Reklama

Reklama

Vrtěti ženou

  • Velká Británie Hysteria (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý doktor Mortimer Granville, snažící se bojovat se zastaralými metodami používanými v medicíně na konci 19. století, se kvůli špatné lékařské péči a špíně na oddělení pohádá se svým šéfem ve Westminsterské nemocnici a opět se ocitá na dlažbě. Přestože mu jeho nejlepší přítel, syn jeho poručníků Edmund St.John-Smythe, nabízí peníze, začne si hledat nové místo. Nakonec nabídne své služby doktoru Robertu Dalrympleovi, který se specializuje na ženské nemoci, především na v tu dobu velice oblíbenou „hysterii“, kterou vykládá jako důsledek „přecitlivělé dělohy“ a vypracoval si i vlastní léčbu. Ta spočívá ve vaginální masáži, kterou si jeho pacientky – bohaté paničky, které jejich manželé zanedbávají – nesmírně chválí … Brzy do své „metody“ zaučí i Mortimera … Ten se seznamuje i s jeho dcerami, z nichž starší Charlotte pracuje v útulku pro potřebné a je to velice sebevědomá, moderní a vše nové propagující mladá žena. Naopak mladší Emily je poslušná dívka, vedená k práci v domácnosti, o níž její otec soudí, že se jednoho dne může stát výbornou manželkou nějakého lékaře. (TV Prima)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
janabel

janabel (hodnocení, recenze)

Tak si tak představuju, jak by se asi tvářil můj gynekolog, kdybych mu řekla, aby mi pomohl zbavit úzkosti :-)

na příspěvěk reagoval microice

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

inhotep

inhotep (hodnocení, recenze)

Podle mě se český náze vcelku povedl, i když taky většinou na ty české podivnosti spíše nadávám, tady palac nahoru. Jen pro příklad - Německo In guten Händen (V dobrých rukou), Francie Oh My God! (Och můj bože!), Polsku Romantyczna historia wibratora (Romantická historie vibrátoru); Českému názvu se nedá upřít šmrnc a určitá originálnost. Jen aby si to někdo omylem nespojoval se squelem Vrtěti psem...:)  

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Pajaindian

Pajaindian (hodnocení, recenze)

Myslím, že ten název je naprosto super! :-) Je originální, má smysl pro detail, vystihuje obsah a navíc je takový (oproti originálu) nápaditý. Takže tentkrát dobře pane překladači ;-)

constrictor.boa

constrictor.boa (hodnocení, recenze)

El Buitre: Tak já si postěžuju klidně ještě jednou, aby jsi tady měl stížností dost

Je to pěkně debilní název. To vymýšlejí nějací pololidé. Kdyby to pojmenovali "Vibrátor ve vagíně", bylo by to lepší.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Arach.No

Arach.No (hodnocení, recenze)

Kdo vymýšlí tak odporné české názvy, to by mě zajímalo. I když změna Hysteria na Oh My God! není o moc lepší, ale pořád nezní tak protivně.

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

Boha, ten naprostý paskvil zcela odlišných názvů je skutečně smutný...

Eawy

Eawy (hodnocení, recenze)

HEHE:P:P toto bude prča...na toto chcem ísť do kina,,....určite sa budem smiať až padnem zo sedačky::P

Sammya

Sammya (hodnocení, recenze)

Ten český název mě tak rozesmál, že jsem nemohla přestat. Mám ráda původní názvy a české mi většinou vadí, zvlášť když to ani není překlad, ale tenhle je vážně vtipný a originální.

Reklama

Reklama