Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Recenze (688)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZA JAKÝCHKOLIV PŘÍLEŽITOSTÍ SPOLU BUDEME MÍT SEX. VE DNE , V NOCI. NIC VÍC“..... /// Hlavně nenápadně! – vlastně NEZÁVAZNĚ! Humoru tu trochu je, romantika narůstá přímou úměrou s ubýváním sexu a film má hlavní trumf v N.Portman, která tuhle odlehčenou romantiku vynáší do lehce nadprůměrných vod. To, že si ti dva způsobí ,,komorovou extrasystolu“ se očekává, takže jednou to jistě vydrží i méně romantičtí nadšenci. Stačí, když jim stačí N.Portman (která dneska vypadá (zase) krásně) nebo hovory o zkoušení podivných věcí! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neustále slýchám větu: ,, Máš 45 vteřin na to, aby ses udělal! 2.) Nemůžu se soustředit na porno, když je kolem tolik opravdovýho sexu. 3.) Moje bejvalky neustále končí v baráku mýho táty. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Natalie Portman v roli, v akej ju nikto vidieť nechce, vo filme, ktorý nie je ani vtipný, ani romantický, ani nevyužíva potenciál backgroundu hollywoodského prostredia. Toto že nakrútil Ivan Reitman?! ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Bohužel i s Ivanem Reitmanem to jde značně z kopce. Natočil romantickou komedii, u které samozřejmě od první minuty víte, jak to všechno dopadne, ale to bych jí ani nezazlívala. Problém je v tom, že už po třetině jsem si myslela, že by měl už pomalu skončit a to zbývala do konce ještě skoro hodina. Pár vtipných momentů nevynahradí ani jindy výborná Natalie Portman, která mi sem prostě vůbec nesedila a naopak překvapil Ashton Kačer, kterému jsem jeho postavu uvěřila naopak stoprocentně. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pila se tam Stella Artois, ne Budweiser. To je zdárný příklad toho, že se v Americe piva perou o to, který pivo do americkýho filmu vleze dřív. Sympatický ale je, že jsem se konečně po dlouhý době nesetkal s Budweiserem. Kdyby ale Reitman byl takovej grand, podstrčí tam Plzničku a je zaděláno. Proto dávám jen dvě hvězdičky ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $70,662,220Tržby Celosvetovo $149,228,078Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,521,169 Tržby za predaj DVD v USA $14,914,519║ V podstate priama konkurencia pre film Ide len o sex, až na to že tu nebola taká svieža dvojica, režisér Ivan Reitman akoby sa držal troška na dištanc a ponúkol len klasický vývar na mieru dnešného publika, bez skutočných emócii, ktoré ho prevažne zdobili u jeho filmov, toto je len rutinérsky priemer. /55%/ ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Elizabeth Meriwether .. Natálka (byť k ní chovám velký obdiv) si potřebovala před mateřskou dovolenou asi pořádně přivydělat, jinak moc nechápu, že skončila v tomto průměrném romantickém filmu, který vtipu nepobral téměř vůbec a i ta celá vztahová zápletka je, mírně řečeno, divná. A jelikož obsahuje happy end (spoiler;-)) nedostaví se ani případné poučení. Plusem není ani to sladké dřevo Ashton Kutcher, ale naštěstí nejde celkovým zpracováním a podáním o záležitost, která by byla vyloženě k nevydržení. Přesto mi tu padesátku táhnou průběžné okolnosti spíše dolů.. 50%. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

asi hodinu som uvazovala nad komentarom, stale mi nic neprichadzalo na rozum a myslim, ze to bude asi tymto filmom, ze som fakt stratila definitivne rozum, kedze to bola neuveritelna lobotomicka blbina. takze tolko. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Perfektne komický začiatok, ktorý Ashtonovi naozaj vyšiel. Vidno, že mu komediálne scény sedia. No je veľká škoda, že tak dobrý začiatok strieda zas a zas len priemerný romantický žáner. Keby Ivan Reitmen ostal pri štylizácií úvodného scenára, určite by sa s toho filmu vyklula lepšia romantická komédia. Nehovorím že to bolo zlé, ale proste vznikol s toho ďalší lepšie priemerný film. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

