Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lily je ztřeštěná mladá dívka, která bydlí se svojí matkou na venkově a žije si ve svém fantaskním světě v absolutní harmonii s přírodou. Její starší sestra Clara je vdaná a žije ve městě, rodinné hnízdo opustila již dávno. Po smrti jejich matky je Clara nucena přehodnotit své priority a odjíždí na venkov, aby se postarala o nevypočitatelnou Lily. Obě sestry tak mají možnost se vzájemně více poznat a pochopit. Pod vlivem Lily Clara začne přemýšlet o svém dosavadním životě a náhlá nespoutanost a svoboda se jí zalíbí... (claudel)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

R. - Fabienne Berthaud, H. - Diane Kruger (Clara); Ludivine Sagnier (Lily); Brigitte Catillon (Odile, Pierreova matka); Jacques Spiesser (Paul, Pierreův otec); Anne Benoît (Mireille); Jean-Pierre Martins (Jonas); Reda Kateb (Seb); Denis Menochet (Pierre) ()

2K12Kub 

všechny recenze uživatele

Kromě Diane není moc na co koukat... A ten konec jim prostě nevěřím - asi proto, že mě by z takového sourozence (Lily) brzo kleplo. ()

Reklama

lioncel 

všechny recenze uživatele

Život s praštěným a ještě navíc umanutým pošahancem není rozhodně žádná idyla, naopak, je to černá můra, která pomalu, ale jistě ničící psychicky a vlastně i fyzicky všechny okolo … ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o filmovou adaptaci románu od Fabienne Berthaud. (claudel)
  • Jedná se o druhý snímek podle knihy Fabeinne Berthaud, ve kterím si zahrála Diane Kruger. Tím prvním byl Frankie (2005). (2K12Kub)

Reklama

Reklama