Reklama

Reklama

Hostina se smrtí

(seriál)
  • Česko Hodování se smrtí (více)
Velká Británie, 2009, 7x45 min

Střih:

Yadin Mohamed

Obsahy(1)

Otevřený pořad o jídlech, která vás mohou s konečnou platností uvrhnout do osidel ochromující smrti. Každá epizoda uvede skupinu delikates typických pro několik zemí a seznámí nás s množstvím informací o jejich původu, prostředí, ve kterém žijí a také s analýzou chemických látek či přirozeného chování, díky nimž jsou pro lidi smrtelné. Proslulí šéfkuchaři, strávníci a odborníci v souvislosti s těmito chody vysvětlí co, proč a jak. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější dokument, na který jsem poslední dobou narazil. Zajímavé kouty světa se zajímavými zvyklostmi, vše podané jednoduše a zábavně a bohudík/žel i velice názorně. Navíc jako osobní plus se tam podezřele často objevují Japonci. ()

Reklama

whack odpad!

všechny recenze uživatele

Odporná zvrhlosť. Cvok drží v ruke živú ropuchu, druhou rukou jej odstrihne všetky 4 nohy a potom ju začal rezať. A podobné. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Některé rodinné tradice jsou skutečně zajímavé až strašidelné. Zvlášť když otec chudé rodiny vypráví, jak musí připravovat jedovatou hlízu, o které není nikdy stoprocentně přesvědčen, že všechen jed se dostal pryč a jeho rodina tento oběd přežije. A některá jídla jsou jen rozmary bohatých, kteří neví, co se životem. Ale i tato obrácená strana života je ve svém protikladu velmi zajímavá. PS: já bych z toho nejedla nic! :D ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama