Reklama

Reklama

Primal

Trailer
Austrálie, 2010, 80 min

Příběh se odehrává ve vnitrozemí Austrálie, kde Anja (Zoe Tuckwell-Smith) a její přátelé, následují mladého studenta antropologie, Daceho (Wil Traval), který se snaží vypátrat 12.000 let staré kreslené obrazce. Vše vypadalo jako poklidný průzkumný výlet, než se Mel (Krew Boylan) rozhodla nahá okoupat v nedaleké kaluži stojaté vody. Dříve nadšená skupinka přátel, tak musí náhle bojovat o své přežití. Boj, který jim odkrývá tváří v tvář pradávné zlo, obydlující nedalekou horu. (mosnak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostá tragédie.Přišlo mi to jako když scénář psal 15tiletý vyhulený "drsný" hoper, jelikož se dialogy skládají z kurev, čuráků, kokotů, je to samý do píče, do hajzlu a takhle se mluví celej film, nehledě na to, že zbytek dialogů je snůžka příšerných debilit.Herecký ansábl naprostá zoufalost, ani jeden z herců není sympatický, scénář z nich dělá nesnesitelný kokoty a jako bonus umí i "skvěle" hrát.Celej film sem se strašně tlemil, což mě zaráží teda jako u žánru horor, protože ti herci hráli normálně v luxusní pubertální komedii.Jak tam ta blondýnka kvičela jak podebraná frnda a do toho se kroutila jak Yemi zasaženej proudem, to sem myslel, že se smíchy asi pořežu.Celej film je o kontaktních fajtech se zmutovanou blondýnkou, ke který se přidá ještě zmutovanej body buildééér, kterej jí u žvance pak ještě docela komicky vošuká.Tvl jako drogama se na place určitě nešetřilo, když se vám jako pointa navíc na konci odkreje velký nadržený mix hodně mizerných digitálních efektů, popínavé rostliny a slimáka, šel jsem do kolen.Naprosto zoufalý film ve všech ohledech a jednu * dávám jen za to, že jsem se fakt něco natlemil a za toho kytaristu, kterej mocně hlásil..... zasraná příroda, zkurvený stromy, k čemu to je, podělanej mech, debilní tráva...kurva se poser pane větvičko :D 15%. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Pokud vás vaše nejlepší kámoška děsně žere, je to patrně v pořádku. Začíná li být ale tak trochu šavlozubá, hodinu a půl lítá kolem tábořiště, ječí jak piča a snaží se vám při každé příležitosti prokousnout krční tepnu, začnete být mírně podezřívaví a přejete si, aby to s tou náklonností tolik nepřeháněla. No je to horror! Navíc v nedaleké jeskyni žije obří penis, který nemá zrovna nic jiného na práci, než s každou kolemjdoucí kikinou počít nějakou tu roztomilou obří krevetu, která jde ven výhradně císařským řezem. Sem tam odněkud taky vyskočí lidožravý, šavlozubý králík a kousne vás do prdele. Jediní normální jsou tam klokani. Ti se jen v klidu pasou a čekají, až je nějaká ohyzdná blondýna naporcuje na stejky. Ne, není to země za zrcadlem, je to australský pravěk. A útočí! Příště raději zabiju večer tím, že si koupím pixlu Primalexu a podrobně si nastuduju návod k použití! I když nebýt těch šmouh od posledního malování, které bylo tolik zábavné sledovat, patrně bych pošel nudou. ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Banda naprosto totalnich debilu na vylete po krasne australske prirode, kde bojuji s prehistorii. Kdyby to melo sympatictejsi casting, mohlo to byt fakt dobre, ale tady vlastne jen od zacatku do konce premyslite kdo z nich je nejvetsi idiot. Takhle brutalne otravnou sebranku zoufalcu uz jsem dlouho nevidel. 3/10 ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Hodně céčkově zabitý film. Na úvod typicky nudná vykastrovaná představovačka bez nápadu. Pak má přijít 70minutové peklíčko. Přijde jedna zubatka (pak trošinku nášup), která furt chrčí a dělá "hezké" spider desetimetrové skoky. Tak nějak slabší mix Cabin Fever a The Descent, hodně slabší. Gore stejně nápadité jako celý film - tzn. jedno prokousnutí krku, jedna kašička z hlavy a pár cákanců krve. A závěr? No tyhle počítačové triky jsou snad z Česka, jinak fakt nevím ... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Po delší době dobrý horror, i když mne tam trošku štvaly ty amatérské herecké výkony (tedy až na blondýnu :-). A toho jednoho bych tam vyloženě utloukl vlastníma rukama. Ženská se mu změní v monstrum a on pořád dokola, to je moje milá, moje láska..... a pak ji dává plyšového medvídka. Ale moc se mi líbil požírající hmyz. Čekal jsem od filmu více havěti. Já bych tam vrazil nějaké zmutované pavouky, slimáky, škorpióny, hady, piraně a další svinstvo. 70% ode mne si film zaslouží. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Běžný natáčecí den začal zpravidla v poledne a končilo se až okolo jedné ráno. (heyda)
  • Film se natáčel v Novém jižním Walesu v období silných dešťů (březen/duben). Ve filmu se však deště nedočkáme. (heyda)
  • Filmový štáb včetně všech herců čítal 50 osob. (heyda)

Reklama

Reklama