Reklama

Reklama

Barca - Real Madrid, víc než jen zápas

(TV film)
  • Velká Británie Barca versus Madrid
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2008, 53 min

Obsahy(1)

Souboj dvou fotbalových klubů, FC Barcelona a Realu Madrid, je vrcholem španělského fotbalu. Jedinečné však nebývají pouze bitvy těchto týmů na trávníku, ohromná rivalita je zcela zřetelná i mezi jejich fanoušky, na které se zaměřili autoři dokumentárního filmu. Prostřednictvím posledních hodin před jedním z vrcholných utkání na Nou Campu budeme sledovat elektrizující atmosféru a stoupající vzrušení příznivců obou táborů. Je to konfrontace hrdých Katalánců, kteří promítají svou lásku i duši do dresu Barcy, s královským mužstvem z hlavního města. "Kdo pochopí celou tu hru mezi Barcou a Realem, pochopí Španělsko, jeho kulturu a možná i celý svět," říkají příznivci katalánského klubu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Věčná rivalita dvou gigantů. Nejen na hřišti, ale také mimo něj, v ulicích měst, v domácnost, na každém rohu. Dokument o lidech a jejich způsobu nahlížení na dva největší španělské kluby. Někdo mluví z cesty, někdo naopak velmi přínosně, ale ze všech je cítit láska k fotbalu. Občas překáží zbytečná povrchnost, ale zase potěší zajímavé odhalení politického pozadí španělských gigantů. A kdo by do těch pěkných fanynek řekl, že je pro ně takový problém vysvětlit ofsajd... PS: Elwanelyn 4* a ihlicka 1*->aspoň jste to mohli dokoukat a neházet hodnocení někdy v půlce;o) ()

showxman 

všechny recenze uživatele

Rivalita v domácnosti, na pracovišti, na ulici a v neposlední řadě na politické scéně, a nejen tam aneb pohled španělských fanoušků na veleslavné El Clásico v nepříliš obohacujícím dokumentu. ()

TonoM 

všechny recenze uživatele

Srdcovka, obrovská rivalita mezi kluby, hráči, fanoušky. Dva odlišné a nenáviděné tábory. Je spoustu klubů, co mezi sebou mají vyšší rivalitu a to je ještě zajímavější. 80% ()

Reklama

Reklama