Reklama

Reklama

Navěky šťastni

  • Irsko Happy Ever Afters (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Ve stejný den se konají dvě svatby ve dvou různých kostelech. Na tom není nic zvláštního. Maura si bere Wilsona, imigranta z Nigerie a Freddie se žení už podruhé s věčně nervózní Sophií. Veselo začne být, když se obě svatby potkají v jednom hotelu a zjistí, že došlo k chybě při rezervaci a obě slavnostní hostiny se tam mají konat ve stejnou dobu. Navíc se na místě objeví nečekaně imigrační úředníci... (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

odvedle 

všechny recenze uživatele

Dve svadby pod jednou strechou? to teda, od prvých minút je jasné, že sa časom roztočí riadna zábava, avšak film nie je len komédiou, ale aj zaujímavou drámou, má všetko, smiech, i slzy, nečakané rozuzlenia, postupne sa rozplieta romantický vťah,dobrá hudba, herci, a Sally? ach ako jej prajem raz oskara, skvelá herečka... nuž darmo, na ostrovoch sa točia najlepšie filmy! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Navěky šťastni není špatná komedie. Je to taková taskařice, která mi chvílemi dialogy připomínala solidní francouzské komedie Francise Vebera, ale tunami chlastu to všecko posunuli někam, úplně jinam. A není to o tom, že by tu byli ožralí, chlast k Irům prostě patří a i tady je spíš takovou samozřejmostí, které se film drží od začátku do konce. Nemůžu ale říct, že bych se občas nezasmál. Byla to taková ptákovina, ale příjemně to u ní ubíhalo. Dublin je mimochodem nádherné město! ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech bída a jediné co mi snad stojí za zmínku jako klad, je docela dobrá základní myšlenka. Jenže všechno je rozvíjeno do situací, kterým jsem za mák nevěřil. Vtipy mi vesměs nepřišly vtipné, postavy bych označil jako pochybné, hudba se mi netrefila do vkusu. Zahráno to bylo herci a herečkami, kteří mi (až na výjimku Rileyho) lezli na nervy, tempo bylo pomalé a přitom zoufale nevyrovnané. 30 % Oblíbená část- farář při proslovu nevěsty na podiu ()

Reklama

Reklama