Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Jen Tomáš Matonoha nějakým způsobem uchopil trapnost toho všeho...a co k tomu vlastně dál dodávat? Věčně rozněžněný Troška, ze kterého nedostanete argument, profi moderátor Mareš, který si plete dny v týdnu, velká pompa a hluboká žumpa. Pane Bože, kdy už bude s těmi klony Superstar, fikčními realitami a nezajímavými lidmi konec? Lepší si neodpovídat, stačí slogany. Nova - zažijte víc. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Pár názorů na tyhle talentový soutěže jsem si přečet. Přiznám se, že na tu na primě taky koukám. Nakonec proč ne. Přiznám se, že jsem se kolikrát ani nestačil divit, co lidi dokážou. Jenže průser je, že Nova chtěla jíte ve stejných šlépějích a nevěděla jak na to, protože jí oficiální licenci Prima vzala. Nakonec si vymysleli svojí soutěž, která má naprosto nesmyslný pravidla. To bych zase až tak neřešil, chtěl jsem se hlavně pobavit. Jenže když vyberou porotu, která čítá dva profesionály, Zdeňka Trošku, kterého tam nacpala jenom proto, že mu Nova zaplatí film a Alenu Šeredovou, kterou v půlce vyhodí, protože tym byla uplně k ničemu, tak to trošku nechápu. A co víc...divákovi přinesou naprosto nemožnou náhradu v podobě Mr. GS. Příště se tak možná setkáme i s Petrem Rychlým z natočta. No já bych se ani nedivil. Trapnější tak žádný pořad už ani být nemohl a Nova jen stále ukazuje, jak je neskutečně vzadu oproti televizi, která jí před pěty lety ještě ani nešlapala na kotníky. Jediný plus je už jenom Leoš Mareš, jenže ten tam nic nezmůže. Když tak nad tím přemýšlím, tak si ještě vybavuju jeden celej díl o tom, kde diváci měli svými smskami vybrat moderátorku pro Leoška...aneb pohoňte mi pořádně ego, ať si mezi těmi roštěnkami můžu vybrat ten nejlepší kousek a za Vaše prachy. Televize Nova, styď se. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tradiční novácká show aneb šaráda s přeplaceným moderátorem bez špetky kvality (umělecké i co se týče humoru). Na druhou stranu Leoš to občas táhl (a jeho sličné pomocnice) a zbytek zvládli účinkující. Dvě talentové soutěže ve stejné době a ve finále uvidíte na obou stanicích v podstatě identické složení, jen jiná jména a tváře:). To, že Talentmánie nemá původní licenci nebyl ve výsledku takový problém(ta páčka proboha), jako naprostá sterilita a odpudivost vyřazovacích kol. Po tom ovšem přišla změna k lepšímu (a tím rozhodně nemyslím výměnu krásné Alenky Šeredové za dvojíci GS->z bláta do louže). Vyřazovací kola byla zajímavá a hlavně gradovala, i když závěrečné superfinále bylo na pěst člověku, který tento koncept (jakoby) vymyslel. Nelze upřít, že druhou půlku Nova s Markízou zvládla zajímavěji, poutavěji a obě stanice se dokázaly dostat ze dna až na slušný průměr. Jsem rád, že vyhrála ta, která měla, snad bude stále takový anděl. PS: Jak šel čas s hodnocením: po třech dílech - 1291 hodnocení s průměrem 8%, po pátém:1791/10%, po šestém 1923/10%, po sedmém 2009/10%, po osmém (soudný den): 2296/10%, první vyřazování 2511/11%, druhé 2756/10%, třetí 3001/11%. Poslední osmifinále:3391/11%. Superfinále:3616/11%. Jako tradičně přehnaně odpálená show, protože to vysílala Nova... Jinak, Nova prodala show vzhledem k sledovanosti lépe. Prima má stále co dohánět. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako u kauzy Big Brother vs. VyVolení, Nova dojíždí na stejnou umělost její "show". Okoukané tváře, nudný Mareš a nemožná porota v čele s Troškou. Trapně zkopírovaná licence, reklamní masáž v Super, kde Nova zaplatila redaktory, aby co nejvíce pošpinili konkurenci. Zkrátka zkrachovalá, nudná soutěž s příšernou režií a děsnou plastyčností. 0% 29.08. 2010 ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Velká prohra TV nova. Kvalitně, obsahově - vším za primou. A to jsem se vždycky novy zastával, že jen dělají, co většina chce - tohle holt nevyšlo. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Ukamenujte mě, ale já si myslím, že Mareš zvládá své moderátorské řemeslo velmi dobře, Habera je profík s dobrými názory ve svém oboru a Banášová vcelku sympatická porotkyně. Taky tvrdím, že pár vystoupení v semifinálových a finálových kolech bylo velmi působivých, i když jsem viděl tedy jen pár dílů (možná kdybych viděl dřívější kola, hodnotil bych níž)... Na soutěžích tohoto typu však nesnáším, že jejich účelem není ani tak odhalit talenty, jako zvýšit sledovanost a následně tam narvat reklamy. Po drtivé většině talentů v těchlo show další rok ani pes neštěkne, ale hlavně, že kasička je plná... 3/10 ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Karikatura původní talentové soutěže, vrchol nevkusu a čtyři trefy mimo při výběru porotců. Co však naprosto nechápu, je snaha o citové vydírání, které podle mě nezapadá do formátu pořadu. Už mě nebaví dávat jednu hvězdu za Mareše. Tady to nezachrání ani on. Posledním hřebíčkem do rakve je Tipmania. Tato část pořadu mě ujistila, že jeho další sledování je naprosto zbytečné. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Vše podstatné řekl ve svém komentáři uživatel Z0omb3e. Tak snad leda, že bych to zkopíroval přes google translátor a nahodil v češtině, ale i to mi přijde zbytečné. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Po finále tejto súťaže musím uznať, že to má svoje čaro. Samozrejme, je takmer nemožné porovnávať tak odlyšné žánre umenia, aké sa tu vyskytli, ale je to dobrá príležitosť pre umelcov nie len spievajúcich, aby ukázali väčšiemu okruhu ľudí svoj um. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Čo mám hodnotiť? Moderátora, (šlohnutý) model, alebo snaď súťažiacich? Ostáva snáď len porota, ktorej česká zostava je bohužial jeden veľký fail. Že bude Troška motať jedno cez druhe sme šeci vedeli, ale čo tam predvádza ta Šeredová, z toho by aj Kelišová blinkala? Byť producentom tak od talinov žiadam odškodné a Gigiho pravú nohu. ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Prasárna. Způsobilo mi to vyloženě fyzickou nevolnost. Skládá se to z kýblů trapnosti a hnusu, kterýma divák dostane bez varování do obličeje. Viděla jsem jen jeden díl, druhej jsem jenom poslouchala. Byl tam imitátor co neumí nikoho napodobit, ňákej krákorající pár a břišní tanec. Jako by všichni ty fakt talentovaný už byli v Čes.Slov.má talent. Vyčpělostí zapáchající Mareš se jen opakuje, ale co předvádí GS je beyond imagination. Ještě nikdy mi za někoho nebylo tak trapně, jako když se oba převlíkli za sultány a Genzer si rozklepal špeky na břiše. Někdo z nich řekne ultra-super trapnej vtip, následuje vejskot a smích a pak záběr na kamenný obličeje v hledišti. K porotcům, Habera uráží, Banášová je na tohle moc inteligentní a Troška brečí. Zpívá děcko - Troška brečí. Přijede kluk na vozejku - Troška brečí. Polonahý chlápci visej na hrazdě - Troška brečí. Jestli Nova nešla do kytek už dávno, tak teď si to definitivně pohnojila. Odpornost. ()

