Reklama

Reklama

V přístavním městečku začíná mizet jeden obyvatel za druhým. Netrvá dlouho, než se zjistí, že v blízkém jezeře se objevila děsivá příšera... (oficiální text distributora)

Recenze (34)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

A už zasa Paul Ziller! Prečo si už s ním nedám pokoj?! Veď točí len samé brakové sračky. Všetko sú to nízkorozpočtové zlátaniny s hlúpym scénarom, primitívnymi digitálnymi trikmi a otrasnými hercami. Videl som jeho snímky: "Smrtiaci roj", "Boh mora", Ľadové zemetrasenie", "Duch búrky", "Začiatok konca: Zrážka s kométou", "Koniec ľudstva: Zrážka planét" no a teraz som si pozrel titul "Beštia z hlbín". Už vopred som vedel, že to bude ďalšia jeho zmršená chujovina, ale predsa len som si to pustil. Totálna blbosť. Sám sebe sa čudujem, že sa už na toho Zillera nevyserem. * ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Další pokračování příběhu o tom, že NĚCO vyleze z vody, NĚKOHO to sežere, NĚKDO to jde honit (lépe nahánět, aby si ostraváci zase nepředstavovali nějakou přehlídku orgánů) a nakonec TO po jistých ztrátách dohoní. Tupé a předvídatelné. Ale potvora co disponuje maskováním jako romulanský křižník, to je novum. Vlastně ne. Predátor to měl taky. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Filmy Paula Zillera prostě žeru, vždycky se trefí do mého vkusu. Točí totiž mé oblíbené mořské horory, sice je pravda že třeba herci a efekty jsou blbé. Ale aspoň si to vyrovná poměrně dobrou akcí a film nenudí. I když tady u Troglodyte(neboli Sea beast) jsou efekty poměrně koukatelné, ale sežrání je hrozné vždy většinou příšera sežere kameru, to není zrovna okulahodící když to vidíte 5x za sebou. Příběh zase není nic moc, ale já tyhle béčka žeru. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Všichni, kteří měli být sežráni, byli sežráni, všichni kdo měli přežít, přežili. Mořské příšery, které si stejně zdatně vedly v moři jako v lese, zvládly nejen ladné skoky z větvě na větev, ale také situační komiku. Pojedly sice nadpoloviční většinu místní populace, ale pak se zase na oplátku nechaly místy zábavnými způsoby pobít lehce hysterickou puberťačkou . Byla to sice ultralaciná konina natažená na tu nejjednodušší a nejobvyklejší dějovou kostru, ale svým způsobem zábavná, zejména díky vrozené škodolibosti publika. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

můj oblíbenec corin nemec,skončil ve vodách bestií a mořských hlubin,jenž zaplňují regály dvd půjčoven a tvoří je banda looserů,která nemá o čemkolic,co se týká filmu ani ponětí.efekty za bůro a scénář psaní na záchodě,při pauze v kanceláři,klasický případ odpadu a vyhozených pár drobných doslova do hajzlu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jak je možné, že při těch desetiletích pokroku a rozvoje filmové techniky autoři tohohle filmu dokázali se všemi počítačovými vychytávkami vytvořit něco, co nesahá loutkám Karla Zemana z Cesty do pravěku ani po kotníky? ( boj tyranosaura se stegosaurem je dodnes geniální - jak rex mu rozerve krk a stegosaurus ho probodá ostny do hrudi) Tohle je názorná ukázka toho, že když není invence, není nic. /20. 11. 11./ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem letmým okem viděl poprvé obal tohoto filmu, měl jsem za to, že na obrázku je nějaká velká piraňa. Ukázalo se, že bych si měl raději pořídit brýle. Další přírůstek z Maneater film Series nám totiž nabídne úplně jiné digitální monstrum a společně s ním i podprůměrnou céčkovou podívanou, která zřejmě moc lidí neokouzlí. A já se jim tentokrát ani moc nedivím. Prvotním varováním pro mnohé bude už jen fakt, že do režisérského křesla usedl Paul Ziller, který ač toho natočil už opravdu dost, tak většina jeho kousků jsou neskutečné rádoby hororové nebo katastrofické braky. Je zde jasně vidět, že scénárista měl opravdu bujnou fantazii a lidi v Syfy s jeho prací museli být velice spokojení. Posunul ty jejich braky na novou úroveň. Naše příšera měla do „mořského ďasa“ hodně daleko, mýtický Troglodyte se musel za břicho popadat a filmový Predátor si zase vehementně ťukal na čelo. Naše zdejší mořská bestie a její potomci dokázali produkovat toxin, který oběť paralyzuje – některé jed hned i zabije, dokázali být neviditelní, extrémně rychlí jak ve vodě, tak na souši, odolní proti kulkám – přesto je dokážete zabít kuchyňským nožem, sekerkou, nebo obyčejným kamenem. Ehm, tomuhle se už nedalo ani smát. Navíc to jejich digitální zpracování taky nebylo nějak dobře provedené. Útěchou může být alespoň fakt, že mrtvých je tu opravdu docela dost a dočkáme se i nějakých těch gore scén (digitálních samozřejmě). Herecké výkony bych taky neoznačil zrovna za katastrofální, nicméně kvalita dialogů i charakteristika jednotlivých postav byla skutečně velmi bídná. Největší hvězda filmu? Bezesporu rybářova dcera, která nečekaně zabíjí tvory jak na běžícím páse, že i borec se samopalem či brokovnicí se musí červenat studem. Njn céčková pohádka se vším všudy. 30% ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Mořskej ďas s mrštným dvoumetrovým jazykem, no spíš bych řekl kříženec opice a chameleóna si tu jednu zářivou zaslouží. Navíc pro potěchu mého oka se v tomto výtvoru objevilo i pár pohledných bab, takže jako záplata mé nespavosti to posloužilo líp než tupé civění do stropu. O filmových kvalitách netřeba mluvit, jelikož žádné nejsou, navíc to selhává i jako vtipné béčko, od srdce jsem se zasmál zhruba dvakrát. Prostě hovadina, které nejde dát ani odpádek, ty dávám pouze za zvláštní zásluhy. A zdejší plakát je to nejlepší z celého filmu. 20% ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalšie nádherné béčko od pána Zillera. Ďalší film pri ktorom stratíte polovicu preživších mozgových buniek vďaka zníženému prietoku krvi. No povedzme si pravdu, dá sa tomu nádhernému smajlíkovi v galérii odolať? Ak ste divák ako ja, že sa v podobných úchylkách vyžívate, budete hoďku a pol stenať orgazmami. Ak máte chuť po serióznom filmovom zážitku a nejakým nedopatrením ste siahli práve po SeaBeast-e máte za sebou prvú chybu. Všetko to čo my béčkari milujeme, a to ľudožravé monsterky poskakujúce na jasnej obrazovke, herci pre ktorých by bolo ocenenie Oscarmi urážkou či úplne zbytočné dialógy tu sú. A sú tu v dostatočne hojnom počte. To že tu máme inšpiráciu v Predátorovi, Alienovi či podobných prehnane preplatených a komerčne úspešnejších béčkach je viac ako zrejmé. Ďalšia rečnícka otázka: Komu to vadí, keď salvy smiechu a umelecký zážitok to všetko dostatočne vynahradia. Para-pa-pa pá I´m lovin it! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musí se však filmu „Mořská příšera“ nechat, že zde jsou i nějaké ty triky, které nejsou až tak špatné. A to je bohužel to hlavní, co zde můžete ocenit, pokud vám nevadí, že je to pořád digitální a že to v tomhle ohledu není žádná extratřída. Prostě takový horší televizní standard, který je spíše pro fanoušky jakýchkoli béček než pro kohokoli jiného. Mně ale film vyloženě neurazil. ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

