Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

ilemas 

všechny recenze uživatele

Jelikož to doma všichni sledují, tak se občas dívám taky a musím poopravit hodnocení. V počátečních dílech jsem hodnotil odpad, protože to bylo dost trapné, ale teď vidím, že někteří mají opravdu talent a někdy je na co se dívat, i když tenhle pořad není moje parketa. Dost mě to někdy nudí, ale odpad si to rozhodně nezaslouží. Občas to stojí zato. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Nechtela jsem hodnotit hned po prvnich dvou dilech, ale vcerejsi prazsky casting me natolik nastval, ze musim. Nuneze sice na Slovensku chvali, ale tady to zpackal! Ja na nataceni byla a vim, ze rozhodne nevybrali to nejlepsi a ten strih je proste priserny! Mares mi sice lezl na nervy uz nazivo (doba jeho moderatorske spice uz je davno pryc) a o porote ani nemluvim (vsichni se tvarili, jako ze tam strasne nechteji byt, a z tech jejich komentaru by jeden vrhnul), ale doufala jsem, ze tomu Nunez doda trochu glanc. Bud ho Nova drzi zkratka nebo nebude tak dobry, jak se o nem rika. Takze podtrzeno, secteno: spatna volba moderatora (o tech pipkach do dvojice nema cenu hovorit), spatna volba poroty (prekvapive me nejvic bavil Troska), spatna volba poradu! ()

Reklama

SG_ever 

všechny recenze uživatele

Relativně zábavná show, jejíž největší síla tkví v samotných soutěžících, které se rozhodla NOVA upřednostnit před tím ostatním. Místy to sklouzne k nesmírné tuposti a patosu, Alena Šeredová je neustále mimo mísu (a upřímně, ani tím vzhledem už to nezachrání), Miro se zmírnil a skvěle se doplňují z Banášovou a Troška je překvapivě snesitelný. Leoš, byť ohraný, je furt Leoš a dokáže pobavit a překvapit. Celkově vzato se na soutěž vyplatí dívat jen kvůli zajímavým talentům a občasným vtipným hláškám, celkově však lepší na Novu přepínat jen o reklamě. Kdyby na to koukal jako nedělní "hlavní program" asi bych hodnotil ještě níž, jako doplnění je to ucházející. (50%) ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Čo mám hodnotiť? Moderátora, (šlohnutý) model, alebo snaď súťažiacich? Ostáva snáď len porota, ktorej česká zostava je bohužial jeden veľký fail. Že bude Troška motať jedno cez druhe sme šeci vedeli, ale čo tam predvádza ta Šeredová, z toho by aj Kelišová blinkala? Byť producentom tak od talinov žiadam odškodné a Gigiho pravú nohu. ()

DruidKarel odpad!

všechny recenze uživatele

908. hodnocený film: V podání Novy jedna velká trapárna a s leskem ošuntělý Leoš Mareš, který připomíná toho topícího se, který se každého stébla chytá. Odporný nevkus a strašný výběr poroty, ve které snad má co dělat jenom Troška, i když to je taky takovej vořežprut. Naproti tomu Prima přišla s něčím méně vlezlým a vtíravým. Novátorská dv...ojice moderátorů působí poměrně vyrovnaně a porota je mi daleko více příjemnější. Daleko více se asi taky vyzná a nejsou tam jenom ty krásný ksichtíky. Jinak blbců, na který se budeme teď večer koukat, bude dost a dost, takže o další (ne)zábavu se nám obě televize skvěle postarali... :-) ODPAD! ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama