Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Docela se divím, že v našich malých národech je spousta lidí s nevšedními talenty. Trochu jsem se bál, že bude samý zpěvák a tančník. Bílá a ten Slovák v porotě fajn. A Kraus ještě o třídu nad nima. Nikdo jiný neumí prohodit buranskou poznámku tak inteligentním způsobem, aby neurazil. Takže myslím, že se Got talent celkem vydařil i když na americký a hlavě britský to nemá. No a srovnání Nova - Prima je myslím dost jasné - hlavně tady na CSFD. 60% ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

V současné době televizi moc nesleduji, mám ji zapnutou jen jako kulisu a občas na něco hodím oko. Když jsem měl v onen nedělní večer jako kulisu Novu a začínala Talentmania, po pár minutách jsem musel přepínat, to, co se dělo na obrazovce bylo nepopsatelně trapné (viz můj komentář Talentmanii). No a ze zvědavosti jsem to přepnul na Primu. Já sice nejsem příznivcem tohoto druhu reality show, ale zajímalo by mě, jak to teda vypadá na té Primě, když na Nově je to taková hrůza. No a ČSMT mě docela příjemně překvapilo. Vyvolení nebo BigBrother, mezi nimi nedělám žádný rozdíl, obojí bylo pro mě vždycky odpad, ČSMT se však dá překvapivě sledovat. Dobře zvolená porota, slušná moderátorská dvojice (která se jen musí ještě pořádně sehrát), zajímaví soutěžící a hlavně je to soutěž podle originální licence, žádná trapná kopie. I po další neděle raději zvolím jako kulisu Primu, ta tentokrát Nově vážně nakopala zadnici. Nedělám to rád, jak už jsem říkal, nefandím těmto pořadům, ale musím mu dát pěkné hodnocení. Zaslouží si to. ()

Reklama

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Talenty máme v Česku i na Slovensku úžasné, tie nehodnotím ani v rámci Česko Slovensko má talent, ani v rámci konkurencie (sračková Talentmánia). JOJka sa síce nezachovala pekne, keď Markíze prebrala najdojnejšiu kravičku, ale v ich spracovaní má tá súťaž stále akú-takú dušu i grády. Zbavili sa "vyžitého kata" Haberu, arogantnej Banášovej a zobrali si iba to najlepšie - trefného Krausa. K nemu pridali inteligentnú a roztomilú Bílú a skutočného kata Slávika, zachovali klasické proporcie "...got talent" programov a vytreli si s megatrápnou Talentmániou riť. V rámci našej produkcie slušná televízna zábava. (60%) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ako u všetkých súťaží tohto typu je najlepšou fázou tá úvodná a nie finále. Prichádzajú ľudia o ktorých nič neviete, neviete čo čakať a môžu ohúriť, alebo pobaviť svojou trápnosťou. Druhé a neviem aké kolo je už len opakovaním toho istého bez spomínaného efektu prekvapenia. Najviac mi vždy vadilo to, že sa to volá Česko Slovensko má talent a chodili tam uzbekistánskí žongléri a spol. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Povedená česká variace, těžící z britského úspěchu. Skvěle uměle vytvořená atmosféra, potažmo porota, která dokáže udělat z podprůměrného obrovský trhák, který nám nedá klidně spát. Perfektně ladící moderátorská dvojice. Jednoznačně lepší než ,,konkurent" TV Nova a to po všech stránkách. Do příště by nebylo na škodu vystřídat Lucku Bílou a zvednout tak celkový potenciál. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama