Reklama

Reklama

Recenze (6)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Podivný mysteriózny thriller, odohrávajúci sa počas 89 dní, kedy je skupinka preživších ukrytá v opustenej budove, po neznámej apokalypse. Moc nevedia o svete vonku, len to, že ich lovia podivné príšery, ktoré obliehajú budovu. No tak, ako chce ich ozbrojený vodca celú situáciu za každú cenu prečkať v úkryte kým sa neobjaví pomoc, tak začínajú mať niektorí chuť odísť a zistiť ako to vyzerá v okolí, takže sa situácia medzi nimi pomaly vyhrocuje. Celkom príjemne natočený, aj keď dosť pomalý kúsok, v ktorom sa toho dokopy moc neudeje. Miestami má však slušne hustú atmosféru a napínavé momenty, no z môjho pohľadu doplatil hlavne na to, že neukočíroval ten prehliadnuteľný námet a dokonca ani v závere nedokázal ponúknuť zaujímavejšie či výraznejšie rozuzlenie. ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Maximálne nezáživný,herecky nezaujímavý a predvídateľný film.Tento brak nemá čo ponúknuť snáď ani tomu najjednoduchšiemu divákovi.Nikdy viac! 10 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „The Last Light“ z pohledu survival filmů nepřináší nic nového, stejně jako nepřináší nic nového z pohledu apokalyptických filmů. A vlastně ani z pohledu hororu, když už jsme u toho. Prostě jen snaha natočit snímek, který bude mít hlavu a patu, ale nebude to nic světoborné, nevyužije se potenciál nějaké známé tváře a nudně se to odvypráví až do konce, kdy se nic moc zajímavého nestane. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel The Last Light je strašně nudně a nezajímavě natočený skoroamatérský počin. Lidé pohybující se s vyděšenýma obličejema po prázdné strašně děsivé budově. Film se snaží dokázat, že je konec světa...? Fakt ne! Strašně lacině to na mě působilo - 1% ()

Reklama

Reklama