Reklama

Reklama

V přístavním městečku začíná mizet jeden obyvatel za druhým. Netrvá dlouho, než se zjistí, že v blízkém jezeře se objevila děsivá příšera... (oficiální text distributora)

Recenze (34)

nash. 

všechny recenze uživatele

Všichni, kteří měli být sežráni, byli sežráni, všichni kdo měli přežít, přežili. Mořské příšery, které si stejně zdatně vedly v moři jako v lese, zvládly nejen ladné skoky z větvě na větev, ale také situační komiku. Pojedly sice nadpoloviční většinu místní populace, ale pak se zase na oplátku nechaly místy zábavnými způsoby pobít lehce hysterickou puberťačkou . Byla to sice ultralaciná konina natažená na tu nejjednodušší a nejobvyklejší dějovou kostru, ale svým způsobem zábavná, zejména díky vrozené škodolibosti publika. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

A už zasa Paul Ziller! Prečo si už s ním nedám pokoj?! Veď točí len samé brakové sračky. Všetko sú to nízkorozpočtové zlátaniny s hlúpym scénarom, primitívnymi digitálnymi trikmi a otrasnými hercami. Videl som jeho snímky: "Smrtiaci roj", "Boh mora", Ľadové zemetrasenie", "Duch búrky", "Začiatok konca: Zrážka s kométou", "Koniec ľudstva: Zrážka planét" no a teraz som si pozrel titul "Beštia z hlbín". Už vopred som vedel, že to bude ďalšia jeho zmršená chujovina, ale predsa len som si to pustil. Totálna blbosť. Sám sebe sa čudujem, že sa už na toho Zillera nevyserem. * ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Jak je možné, že při těch desetiletích pokroku a rozvoje filmové techniky autoři tohohle filmu dokázali se všemi počítačovými vychytávkami vytvořit něco, co nesahá loutkám Karla Zemana z Cesty do pravěku ani po kotníky? ( boj tyranosaura se stegosaurem je dodnes geniální - jak rex mu rozerve krk a stegosaurus ho probodá ostny do hrudi) Tohle je názorná ukázka toho, že když není invence, není nic. /20. 11. 11./ ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalšie nádherné béčko od pána Zillera. Ďalší film pri ktorom stratíte polovicu preživších mozgových buniek vďaka zníženému prietoku krvi. No povedzme si pravdu, dá sa tomu nádhernému smajlíkovi v galérii odolať? Ak ste divák ako ja, že sa v podobných úchylkách vyžívate, budete hoďku a pol stenať orgazmami. Ak máte chuť po serióznom filmovom zážitku a nejakým nedopatrením ste siahli práve po SeaBeast-e máte za sebou prvú chybu. Všetko to čo my béčkari milujeme, a to ľudožravé monsterky poskakujúce na jasnej obrazovke, herci pre ktorých by bolo ocenenie Oscarmi urážkou či úplne zbytočné dialógy tu sú. A sú tu v dostatočne hojnom počte. To že tu máme inšpiráciu v Predátorovi, Alienovi či podobných prehnane preplatených a komerčne úspešnejších béčkach je viac ako zrejmé. Ďalšia rečnícka otázka: Komu to vadí, keď salvy smiechu a umelecký zážitok to všetko dostatočne vynahradia. Para-pa-pa pá I´m lovin it! ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Další pokračování příběhu o tom, že NĚCO vyleze z vody, NĚKOHO to sežere, NĚKDO to jde honit (lépe nahánět, aby si ostraváci zase nepředstavovali nějakou přehlídku orgánů) a nakonec TO po jistých ztrátách dohoní. Tupé a předvídatelné. Ale potvora co disponuje maskováním jako romulanský křižník, to je novum. Vlastně ne. Predátor to měl taky. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Když je na začátku filmu vidět loď, nemá na sobě jméno, v další scéně má však na sobě jasně napsáno SARITA. (StrYke)

Reklama

Reklama