castor 

všechny recenze uživatele

TALENTMANIA – plus: Banášová a Habera, mínus: všechno kolem, rozněžněný a věčně uplakaný Troška, vyhořelý Mareš, prapodivné výměny v porotě, tlačení na pilu za každou cenu, neustálé cpaní laciných životních příběhů a milion reklam k tomu jako bonus. ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT – plus: dvojice moderátorů, Kraus a Slávik, příjemný a snesitelný formát, mínus: Bílá bez názoru a s medovými výroky, neustálé natahování všeho, co se ještě krapet natáhnout dá. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Talentmania" je prehliadka cirkusantov, podivínov, extrovertných magorov, amatérskych, nesebekritických spevákov, tanečníkov, exotov a všemožných ďaľších individuí, čo sa ochotne strapňujú pred televíznymi kamerami a pochydernou porotou, ktorá hodnotí ich výkony. Jej zloženie: Zdeněk Troška - režisér tých najstrašnejších filmových odpadov, čo boli kedy v Československu natočené. Pavol Habera - socialistický, pop-rockový spevák, čo sa posledné roky živí najmä vysedávaním v porotách, kde má dokonalý priestor na svoje povýšenecké mudrovanie. Adela Banášová - Na Slovensku vládne momentálne, pre mňa nepochopiteľná, Adelománia. Banášová strčí ten svoj veľký nos všade, kde zacíti tučný honorár. Štvoricu porotcov uzatvára mne takmer neznáma Alena Šeredová. Až taká šeredná síce nie je, ale rozumu moc nepobrala. Oni majú z tej kopy hnoja vybrať najväčší talent. Márna snaha – odpad! ()

freddy odpad!

všechny recenze uživatele

Stokrát viděný Leoš Mareš, k tomu snaha pomstít se Primě za to, že předběhla Novu v nákupu licence pro lokalizovanou verzi "Got Talent", a okoukaní Palo Habera a Adéla Banášová v porotě. Po pěti minutách jsem to vypnul a rozhodl se, že nikdy více nechci vidět tento pořad. U mě to na celé čáře vyhrála Prima a tenhle pořad posílám do odpadu, kam právem patří. ()

Faustka

všechny recenze uživatele

Tím, že budeme megalomanskou NOVU ignorovat, tím spíš ji odsuneme do propadliště laciného nevkusu a prohnilé zábavy. -)) I ty tolik proslavené koláče, už začínají být jaksi "okoralé". ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Zvědavost donutí člověka provádět různé hlouposti - třeba absolvovat tento pořad, protože s osmi procenty už to přece musí být slušná čurina, ne? Ne. Hledám jedno výstižné a nevulgární slovo pro vyjádření pocitu z této debility show. TRAPNOST - to je ten správný výraz. Moderátor, porota i většina soutěžících ve mně vyvolali silný pocit trapnosti. Ale za těch pár skutečně talentovaných jedinců šoupnu jednu hvězdičku. Zvědavost byla ukojena, v tomto experimentu nemíním pokračovat. 10% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

I kašpar může býti v jádru zajímavou osobností, ale Nova mu oblek kašpara zakázala sundat. Jak se proboha má soudný člověk dívat na něco, co "soudcují" Šeredová, Troška, Genzer a Suchánek (nebo spíše jejich estrádní alter ega)? Mareš je už vyčpělý a Banášová s Haberou to sami neutáhnou. Povinné večery pro gaučové povaleče. ()

Reklama

Reklama