Reklama

Reklama

Tajemný muž

  • Kanada The Tall Man (více)
Trailer

Když se jí ztratí syn, snaží se zoufalá matka rozluštit hádanku tajemného muže, který údajně unáší děti. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (484)

pepo 

všechny recenze uživatele

Silna story, ale bohuzial nie uplne vyuzita. Ten film mohol byt cimkolvek a mohol byt skvely (pretoze ma mimoriadne silnu myslienku). Takto je to vsak zanrovo bohuzial dost mackopes s nedostatocnym rezijnym uchopenim. A ja musim este viac obdivovat jedneho nemenovaneho herca, ktory vo svojom rezijnom debute podal tuto latku intenzivnejsie, naliehavejsie, posobivejsie a silnejsie. (Nejdem prezradzat kto, pretoze by to bol megaspoiler). kazdopadne velmi slusny film, ale ten zabity potencial mrzi. Slabsich 7/10 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Je to taková sinusovka – vystřídají se pasáže, kdy se zdá vše jasné, kdy to vypadá, že už příběh nemá co dál nabídnout a jen zbývá odpovědět na otázku „proč?“, kdy mě až začíná nudit; a pasáže, kdy mi připadal geniální, kdy se vše otáčí o 180°, a i když tuším, stejně mám pochyby, jestli se nezhoupne zpátky a mám ono známé příjemné mrazení v zádech. # Líbí se mi, jak mě film staví před morální otázku, na kterou mám jasný názor, ale při trochu jiném úhlu pohledu už nedokážu určit, co je správné a co ne. # [viděno: TV, 5.1] # příběh 7 | hudba 5 | humor 0 | akce 1 | napětí 4 | pustil bych si znovu 6 ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,… PROTOŽE MNOHEM HORŠÍ VĚCI SE ZDE STÁVALI DĚTEM....“ /// Když selže systém přichází TAJEMNEJ MUŽ. Pedofil? Bubák? Ďábel? Rozhodně ne duch. Může změnit svět? ... Americkej venkov na ,,x-tej“ způsob (mám dojem, že Amíci by Vesničku mou, (střediskovou), zřejmě nepobrali…). Cold Rock je dalším vzorem pro prdele světa, a film dost slušně odvedenou filmařinou (s překvapivě hnusně zajímavou J.Biel). Sázka na (solidní) držení v nevědomosti (SPOILER pro intelektuály – připrav se, že s tebe budou dělat kreténa) by mohlo bejt hlavním lákadlem. Já bych doporučil ještě vkusnou thrillerovou stránku, dobrej myšlenkovej veletoč a nethrillerově rodičovsky silnej závěr. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Slyšel jsem, že totálně dojebaná Jessica Biel stojí za viděnou. 2.) Na vokrese se nám začali ztrácet parchanti. 3.) Jsem tajemnej a žeru děti (jako rád že je mám… ). 4.) Thx za titule ,,DoubleJo“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

V první části se to tváří jako pomalu se rozjíždějící horor s výborně gradovaným napětím a děsivou atmosférou, v druhé jako nadmíru ponurý thriller se snahou o poselství. A v obou rovinách to funguje na jedničku. Zvraty jsou překvapivé a zvláště na tom prvním je vidět umění scénáristy pracovat s postavami a jejich vývojem + jsem z něj měl z pohledu diváka, milujícího tento žánr, opravdu radost. A finále možná může někoho nemile překvapit, ale na mě to působilo promyšleně a navíc pěkně mrazivě, přes všechnu tu obhajobu. Co se týče postav, Biel je opravdu anděl a Jodelle Ferland ji celou dobu stíhá, navíc pro ni mám už od ehm. Zatmění slabost. Zvláštní, ale stále krásná tvářička. Ostatní herci jsou vícemeně křoví pro rozehrané drama, ale ani jeden nijak nevadí ani neuráží. Laugiera po tomhle počinu ovšem začínám sledovat, snad mi ještě dodá něco podobného, z čeho budu mít tak dobrý pocit. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Gone, Laugier, Gone.. Kdesi jsem už podobné auto viděl, ale teď jsem marně čekal, až se rozjede. Ono se není co divit, když stojí na čtyřech špalkách rádoby mysteriózní atmosféry a motor příběhu visí vyndán na řetězu - to pak můžete točit volantem twistů k zbláznění. Navíc, ušlechtilá myšlenka a z ní vyplývající pointa se sice vydávají za metalízu, ale při bližším zkoumání uvidíte hnědavé zabarvení od rzi jako by to bylo Gran Torino pana Lebowského. Schopnost oslavovat vnitřní sílu ženy pouze prostřednictvím jejího psychického či fyzického týrání mi přijde jako autorský blok a potlačovaná perverze, což snad uznají i ti, jimž tortura v Martyrs dostala Juniora do neklidu.. Přítomnost Stephena "silk voice" McHattieho mi pak byla jen slabou útěchou.. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (7)

  • Když se Julie (Jessica Biel) umývá na toaletách, má na bradě otevřenou ránu, ovšem po opláchnutí má rázem bradu bez šrámu. (NICOTINE)
  • V scéne, keď sestričku July (Jessica Biel) privezie polícia na policajnú stanicu, kde jej policajt príde neskôr oznámiť, že syna nenašli, je pri detailnom zábere na jej tvár vidno, že jej oko je mimoriadne napuchnuté, no v ďalšom zábere má oko normálne. (DJ Rocco iNc)
  • S největší pravděpodobností je film insiprován duchem jménem Slender man, který má odnášet děti a potom je jíst. (josefklimes)

Reklama

Reklama