Reklama

Reklama

Melissa a Joey

(seriál)
  • USA Melissa & Joey
USA, (2010–2015), 36 h 31 min (Minutáž: 20–22 min)

Hrají:

Melissa Joan Hart, Joey Lawrence, Taylor Spreitler, Nick Robinson, Sadie Calvano, Don Stark, Elizabeth McLaughlin, Philipp Karner, Ted McGinley (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(104)

Melissa, která dělá kariéru v místní politice, dostane do své péče děti svých příbuzných, kteří skončili po podvodu ve vězení. Mel se sice chce o děti postarat, ale také chce mít svůj vlastní život. Řešením je najmout chůvu. Co když ale bude tou chůvou muž? (TV Nova)

Recenze (35)

West 

všechny recenze uživatele

Na tenhle pohodovej sitcom jsem náhodně narazil v TV, a docela mě chytl.. a tak jsem začal koukat od prvního dílu, abych pochopil celou pointu. Sice to nejsou přátelé, ani dva a půl chlapa, přesto je to zase něco jiného. Melissa, i děcka hrajou fajn , ale celé to táhne sympaťák Joey Lawrence. Myslím že na dnešní dobu dost trefné, když si vemete ženskou a chlapa, a prohodíte jim každodenní náplň a povinnosti - Joey doma s dětma, jako pan chůva, a Melissa jako důležitá radní. A právě tímto twistem svých typických rolí vznikají neobvyklé situace, které jsou hodně zábavné.. A i když nebude mít záchvaty smíchu, tak alespoň v koutku malej úsměv.. Po 2.Serii zvedam na 5* ()

dudo0606 

všechny recenze uživatele

Príjemný seriál s relatívne dobre spracovanými charaktermi, hercami ktorých som si časom obľúbil a originálnym príbehom. Niektoré vlastnosti postáv mi liezli na nervy ako napríklad dosť vysoká namyslenosť u Joeyho alebo občas prílišná afektovanosť u Melissy ale inak ma to bavilo. Taký milý sitcom na zrelaxovanie, škoda že po 4-ej sérii skončil lebo to malo celkom dosť potenciál na pokračovanie. ()

Matyas 

všechny recenze uživatele

Seriál mě ze začátku vytáčel, a byl jsem schopen od dvěří skočit k ovladači, abych ho vypnul/přepnul, ale pak jsem byl nemocný, nesměl jsem se pořádně ani hnout a vybil se mi ovladač (resp. baterie v ovladači), a byl jsem donucen se koukat na tento seriál, a nebyl tak trapný, byl celkem vtipný, pak mě začal bavit, a pak mi nemohla utéct ani jedna epizoda 1. série = 80%| 2. série = 85%| 3. série = 85%| 4. série = 75%| průměr = 81 * 4* ()

Domis93 

všechny recenze uživatele

Fajn oddychovka, místama dobré hlášky, úsměvné momenty. Také je zajímavé vidět, jak se Melissa dostala z role teenanegera se dvěma tetama (Sabrina) do role tetičky se dvěma teenama. Občas v seriálu i udělaj nějakej vtípek na Sabrinu, občas se tam objeví i představitelka Zeldy, jeden díl Halloweenský celý věnovaný Sabrině. Chemie mezi Melissou a Joeyim funguje, herecké výkony Taylor a Nicka jsou super. Z Melissy jde na míle daleko cítit komediant. Jsem zvědavá s jakým dalším počinem přijde nyní, když M&J končí. 4 hvězdy za to, že to splňuje svůj účel docela dobře a 1 extra za Mel ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Opět se nepovedl moc casting Sabrina čarodejnice je trapná. Ten typ kdyby neměl ty moralizační monology tak je možná postava zábavnější. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Mily, sympatický sitkom, ktorým si rozhodne nepokazíte večer. Nič prelomové po dejovej ani hereckej stránke, ale v rámci žánru to má svoju kvalitu. ()

Nicole32 

všechny recenze uživatele

Skvelý seriál. Veľmi príjemná oddychovka, ktorej kraľuje Melissa Joan Hart a Joseph ju krásne dopĺňa. Navyše predstavitelia Rydera s Lennox sú naozaj komediálne nadaný. Seriál bol už v Amerike obnovený na svoju tretiu sériu a je obrovská škoda, že takýchto a podobných komediálnych seriálov sa naše televízie nechytajú. ()

Mery235 

všechny recenze uživatele

...nooo tak k tomuto serialu som sa dostala fakt len nahodou, raz vecer som dopozerala filmik My fake fiance, kde hlavny par boli prave tito dvaja... a nejako som sa prepracovala az sem :) ... a som nesmierne rada, ze sa tak stalo, lebo uz vo filme im chemia neskutocne fungovala, ale ako vidim, naplno sa prejavila az tu... kazdy diel je niecim vynimocny, ich narazky a vrtanie do seba nikdy neomrzi, ide im to stale len lepsie a hlasky su tu uplne vychytane :) ... no viac ako hlasky si vychutnavam ich mimiku... to je neskutocne, co oni vsetko dokazu len pohladom a vyrazmi a gestikulovanim... uzivam si to ako nikdy, niektore sceny sa vazne neomrzia :) ... naozaj som netusila, co ma na tomto seriale az tak drzi, ale myslim,ze som to prave vystihla... no a to radsej nezacnem s tym, aky je Joe neskutocne charizmaticky, sympaticky, sexy....aaaaa tak :) ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Nase kouzelnice Sabrina se pokusila vycarovat druhy pokus udelat ze sebe hvezdu dalsiho sitcomu. Stacilo ji k tomu pujcit si Chuvu k pohledani s Reebou a obsadit fesaka..a uz nadsene fanynky hodnoti 70 a vice procenty. Kdo se ale diva realne, ani jednou se nezasmeje. Velice slaby sitcom. Mel by mela zustat u hrani a nepoustet se do produkce. Vystihla by to nejlepe Janice od Pratel..,,Aaach muuuj bozeeee.. ()

studentice 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě zpočátku velmi bavil, byl pohodový, zasmála jsem se u něj. Nicméně poslední dvě série jeho úroveň padá strmě dolů. Je to trapné a o ničem. Škoda, že ho neukončili včas. ()

Reklama

Reklama