Reklama

Reklama

Jangnanseureon kiseu

(seriál)
  • Jižní Korea 장난스런 키스 (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Oh Ha Ni je tupoučká dívka s hlavou věčně v oblacích. K její smůle se zamiluje do perfekcionisty, Baek Seung Ja, který samozřejmě její city ani zhola neopětuje. Ono to hlavně bude i rozdílem v jejich IQ, přece jen víc jak sto bodů je znatelný rozdíl… Ale co čert nechtěl, Oh Ha Niin dům díky zemětřesení spadne, a tak ona ani její otec nemají kde bydlet. V televizi otcův velmi dobrý starý přítel uvidí, jaké je postihlo neštěstí, a se svou ženou se jim rozhodnou pomoci – poskytnout jim příštřeší u nich doma. Jen čirou náhodou jsou to rodiče Baek Seung Ja. Dokáže se s ním Oh Ha Ni sblížit i přes rozdíly mezi nimi a přes Baek Seung Jaovu uzavřenost? (Zíza)

(více)

Recenze (22)

umisk 

všechny recenze uživatele

Zezačátku, po prvních asi 20 minutách, jsem si říkala, že se rozhodně budu nudit a nevydržím víc než hodinu. Vydržela jsem nakonec všech 16 a výborně jsem se bavila. Kdybych nemohla srovnávat s anime, neměla bych snad co vytknout. Takhle si ale hořce uvědomuji, že v anime zvládli všechno a dokonce ještě jednou tolik za pouchých cca 12 hodin, navíc zábavnější formou. Co víc, u téhle verze přece jen moje nervy namále chvílemi měly, Kotoko byla aspoň o maličko použitelnější! ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Ano, po celou dobu jsem se nadstandartně bavila! Kim Hyun Joong tu předvádí mnohem lepší výkony než v BOF, kde mi nebyl vůbec sympatický. Přesto mě Baek Seung Ja i Oh Ha Ni často štvali. Po romantické stránce je seriál dost chladný. A Ha Ni by se mohla třeba na hlavu postavit, stejně by byla jen páté kolo u vozu. Možná kdyby se náš ledový kluk trochu více rozpustil a Oh Ha Ni si zanechala špetku hrdosti, měla bych z toho lepší pocit. Hezké a zábavné jsou ale speciální díly. Bez těch by to byl jen takový polo happy end. Slabší 4*. ()

Reklama

Denila 

všechny recenze uživatele

První polovina byla mnohem lepší než ta druhá. Celkově část odehrávající se na střední škole byla zábavnější a lákavější než ta na vysoké škole. Bylo to zábavně praštěné, prostě pubertální. Co mě hlavně u finálních dílů štvalo byla odměřenost hlavní dvojice, ledový chlapec zůstal ledovým a de facto nic se nezměnilo. Kdyby to trošku okořenili bylo by to sladší, poutavější, uvěřitelnější. Nutno však podotknout, že se musí brát v potaz povaha Baek Seung Ja. Oh Ha Ni byla hodně naivní, což byla další stránka která začala otravovat sledování... hold člověk někdy nepobral její myšlenkové pochody a to jak si přebírala po svém chování Baek Seung Ja, nad tím jsem mnohdy kroutila hlavou. Moc se mi líbila role herce Tae-seong Lee. ()

Nijura 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsme se nesetkala se seriálem či filmem, ve kterém by mi byla tak nesymptaická hlavní představitelka. Pravděpodobně to byla její role hloupoučké Ha Ni. V tomto seriálu jsem plně souhlasila s Seung Ja-em, že nsenáším hloupé lidi a navíc ještě bez špetky hrdosti, naivní a snílky a to vše se náchází v Oh Ha Ni, celou dobu jsem čekala, že se třeba změní, ale nic. Seriál se mi asi nejvíce líbil v posledních 3 epizodách, jinak takovej průměr. Zatím nejhorší korejská dorama. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Tohle drama tu má jen komentáře od dívek, je třeba to změnit. Nejsem už dávno teenager a ani holka, pohled se tedy bude lišit dost zásadně na tento seriál. Ha Ni je pro mě strašně naivní kravička a S. Jo namyšlenej panák, po kterém pro mě z neznámých důvodů šílí i obecenstvo tady. První 3 epizody jsem měl co dělat, aby moje IQ nešlo do mínusu, fakt sem to chtěl zabalit, ale jsem bojovník. Skoro celý seriál jsem ale protrpěl. Nemám rád herečku, co hraje Ha Ni, ale stupidní holku zahrála (?:-)) dobře. Nemůžu upřít hravost Korejců, ale pořád tam rvát to pozlátko a ty dětské ideály dospělých je, zvláště dívek, je útrpné, bohužel pravdivé. Komediálnost nebyla, kromě předposlední epizody, a pár vyjímek, k nalezení, trapnosti však má na rozdávání. Smysl měla až již zmiňovaná předposlední epizoda, kdy Ha Ni dává S. Jo pěkně sežrat ty svatební nesmysly (zvlášť ten vtip s Yeoidem byl super). Drama mě potěšilo jen účastí Choi Seong-gooka. Tohle drama bylo zároveň poprvé, co jsem využil českých titulek, musel jsem, byly forcenuté. I když překlad musel dát Ange zabrat, nechci nijak někoho pranýřovat, přesto se nemůžu ubránit dojmu, že z korejštiny to přímo nepřekládala, je tam spousta nepřesností, až již přes formální řeč mezi dospělými, které v překladu z angličtiny prostě zmizí, stejně tak i jídlo, kdy např. rice cake je v doslovném překladu by se jako placka přeložit dalo, to ano, ale v takové formě jsem nikdy v Koreji nedostal, takže takhle přeložit se to fakt nedá. Celkově to bylo pořád mezi 1 až 2, ale přikláním se spíš k tomu horšímu. Holky ať si vřískají, ale takovou věc chlap prostě nemůže hodnotit dobře. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama