Reklama

Reklama

Tajemný muž

  • Kanada The Tall Man (více)
Trailer

Když se jí ztratí syn, snaží se zoufalá matka rozluštit hádanku tajemného muže, který údajně unáší děti. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (485)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Laugier vlastně nezklamal. Viděl jsem od něj Mučedníky, ale hlavně Ghostland mě hodně dostal. The Tall Man zase jednou pěkně klame tělem a finální mozaiku si divák poskládá díky chytrému scénáři až úplně na konci. Jessica Biel určitě nic vyloženě nezkazila, navíc tady opravdu nejdůležitější roli hraje příběh. Určitě doporučuji všem, kteří se nechávají rádi překvapovat. 65% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Naštěstí není v žánru uvedeno "horor"! No, ono tam vážně nebylo nic strašidelného! Mysteriozní? Panečku! Ano, jde o mix několika žánrů, ale zdálo se mi, jakoby žádný z nich nebyl dotažen do konce. Budu si tedy myslet, že se jednalo o drama, temné drama, které mělo na víc, než jen na zmateně pobíhající Jessicu Biel a několik sedláků. 35% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Když francouzskému řezníkovi padne v masokombinátu, pověsí na hřebík zástěru a opláchne ruce od vepřové krve, je schopen po šichtě vykuchat i něco opravdu pořádného. Příjemné překvapení na pomezí thrilleru a agitky sociálních služeb, o němž bez přítlačného křídla nelze téměř nic napsat, a proto se budu věnovat výhradně anatomicky dokonalým rtíkům slečny Bílové. No prostě paráda! Kdybych měl někdy možnost pochválit jí je osobně, nechtěl bych jako reakci slyšet nic jiného, než huhňavé "Fy elice uafkaf, ueubaue!!" . ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jak na mne tento snímek zapůsobil. Nejspíš dost matoucím dojmem, ale moc se mi to líbilo. Přerod hlavní hrdinky v monstrum a pak zase zpět, i když jen v uvozovkách a s jistou dávkou soucitu byl opravdu zajímavý a chvílemi jsem si nebyl jist, zda sleduji stále ten stejný film. Začalo to jako Dr. Quinová, pokračovalo jako nějaký psychothriller o šíleném únosci a masovém vrahovi dětí a končí to jako parodie na Avengery nebo X-Meny, kdy tajná organizace zachraňuje zatracené životy. Doufám, že jsem nevyzradil příliš, ale musím uznat, že Jesica Biel je zkrátka má favoritka. 75% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Celkom chytrý a zaujímavý thriller, možno zbytočne metie názvom, ktorý ma osobne veľmi nelákal. Film je nakoniec úplne iný, ako som čakal a to je len dobre. Približne v polovici dôjde k niekoľkým zvratom v príbehu, ktoré vo vás môžu na chvíľu vyvolať zmätok. Časom sa to vysvetlí a z tajomnej prvej polovice veľmi rýchlo prejdeme do dej druhej, podstatne reálnejšej. Túto tému veľmi kvalitne preniesol na filmové plátno B. Aflleck vo filme Gone,baby gone Možno som týmto prirovnaním prezradil priveľa, no každopádne iba upozorňujem, že tu už niečo také bolo. Málinko realistickejšie podanie, aspoň v detailoch a bol by som spokojnejší. Ak necháte rozzúreného psa 10 sekúnd trhať vaše lýtko tak sa na nohu takmer nepostavíš a krv z teba bude striekať ako z divej svine, o tom nepochybuj... Navyše tým, že sa auto prevráti, pes neumiera...60%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (7)

  • S největší pravděpodobností je film insiprován duchem jménem Slender man, který má odnášet děti a potom je jíst. (josefklimes)
  • Když se Julie (Jessica Biel) umývá na toaletách, má na bradě otevřenou ránu, ovšem po opláchnutí má rázem bradu bez šrámu. (NICOTINE)
  • V scéne, keď sestričku July (Jessica Biel) privezie polícia na policajnú stanicu, kde jej policajt príde neskôr oznámiť, že syna nenašli, je pri detailnom zábere na jej tvár vidno, že jej oko je mimoriadne napuchnuté, no v ďalšom zábere má oko normálne. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama