aspoň trochu zaujal. Samozřejmě k dokonalosti a Simonovi to má daleko :-), ale stále příjemnější pokoukání než na hrůznou Talentmanii. Opravdových talentů sice není tak moc, na můj vkus je v soutěži až příliš zpěváků, ale samozřejmě lidi chápu. Zpěv je nejjednodušší. Tedy pro ty, co maj aspon trochu hudebního sluchu. S objektivním hodnocením zatím souhlasím ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Celkom obstojné kopírovanie svetovo úspešnej show (America/Britains got talent), s interaktívnou funkčnosťou medzi vystupujúcimi a porotou. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Co bylo lepší, Talent Mania nebo Česko Slovensko má talent? Zpočátku jsem si myslel, že Talent mania, ale po pár dílech jsem pochopil, proč prima válcovala ve sledovanosti právě novu. Talent je prostě lepší. Lepší moderátorská dvojice, porota, dokonce i soutěžící. Jen škoda, že neměli zelené tlačítko, ale chápu, že se chtějí odlišit :D...70% ()

castor 

všechny recenze uživatele

TALENTMANIA – plus: Banášová a Habera, mínus: všechno kolem, rozněžněný a věčně uplakaný Troška, vyhořelý Mareš, prapodivné výměny v porotě, tlačení na pilu za každou cenu, neustálé cpaní laciných životních příběhů a milion reklam k tomu jako bonus. ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT – plus: dvojice moderátorů, Kraus a Slávik, příjemný a snesitelný formát, mínus: Bílá bez názoru a s medovými výroky, neustálé natahování všeho, co se ještě krapet natáhnout dá. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Znova začal ďaľší z veľkých súbojov komerčných televízií o gaučového diváka. Dokonca veľký federatívny súboj. Česi a Slováci hľadajú talent. Na jednej strane stojí Markíza s Novou so svojou „Talentmániou“ a proti nim TV JOJ a Prima s konkurenčným projektom „Česko Slovensko má telent“. Druhí menovaní to jasne vyhrali. Vybrali rešpekt vzbudzujúcu porotu, zvolili atraktívne prostredia, majú omnoho zaujímavejších súťažiacich, kvalitných moderátorov, výborné technické a štedré finančné zabezpečenie. Keďže som „Talentmániu“ označil ako odpad, tak tým pádom musím show „Česko Slovensko má telent“ oceniť aspoň troma hviezdičkami. *** ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Běžně na této databázi nehodnotím nic po prvním dílu a TV pořady dokonce hodnotím jen velmi vzácně, ale zde udělám výjimku a přidám se k nadšeným divákům tohoto pořadu. Bylo to svěží, bylo to originální, bylo to neokoukané, bylo to vtipné, bylo to zajímavé, bylo to zkrátka fajn a nic tomu nechybělo. Na tomto pořadu je nejlépe vidět, že to jde i bez Mareše, Jakub Prachař je pro mě tváří známou, ale v tomto případě na postu moderátora tváří neokoukanou a považuji za veliké plus, že se rozhodl tuto show moderovat, protože je to skutečně příjemné oživení, navíc spolu s Pycem se jedná o vynikající moderátorskou dvojici, která mě osobně zřejmě nemá šanci omrzet. K tomu jsou navíc v porotě další v podobných projektech neokoukané tváře, jako Jan Kraus, který mi vždy byl a stále je nesmírně sympatický, Lucie Bílá, která mi vůbec nevadí, pokud zrovna nevyhrává další Slavíky, a které to v porotě opravdu sluší, a potom charismatický Jaro Slávik, který mě hodně zaujal. Výsledkem tedy je, že tahle soutěž dopadla nejlépe, jak vůbec dopadnout mohla, a já se počínaje dneškem stávám jejím pravidelným divákem. A ještě si neodpustím rýpnutí do Novy, když jsem totiž po skončení dnešního dílu ČS má talent přepnul na Talentmanii, tak mi stačilo pár minut, abych opět pocítil svou silnou averzi vůči panu Marešovi a přesvědčil se, že Prima je pro mě tou nejlepší volbou na nedělní večer (pokud ovšem zrovna v tu dobu nepoběží na HBO v nedělní premiéře nějaký extra kvalitní film). Za sebe dávám pět hvězd a Primě s Jojkou tleskám vestoje! ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Nepochopím proč jsem tahali i zpěváky! Bylo a bude takových pěveckých soutěži, že to jen pořadu podraží nohy. Talenty se nezapřou a dalo se to sledovat. / Viděné epizody cca *12.dílů / ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Taková je porota: Břitký humor a svérázné bonmoty Jana Krause. Výrazný smích a citlivé nitro Lucie Bílé. Pronikavý zrak a nabité zkušenosti Jaro Slávika; činí Talent záživnějším a snesitelnějším. Soutěžící se teprve vyklubávají ze svých ulit, aby ukázali: co dokážou. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Bez ohledu na to, že je to pro "stádo", musím podotknout, že mě to posadilo na zadek. Můžu odsuzovat, ale jelikož NENÁVIDÍM zdejší kopírování hvězdiček, nikoliv podle svého uvážení, ale podle elity, budu rozhazovat plnými hrstmi. Je úžasné, jak tenhle projekt překypuje nápady a snaží se věci prodávat, nikoliv je šidit. Má tolik odnoží, které bych rozebral, ale vždycky bych dopadl s povzdychem a zvednutým palcem. Jede v úplně jiné linii a tam, kde to zapáchá prvoplánem, cítím spíš neuvěřitelnou touhu po dosažení snu. Ať si říká kdo chce, co chce! A hrom do mě, jestli se Pyco nestane světovou moderátorskou ikonou. Histerickým fanouškem nejsem, obdivovatelem tutově. To jest můj názor! ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Fyzická indispozice a neschopnost soustředit se na čtení mě přivedla před TV obrazovku v době, kdy probíhala tahle soutěž. Nebudu spekulovat na téma, proč dvě konkurenční televize vysílají ve stejném období prakticky shodné pořady, z tohoto stupidity klání však vychází jako vítěz TV PRIMA. Moderátoři nejsou esencí trapnosti, porota není vyloženě nesympatická a soutěžící... no, 3x jsem ze sebe vypotila velmi uznalé pokývání hlavou. Ještě by to chtělo nebýt tak předposraně korektní (viz. nadšení z rapujících slepců či neutnutí falešně pějících "metalových" dětiček), ale koukat se na to dá. Což rozhodně neznamená, že bych se to chystala sledovat pravidelně :-P. 44% ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Srovnání s trapnou (Kraus: „Dnes si dá každý blbec na hlavu hovězí, ale to neznamená, že něco umí.") estrádou na nově se nevyhnu, čili zaslouženě 40% i když ten slovák mě teda solidně sere. ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Už mně s tím leuzou na nervy, potřebují se pořád dokola zviditelňovat na takovýchto pochybných pořadech a podivných lidech...?!!! Nejde mi o tv, ale o to, že je to všude. Za tohle budu Primu ještě dlouho proklínat.! :-( ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak můžou porovnávat lidi s různými talenty... Někdo umí to, někdo zase něco jiného. Mě tyto soutěže prostě nebaví, ale chápu, že to k něčemu dobré je. ()

balone 

všechny recenze uživatele

Pokud srovnám česko-slovenského talenta a ty zahraniční, hlavně tedy americké, australské a britské, tak děs, práce kamer a zvuku, kde z poloviny představení nebylo nic slyšet, protože se do toho hihňala Bílá byla příšerná, ale jinak to bylo v rámci možností celkem fajn. 25% ()

Reklama

Reklama