Reklama

Reklama

Arakain: Gambrinus live!

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Česko, 1999, 70 min

Hrají:

Aleš Brichta

Obsahy(1)

Unikátní záznam koncertu legendy českého heavy metalu - rockové skupiny Arakain z brněnské haly Vodová. Koncert nabízí průřez historií skupiny ARAKAIN, včetně novinky z alba FARAO. To vše doplňují rozhovory s jednotlivými členy skupiny. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Možná, že jsem si videozáznam z koncertu neužil tolik právě proto, že (tehdy ještě) kazetu z tohoto koncertu mám nespočetněkrát ohranou. Zároveň ale díky tomu mám i po těch letech stále v srdci nejblíž skladby jako Hlas krve, Gladiátor, Proč, Amadeus či Promiňte slečno. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Skvělej koncert bohužel znehodnocenej, jak už tu zaznělo, rozhovorama s členy, který jsou zamontovaný přímo do písniček a taky pokud mě paměť nešálí, tak tam oproti cédéčku, který znám téměř nazpaměť, chybí několik písniček. Jinak ale samozřejmě srdcovka. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Koncert vyšel pouze na VHS a nevýhoda je, že některé písně jsou smíchány s rozhovory členů kapely, tzn že hraje song a v tom ho přeruší rozhovor, takže pár písní je takto narušeno a prakticky znehodnoceno. Ale jinak suprovej koncert s Alešem Brichtou. Bonus na této videokazetě je song Půl století sestříhán jako klip z live vystoupení v Lucerně, avšak s originálním studiovým zvukem CD, nikoliv živým koncertním. Koncert se odehrál v Brně v hale Vodová. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Opravdové best of. Oproti pozdějšímu zpackanému načančanému Edenu je tady naprosto pohlcující metalová atmosféra a výběr skladeb, který je asi opravdu tím nejlepším, co kdy Arakain mohl nabídnout. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Suprový koncert, dobre natočený, veľmi energický, výborná atmosféra, Aleš Brichta asi vo vrcholovej forme... Jediné mínus je krátka dĺžka a absencia kvalitnejšej digitálnej verzie, než je 700 MB rip z VHS ktorý som pozeral. ()

Reklama

Reklama