Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jo, nadhodnocuju, ale splatter komedie je moje krevní skupina, navíc je skoro ohroženým druhem, takže mně to žile netrhá. Skupinka spratků při narozeninové oslavě přivede chudáka klauna do hrobu, za což si jim ten šašek drsně pomstí za několik let, až dojdou do adolescentního období, při jedné opět narozeninové hauspárty. Vtipné, krvavé, zcela jistě pro někoho sračkoidní, ale já se vysmál dosytosti. Týnejdžrská komedie jak má byt! ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k faktu, že snímek vznikl z popudu (minimálně mimo Británii nepříliš známého) komika Rosse Nobla lze od něj očekávat velkou dávku originálního humoru a, čímž většinou snímky komiků trpí, nekompaktní děj. První předpoklad se plní jen z části. Neotřelý způsob humoru je použit zejména ve velmi zdařilých scénách mordů, které jsou hlavní devizou snímku. Vynikají zejména nápaditostí a použitím slow motion. Krom jednotlivých vražd ovšem Stiches trpí značným nedostatkem tvůrčí invence, což je citelné v každé scéně, kde absentuje klauní zabiják. Ostatní postavy nemají šanci děj nijak táhnout. Herecké výkony jsou mdlé, a herci nemají absolutně žádné charisma, což činí sledování neoriginálně konstruovaného děje o to útrpnějším. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Neskutočne svieži a zábavný slasher v štýle tých lepších kúskov 80. rokov. Pri domácej oslave príde o život svojský klaun, ktorý však po 6. rokoch ožije a príde si to s detiskami (teraz už puberťákmi) vybaviť. Výborné, nápadité a krvavé vraždy, prekvapivo sympatické herecké obsadenie, skoro žiadna nuda, kvalitné spracovanie, plno hlášok a čierneho humoru + navrch luxusný vraždiaci klaun. Proste paráda, nechýbalo veľa a šupol by som aj plné hodnotenie. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Stitches střeva uzluje, publikum se raduje." Aneb co všechno jste v dětství chtěli vědět o klaunech, ale báli (!) jste se zeptat. Zdravím do Irska, zvlčilé dětičky i adolescenty. Zdá se vám, že na vašem mejdanu chcípnul pes, příp. i kočka? Chtělo by to nějakého šoumena? Rozverně pomstychtivý Richard "Stitches" Grindle vám pomůže to parádně rozjet, přímo rozdivočit. Přitom bude šikovně balancovat na napnutém osmdesátkovém laně, žonglovat s (vašimi urvanými) koulemi i dalšími splatterovými rekvizitami a vysílat na čmuchací průzkum svůj oživlý červený nos. Holky budou stylově ječet strachy, kluci taky a aspoň na chvíli budou přemýšlet nikoli ptákem, ale... kopečky mozkové zmrzliny! Tomuhle klaunovi s (vtipně zvrhlou) osobností jsem tleskal, až mi od dětských ručiček rudé krůpěje lítaly. R.I.P. chudinka kočka, která měla přesně devět životů (ověřeno! :-)). ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Oslava desať ročného chlapca je v plnom prúde. V závere párty prichádza zlatý klinec programu - Klaun. Jeho frky však nie sú najoriginálnejšie čím sa stáva pre skupinkou malých spratkov terčom nevyberaných posmeškov. Keď už sa zdá, že to nemôže byť horšie, klaun po nešťastnej zhode náhod, ktorej deti dopomohli, prichádza o život. Po niekoľkých rokoch sa však vracia zo záhrobia, aby sa pomstil všetkým, ktorí sa onoho večierka zúčastnili. Starý taliansky horor v novom šate doplnený o niekoľko štýlových gagov, čierneho humoru ( scéna s mačkou, fúkacia hlava, Sagan vs Velitsovci ). Prvá polovička mi neprišla nijak zaujímavá, no v tej druhej som sa nie len pobavil, ale videl aj niekoľko slušných gore scén. Všetko je to však na priemernej úrovni. S prižmúrením jedného klaunov-ho oka, úroveň troch hviezd. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama