Reklama

Reklama

Medvídek Pú

Trailer 2

Obsahy(1)

Ve Stokorcovém lese začíná den jako každý jiný. Pú se probouzí velice hladový a nemá doma žádný med. Takže se vydává ho sehnat, ale jeho pouť posléze nabere zcela jiný směr – nejprve kvůli soutěži, ve které se mají všichni pokusit najít Ijáčkovi nový ocas. Pú později nachází vzkaz od Kryštůfka Robina, který zní: „Odešel sem. Moc práce. Hnet tu budem.“ Pak ale Sova celý vzkaz pochopí zcela jinak a tvrdí, že jejich přítele uneslo stvoření, zvané „Hnetubud“. Velice záhy se všichni vydávají na napínavé dobrodružství ve snaze zachránit Kryštůfka Robina před imaginárním nebezpečím. Jak se ukazuje, medvěd, který původně toužil jen po trošce medu, má před sebou náročný den.
Společnost Walt Disney Animation Studios se ve filmu Medvídek Pú vrací do Stokorcového lesa. Tento nový snímek, který oživuje nadčasové kouzlo, vtip a žertovnou atmosféru původních krátkých filmů, divákům znovu nabízí možnost bavit se ve společnosti "přihlouplého Medvěda" a jeho přátel Tygra, Králíčka, Prasátka, Sovy, Klokanice, Klokánka... a pochopitelně také Ijáčka, který ztratil ocásek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

iamek 

všechny recenze uživatele

Těžká nostalgie, ale z takových animáků jsem už vyrostl. 3* právě za tu nostalgii a za návrat do děckých let. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Medvíka jsem popravdě moc nemusel ani v jeho kratičkých epizodách a tudíž i tento celovečerák (překvapivě také velice krátký) nebyl zrovna můj šálek kávy. Ale pro děti naprosto ideální pohádka, u které vydrží i rodiče. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Medvídek P.Ú. nikdy nepatřil k mým oblíbeným pohádkám, naopak, vždy mě hrozně srala jeho nebývale viditelná nízká inteligence a med, který nesnáším rovněž.Tahle podivně animovaná neškodná lofasovina může bavit opravdu jen malinké děti, nebo hodně infantilní puberťáky/dospělé.Plus ty debilní písničky...pfuuu...malé plus za dobrý dabing.74% považuju za dlouhodobé užívání měkkých drog zdejších uživatelů.Tohle je stupidní i na ty malý děti.15%. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Sympaticky natočená hodinová procházka Stokorcovým lesem, ve které se divák setká se starými známými postavičkami snažícími se najít jak Ijáčkův ocas, tak Kryštůfka Robina, který má být ve spárech neznámého "monstra". Velmi se mi líbila interakce mezi postavičkami (zejména Púem) a vypravěčem s knihou, která byla vcelku nápaditá. Nikdy jsem nebyl zrovna fanouškem těchto charakterů, nicméně tohle byla taková nevinná oddychovka, která mimoto obsahovala i pěkné písničky. Zkrátka kreslená pohádka, kterou sice ocení nejvíce nejmladší publikum, ale ani dospělí se u ní nebudou nudit. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Je príjemné vidieť roztomilú rozprávku, ktorej témou je priateľstvo. Ešte príjemnejšie je spôsob natočenia, bez divokých strihov a tupých dialógov. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Viktooorka s prasátkem bodovaly na plné čáře. Nejvysmátější a nejpohovější kinoakce, kterou jsem zažil. PS: Sejdeme se na Šmoulech?:) ()

vypravěč 

všechny recenze uživatele

Na (celo)večerní animované adaptaci slavné Milneho prózy jsem ocenil, jak se život všech postav (jejichž česká jména mě /spolu se strašlivým dabingem Jiřího Knota/ vždycky pú-ovský mythus distancovala) prolíná s jejich legendou-prózou, která jako literární smršť vpadá do jejich osudů. Žel zde jen papírových. ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Mentálně retardované zvířátka v krásném provedení. Za tu debilitu ale musím dát dvě hvězdy. Tohle mé dítě určitě sledovat nebude! ()

