Reklama

Reklama

Norman, zklamaný láskou, se rozhodne poznat lidi, kteří jako on mají sebevražedné úmysly. Když se dostaví na místo setkání, ukáže se, že takzvaní sebevrazi, jsou brutální vrazi, hledající oběti. Začíná Normanův boj o holý život.... (LIVINGDEAD)

Recenze (6)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie? Ani jednou mi necukl koutek na ksichtu. Horror? V žádném případě. Jakási pomotaná psychologická stračka a k tomu nervy drásající střihy. Minulost, současnost, minulost, současnost, minulost……. 90 minut ztráty mého drahocenného volného času! Příště si budu raději hrát s kašpárkem. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Celkom solídny film, keďže od skopčákov väčšinou čakám sračky. Súhlasím s komentárom Dellamorte, bola to hudobná romantická hororová komédia, takže svojím spôsobom rarita. Napriek tomu ma to až tak nechytilo. Film by sa mi páčil oveľa viac, keby sa tieto žánre prelínali častejšie. Lenže film bol doslova akoby rozdelený na dve polovice - prvá romantická komediálna (horor bol iba v náznakoch, že sa niečo "v budúcnosti" stane), a druhá hororová (pomerne krvavý exploitation). Takže tá prvá polovica ma takmer zabila a hororoví fanúšikovia ju pokojne môžu pretočiť. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Představte si... Osobitá německá černá romantická komedie, jejíž děj se odehrává zčásti v a zčásti u New Yorku. Není dobře tady spoilerovat, ale nemělo by uškodit když napíšu, že film začne lesní auto šukačkou, pokračuje příběhem (skoro) sebevražedného hrdiny a jeho nesmělou romancí, a vyvrcholí zábavní gameshow: "Torture or No Torture". Docela mi trvalo, než jsem se v tom zorientoval, ale jakmile, tak už to nemělo chybu. Komedie-romantika-horor, to vše nakonec kvalitka. Takže fakt docela unikát a příjemný překvápko. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Proste - niekedy je to naozaj tak...neúspech v profesnom živote , nakopne sled udalostí , ktoré vedú k " suicidal tendencies " a potom príde láska. Tento sympaťák však ešte predtým naletel podobne " zmýšlajúcim " pošukom a tí sa snažili jeho cestu na druhý svet predĺžiť vo svoj úchylný prospech. Kupovala som to viacmenej na blind , ale oplatilo sa. Takú symbiózu komédie , romantiky , čierneho humoru a torture som nevidela už dlho. K tomu to nosí tak kvalitný oldies / retro outfit ( aj hudobne ) , až Ma to položilo. Priadla som si , ako už dlho ee. THX Marco ! ()

Reklama

Reklama