Reklama

Reklama

Skečbar

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Zábavná show Zdeňka Izera. Izer jako majitel hospůdky si zve známé české celebrity a hovoří s nimi na nejrůznější témata. (darek kartac)

Recenze (49)

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Nevím jak se jmenoval Izerův předchozí pořad, ale byl xkrát lepší. Tohle všecko už jsme viděli. Umělý divácký smích a nevtipné vtipy už nezabírají podruhé... ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Izer spadl na dno a skoro vůbec není poznat, že kdysi kopal jinou ligu... Místy je to hodně smutný pohled... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Relativně nový pořad na televizi kdy už Izer v minulosti vystupoval, tento komik se ale nikdy neokouká, i když skladba pořadu je stejná jako u některých jeho přechozích, tak Zdenda přijde vždy s něčím novým (nové vtípky, nové přeměny apod), málokdy se opakuje. Zrovna včera jsem se nasmál při scénce v nemocnici, na náš aktuální stav ve zdravotnictví s Václavem Vydrou a pak ve skeči s házením oštěpu, uvidíme ale dál jak vysokou laťku nastavil a jakou sledovanost pořad bude mít. Zdeněk je prostě borec a hotovo! ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Na Zdeňka jsem se opravdu moc těšil. Vždycky jsem ho měl rád a jeho humor se mi líbil. Po shlédnutí prvního dílu, mi to ale přišlo trochu jako nuda a i na Zdeňka dost jednoduchý a místy i trapné. Pro mě velké zklamání. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Smutný důkaz toho, že kdysi zábavný Zdeněk Izer už má své nejlepší léta a fóry za sebou a nyní už u něj zbyl jenom slabý a místy až trapný odvar. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Znovuzrození pana "Izermana".. ve slušné formě, ovšem ty skeče by mohly být dotaženy do pořádné "izerovské" pointy.!!! ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

inu, občas se fór povede, občas ne, nikdo není dokonalý a nikdo nemá nekonečnou a nevysychající studnu humoru... ale pořád se na nějaký ten plešatý gag rád podívám. 60% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tohle už je out. Izer to nepochopil a v nevhodnou dobu přišel s pořadem, který by ještě před pár lety (možná) spolehlivě bavil. Přibral k sobě pro tento typ pořadu atypickou Nelu Boudovou a několik dalších povědomích tváří. A humor se nějak ne a ne dostavit. Nedodíval jsem se na to. Nemělo smysl sledovat sled scének s upachtěným a ohraným rádoby humorem. Občas to pobaví tím jak je to blbé. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Už to bohužel není ono. Čas od času se některá scénka povede, ale podobně jako duo Genzer-Suchánek se i Zdeněk Izer v současnosti utápí ve vodách křeče a trapnosti... ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy Telebazaru. Trefného pořadu u kterého jsem se bavil, nad skvělými scénkami... Manďák, Brňák, imitování Vietnamců a mnoho další... Tento izerův Comeback jsem si zařadil do skupiny návratů na dno, kde se pohybují Novotného Trampoty, Krampolovo Nikdo není dokonalý a teď i Zdenda ... Je mi z toho zle. 15% ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Dříve sem měl Izera rád. Nevím zda sem se více změnil já a moje laťka humoru, nebo se on o tolik zhoršil, ale to málo co sem viděl mě nebavilo a bylo moc jednoduché. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Bohužel, Skečbar není zas tak povedený, je to vlastně určitě Izerův nejhorší pořad. Povětšinou už to není tak zábavné a některé vtípky, co zde zazní, už tady jednou byli. Díkybohu to ovšem jakž takž zachraňují solidní scénky, takže 2 hvězdy. ()

Scratt 

všechny recenze uživatele

Když jsem se dozvěděl, že se Zdeněk vrací na televizní obrazovky, tak jsem byl rád. O to víc mě mrzí, jakou úroveň pořad má. Sem tam se nějaký povedený vtip najde, ale většinou jde o scénky spíš trapné...Bohužel nejhorší Zdeňkův pořad. 40% ()

R´Hell odpad!

všechny recenze uživatele

Skečbar je jako retro zprávy, které vysílá ČT24. Ve své době, kdy televizím vládla GoGo show a Bubílková, to bylo sice terno, ale teď už je dávno mimo mísu. Diváci jsou rozmazlováni množstvím seriálů a reality show a těm staronový Zdeněk Izer prostě nemůže konkurovat, i kdyby vykradl Trnky Brnky. Nehledě na to, že jeho humor je docela přízemní. Ale proti gustu žádný dišputát. ()

Reklama

Reklama