No nevím co nám tvůrce chtěl tímto filmem říct, nebo zážitek jakého druhu nám chtěl nabídnout, ale bylo to hodně špatný.Jenže co by jste od mutanta co žije ve vodě, po souši běhá jak gepard,po stromech skáče jak opice a disponuje jedem který zabíjí jen při doteku s kůží - jo a nekoukejte na to ani o půlnoci na Nově! ()

shantim 

všechny recenze uživatele

O nového Predátora nebo třeba Vetřelce rozhodně nejde, ale i tak nabízí tento film chvilky napětí a zábavy. 28% hvězdiček ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč se film jmenuje tak jak se jmenuje... Ona mořská bestie je hodně inspirovana Godzzilou (hlavně scéna z poškozeného tankeru, kde má bestie tak pěkně nakladené své vejce) a Predátorem, ale pozor! Má o hodně navrch. Plave, chodi po souši, skáče 10 metru do výšky a teď ty nej výhody - jazyčisko jak liána z nějakého pralesa, neviditelnost, za kterou by se nemusel stydět ani David Copperfield a super sliz, který člověka paralizuje!! Hmmm, to už stojí za to :-D Corin Nemec si zde hraje na mořského vlka, neustále žvatlající doutník, který je pomalu větší než jeho hlava... Do takové role se opravdu nehodí. Za pár úsměvných scén si to tu jednu hvězdu zaslouží... ()

xaver 

všechny recenze uživatele

Další snímek, ve kterém si režisér dělá z diváků buď srandu, nebo si skutečně myslí, že jsou stejně stupiodní jako on. Obdobné snímky sleduju samozřejmě zkráceně a ze studijních důvodů, abych mohl jednak hodnotit a jednak občas i se zájmem sleduji, co někdo dokáže natočit a myslet si přitom, že točí bůhví co. ()

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

Hahahahahahaha, tady má někdo hoooodně nakoukanýho Predátora, že?!... Škoda že se nepovedlo "odkouknout" taky McTiernanův režijní um, Blackův vybroušený rukopis a Arnieho "arnoldovství"... Ale teď vážně, bylo to fakt nekoukatelný! Kdyby se to aspoň nebralo tak hrooozně vážně... ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavná príšerácka chobotovina. Potvory z mora ( celkom pekne animované ) skáču po stromoch ako tarzan s dynamitom v riti, dokážu sa zneviditeľňovať ako predátor ( jeho vykrádanie tým nekončí ) a pľuvajú nervový jed. Je tu aj pár krvavých scénok pre potešenie, inak je to ale klasicky stupídna televízna srágora so všetkým čo k tomu patrí, hromada klišé, stupídne dialógy a znudení herci. Vrámci svojho žánru je to silný nadpriemer, čo však neznamená že je to také dobré, ale že tie ostatné snímky sú také zlé. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofické efekty... úplně nejhorší je ta zelená sračka co stříká na všechny oběti :-))) a pak ještě ten vystřelovací jazyk :-D Smutné a trapné (přece když jdu dělat film,tak ho jdu dělat pořádně,né?A když na to nemám prachy,tak natočím drama a né tuto příšernost) :-( ()

pospech11 

všechny recenze uživatele

Další film ve kterém je podivně vypadající tvor, který navíc začne zabíjet lidi. Tady má bestie výhodu, je neviditelná a plive jakousik podivnou kyselinu co člověka omámí, ale nebojte vše opět dopadne dobře. ()

Reklama

Reklama