Reklama

Reklama

ATM

Trailer

Obsahy(1)

Film pojednává o trojici přátel z práce. Jednou večer po firemní akci dostanou chuť na pizzu. Jdou tedy k automatu, aby vybrali peníze. Jenže tohle bude jejich nejhorší rozhodnutí v životě. Budou totiž uvězněni neznámým mužem. Začíná tak boj o holý život. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

To zas bolo. Nikdy nepochopím ako môže niekto, aj takýto celkom zaujímavý a vďačný námet, spracovať spôsobom, z ktorého sa mi stavali vlasy dupkom. Jedna bankomatová búdka, v nej traja nešťastníci a pred ňou jeden psychopat, ktorý je schopný všetkého, no nik nevie čo vlastne chce. Znie to celkom zaujímavo, no všetku nádej pochováva neuveriteľne tupé chovanie kladných postáv. Traja ľudia, jeden parchant a obrovské priestranstvo v podaní parkoviska, kde sa dá uniknúť takmer ktorýmkoľvek smerom. Nech mi nikto nehovorí, že sa zachovali v danej situácii logicky. Trčali v tej búdke, v zime, vrieskali po sebe, a za celý film nevymysleli takmer jedinú rozumnú vec. Škoda, a ono to mohol byť celkom podarený a napínavý thriller. Dalo sa z toho určite veľa vyťažiť, takto som sa znovu len nasral... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Spomínam si, že to bolo pekný zážitok, sledovať túto snímku. Asi každý hororový priaznivec chce mať tie úvodné kecy rýchlo za sebou a netrpezlivo sa vyhliada maniak, ktorého imidž je tak nejako štandardný, videný už aj v iných hororoch, ale uveriteľný a pôsobivo umocnený tým, že nevieme, kto sa v kapucni a teplej zimnej bunde skrýva. Po nevyhnutnom zoznámení sa s hlavnými postavami príbehu sa rozbieha atmosféra strachu, beznádeje a psychologickej drámy. Film má od desiatej minúty spád a nepoľavujúce napätie, maniak je pomerne vynaliezavý a nie je to žiadny táraj a jeho motivácia je na zamyslenie a je zároveň originálna. Dobre natočené, dobré herecké výkony, sympatickí herci. Snímok je tu veľmi podhodnotený. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bez okolků se přiznám, že mi na tomto filmu vadily nejvíc samotné postavy (tří hlavních hrdinů). Neříkám, že je herci zahráli špatně, ale jejich charakteristické rysy mi prostě vůbec nesedli a oni tak pro mě nebyli ničím zajímavým. Na druhou stranu jsem se strašně těšil, jak si s nimi záhadný zabiják poradí a natrhne jim… Zvolené prostředí bankomatu a opuštěného parkoviště ponořeného ve tmě dokázalo navodit příjemnou atmosféru již samo o sobě. Navíc se na tom pořádně ušetřilo, což by ovšem za daných okolností vůbec nebyl žádný problém. Všechno totiž záviselo na samotném panu tajemném a ten se místy opravdu činil. Bohužel ani tento kousek se nedokázal obejít bez spousty chyb ve scénáři, nelogickému chování postav a poněkud zvláštního závěru, který ve mně zanechal spoustu otazníků. 50% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně solidní thriller o skupině lidí kteří jsou terorizovány vrahem v bankomatu. Co mě docela překvapilo že film má celkem solidní tempo, žádné extra čekání než se dostaneme do bankomatu. Příběh je sice takový obyčejný ale nijak extra nezklame. Co ale zklame je konec, který mi přišel hodně hloupý. Ale to je na vině spíše díky postavám. Je škoda že se o vrahovy skoro nic nedozvíme. Film je hlavně o napětí které postupně solidně houstne. Pro mě celkem překvapení po těch sračkách co jsem viděl nedávno. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

No jo. Když už chcete točit minimalistický thriller, potřebujete mít vedle špetky talentu i dobré herce. Když ale nemáte ani talent a ani herce, tak můžete jít tak akorát do prdele a zkusit třeba rozdávání letáků na Radlický. Nicneříkající bezkrevná i bezkrevná nuda, špatně zahraná a se svejma 90ti minutama se značně přepálenou stopáží. Vlastně jsem si to stáhl kvůli Alici Eve s nadějí, že se zase svlíkne do půli těla, ale ani v tomhle případě jsem nebyl uspokojen. Prostě další zbytečná zbytečnost s jelitem v kapuci. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Snímek se natáčel ve Winnipegu v Kanadě. (Yardak)

Reklama

Reklama