TheJokerCZ 

všechny recenze uživatele

Ale ano, proč ne. Příjemná vzpomínka na mé dětství, kdy jsem si Medvídka Pú s radostní pročítal a také sledoval seriál. Animace byla moc hezká a hodinová stopáž rovněž přišla vhod. A opravdu jsem se i ze srdce zasmál. Opět nejlepší a nejvtipnější postava Králíček. 7/10 ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

nostalgie, Zooey a chytlavé písničky (kterých na druhou stranu nemuselo být tolik) nestačí, tomuhle pokračování animované klasiky totiž chybí pořádný děj.. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Nádherná animácia, krásne piesne naspievané jemnou Zooey Deschanel, rôznorodé charaktery plyšových zvieratiek, zápletka, ktorá srdce zahreje a sympatický humor = najroztomilejšia rozprávka za veľmi, ale veľmi dlhú dobu. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Krásné, milé, sentimentální. Med. Jen proč prosím takovou kratičkou jednohubku? Med. Šedesát minut je zbytečné málo. Med. Děti přece minimálně dalších 15 minut pozornost udrží. Med. Zvláště když jde o takhle milé postavičky. Med. Nicméně svou jednoduchostí u mě sbírá Medvídek Pů strašně moc bodů a připomíná mi, že ty klasické přiběhy stále dokážou táhnout. Med. Veliké plus za propojení s knižní formou písmenek a vlastně i celou zápletkou. As Pooh watched the honey honey away, his honey honey honey honey... ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Dokonale zvladnuty dabing (Oslik is the best), opet povedeny pribeh, klasicka animace (malovane mazle pozadi a ostre postavicky)...jen kdyby tech pisnicek bylo mene..nechapu, jestli v dnesni dobe musi opravdu kazda klasicka Disneyovka obsahovat 1pisnicku na 5minut stopaze a jestli je to opravdu to, co deti chteji...dospelaci to fakt neradi, za to rucim :D. I pres to vsechno, na rok 2011, perfetkne zvladnuta prace, smekam a jsem rad, ze i dnes jsou zde lidi, kteri jsou schopni vyprodukovat takovou klasiku :). ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Moc hezký dětský animák, ačkoliv si nemyslím, že by Medvídek Pů měl u nás nějakou popularitu. Každopádně zápletky s hledáním ocásku a Krištůvka a naháněním Backsona byly dětsky milé. Nejvíc se mi líbilo začlenění vypravěče a obrázkové knížky s písmenky do příběhu a vyprávění. ~~~ Viděl jsem v originále s ENG titulky, docela by mě zajímal český dabing a vypořádání se s typicky filmově-anglickými narážkami jako písmenkový žebřík a vůbec anglicky psaný text knížky. Obávám se, že děckám, na které je film zaměřen, zrovna tyhle drobnosti zůstanou utajeny. ~~~ Každopádně by si ode mě tohle zasloužilo jasné ****, bohužel když já skutečně ze srdce nesnáším muzikály a umím si i představit, že by se písničky přinejmenším v Medvídkovi Pů mohly zredukovat. ~~~ 3,5* a až uvidím česky dabovanou verzi, rozhodnu se, kam se s tou polovinou přikloním. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Medvídek Pú - moje dětská láska :-).//Pobavilo - 7 znamení, že postavičky z Medvídka Pú berou drogy : Ijáčka nic nezajímá, ma pomalé reakce a do ničeho se mu nechce -> Marihuana. , Prasátko se všeho bojí včetně toho, že po něm jdou -> Houbičky.,Králík se do všeho míchá a pořád musí všechno mít -> Kokain.,Tygr nedokáže být v klidu, pořád poskakuje a přesto není nikdy unaven -> Extáze.,Pú má rád sladké a má velkou představivost ->LSD.,Kryštůfek Robin může mluvit se zvířaty->Halucinogeny.,Sova je vždy tam, kde je jí zapotřebí a pomůže každému, kdo to potřebuje->Dealer. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Asi žiadnej inej rozprávke sa nehodia prívlastky zlatá, milená a roztomilá viac, ako Mackovi Pú. Úchvatná naivita, 2D animácia, dokonalý dabing (anglický), úžasné postavičky... Ijáček, Prasiatko a hlavne podarený Pú, ktorý ma s tým jeho "ooh, bother!" zakaždým dostal... všetko je proste perfektné. Hoci jemné výhrady mám, toto je jednoznačne rozprávka, ktorú budem púšťať svojim deťom! ()

Reklama

Reklama