Reklama

Reklama

Heroes of Comedy

(seriál)
všechny plakáty
Velká Británie, 1995, 30x60 min

Hrají:

Frankie Howerd, Tommy Cooper, Joyce Grenfell, Terry-Thomas, Benny Hill, Peter Cook, Norman Wisdom, Eric Sykes, Kenneth Williams, Ronnie Barker, Joseph McGrath, Sidney James, Spike Milligan, Dick Emery (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Dokumentární cyklus londýnské Thames Television připomíná všechny nejdůležitější okamžiky britské komedie. Třicet epizod vysílaných mezi lety 1995 a 2003, to je třicet nezapomenutelných postav komiků nebo komediálních herců. Každý z dílů tvoří osobitý dokument mapující život a dílo jedné britské legendy, jakými byli nebo ještě stále jsou například Terry-Thomas, Benny Hill, Eric Sykes, Kenneth Williams či Norman Wisdom. Pořad kromě oblíbených ukázek z filmů a unikátních archivních záběrů nabízí i rozhovory se samotnými herci či jejich známými, ale také s filmovými odborníky a historiky. (dopitak)

(více)

Recenze (1)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Excelentní sestřih, skvělá připomínka i cenný badatelský materiál v jednom. Seriál vyniká propracovaným střihem (ukázky z filmů často i verbálně navazují na komentář). Sehnal jsem si první díl čtvrté řady, věnovaný Normanu Wisdomovi, v Británii vysílaný 25. září 1999. Sice jsem se po přečtení Normanova knižně vydaného životopisu už nedozvěděl prakticky nic nového, přesto hodnotím (jako celý pořad) velmi vysoko. ()

Reklama

Reklama