#58 Fuj ! Nechat Natálku hrát ve stejném filmu, ještě navíc romantickém (! romantika tu téměř není takže to zas takový problém není !) spolu s mistrem Kačerem, to je zvěrstvo. Krom toho, film je ještě k tomu naprosto hloupý až stupidní (otec mi přebere přítelkyni, která ho pak nechá v nemocnici, aby se mohla jít bavit s kámošema - jasně). Originalita - žádná. Humor - leda ve snu. Erotika - kdyby existoval aspoň náznak chemie mezi hlavními postavami tak možná. Tohle byl režisérský i herecký omyl, už nikdy víc prosím ! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Emmo, my souložíme. – Já vím." A já jsem se, na rozdíl od většiny uživatelů, skvěle bavil. Bavil bych se ještě víc, kdyby bezstarostný průběh vztahu nevztahu nenarušila zbytečně nezbytná chvilka dramatického nepochopení, ale to nic nemění na tom, že se pokusím sestavit ještě lepší menstruační kompilaci než Adam. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Před tím než na tenhle film půjdete do kina, zapomeňte, že Portman hrála v nějaké Černé labuti.:-) Kombinace Natalie s Ashtonem je docela dost vyvedená. Tentokrát mi ale trošku chyběla Kutcherova roztomilost, kterou všichni tolik kritizují a považují za neprofesionální. Nicméně opravdu vtipné scénky tady byly. Na Nataliinu dýni jentak nezapomenu! Mile mě překvapilo i obsazení vedlejších rolí. Jedno velké povedené klišé. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Koneckonců byla to moc příjemná romantická komedie, kde vztah začínal jako ještě nikde jinde (alespoň co jsem viděla já). Natalie byla výborná jako vždy, Ashton byl za dobráka (a ušel). Spolu vytvářeli pěkný pár, kde bylo prezentováno spousty zajímavých a originálních nápadů (mrkve, Menstruační mix). Líbilo se mi, bavila jsem se (hlavně jsem se nechala bavit). Odcházela jsem spokojená. Navíc tak něk si říkám, že bych se na to podívala klidně znovu... ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Výborná oddychovka s kterou jsem opravdu neměl žádný problém. 108 minut skvěle uteklo, sympatické herecké duo, které nikdy nenudí ale samozřejmě pořád jde o snímek do škatulky lehce nadprůměrných romantických komedií jaké máme možnost vidět 5x do měsíce. Po shlédnutí vyšumí do hodiny ale peněz za lístek určitě litovat nebudete. 60% ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Pozdržet distribuci filmu o pár měsíců, mohlo by na plakátech stát "ve filmu souloží držitelka Oscara Natalie Portman". Scénář bohužel i při poměrně velkém tempu dialogů nenabízí moc humorných replik, takže hlavní devizou je docela sympatické obsazení (aby ne že) a celkem civilní dojem z filmu. Jak je u současných romantik zvykem, prvnímu milovníkovi občas chybí trochu víc chlapský rozhodnosti, ale úplná figurka naštěstí taky není. Koukatelný, díky většímu než malýmu počtu záběrů na Natálku i zapamatovatelný. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Začínám si zvykat, že jedinou možností Ashtona Kutchera, jak se uplatnit ve světě filmu, jsou romantické komedie - většinou ty průměrné, občas bohužel i podprůměrné, přitom je to dle mého herec (herecké kvality nechme stranou) s vcelku velkými komediálními vlohami. Hlavně nezávazně patří určitě mezi ty zdařilejší především díky Natalie Portman. Film má spád, vtipné momenty, pouze v závěru se trochu zadrhává - zkrácení o 10-15 minut by více než prospělo, jinými slovy komedie se stopáží nad 100 minut žeru pouze Juddovi. :-) ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.3/10] | me: Ani nie komédia, skôr veľmi ľahký film snažiaci sa pobaviť. Tento žáner filmu neviem presne definovať - je to niečo medzi komédiou o vzťahu, sexe, láske a romantickým filmom pôsobiacim na city diváka. Lenže z komédie to málo veľmi málo a scén, ktoré by stáli hoci len za úsmev bolo pár a ako romantika to na mňa nepôsobilo vôbec, keďže samotný scenár bol jasný už z traileru a žiaden ďalší vývin postav sa nekonal. Sex ako ústredná záležitosť bola fajn istý čas, ale na 108 minút to nestačilo a teda okrem Natalie Portman, ktorá je stále sexi a "hot" (aj v lekárskom plášti keď chce) tento film ani nemá čo ponúknuť. Ja som to dopozeral kvôli nej..., ktovie, či to bude stačiť každému. [2 a pol *] ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

| Scenár: Elizabeth Meriwether / Mike Samonek | Hudba: John Debney | Produkcia: Jeffrey Clifford, Joe Medjuck, Ivan Reitman | Štúdio: Paramount Pictures | Rozpočet: 25 miliónov $ | Tržby: 147,780,440 $ | Niekedy mám pocit, že svoje názory pri filmoch tohoto žánru opakujem, ale je to asi tým, že tie filmy sa fakt na seba podobajú až neuveriteľným spôsobom. Ale čo už. Keď na toto je najväčší dopyt... Alebo si to hollywoodský tvorcovia len myslia? Ťažko povedať. No jedno je znovu isté: Nebyť hlavnej ústrednej dvojice, nezožral by som to, ba dokonca ani nedopozeral. Takto to bolo aspoň priemerne zábavné, miestami podarené potešenie na sobotný večer. Časť s pesníčkou Keep Bleeding až netradične odvážne :D Na rozpočtoch je evidentne vidieť, že Natalie Portman je aktuálne jednou z najžiadanejších žien na svete, a to nie len divákmi, ale i fimovými tvorcami. Som zvedavý, čo bude teraz, keď ešte vyhrala zlatú sošku. Tí ju asi roztrhajú :) ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Sympatická dračice N. Portman a drevěný Kutcher? Nebylo to tak hrozné jak jsem čekal... vcelku oddychová podívaná, která rychle odsejpala, ale nebylo to nic, co bych musel vidět znova. Reitman má štěstí, že Natalie roli přijala, bez ní by byl film poloviční... mé hodnocení 3 hvězdičky... ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Po How Do You Know další (smutná) ukázka toho, že by se režiséři po šedesátce neměli pouštět do romantických komedií. Ploché, nevtipné a ke konci skoro až smutné. ()

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama