Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Návštěvy více než 30 vybraných metropolí, ale tak jak je neznáte, z podzemí. (sator)

Recenze (11)

argenson 

všechny recenze uživatele

Že já blbec se vždycky nechám nalákat na nějakej přiblblej americkej quazidokument. Přitom to téma není špatný, ale zpracování otřesný. Bulvár, spekulace, sci-fi teorie, templáři, zednáři atd. Cituji z dílu o Edinburghu: "Tohle je královský záchod? Tady vážně chodil na záchod král? Představoval jsem si to úplně jinak. Dívejte se, sem chodil trůnit král!" A v tomhle duchu se to celé nese. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, že 80 tisíc Australanů šlo dobrovolně vraždit do války ve Vietnamu. Ale tento zdegenerovaný národ pomalu vymírá a nahrazují ho ve velkém přistěhovalci hlavně z Asie. V Sydney jsem byl v roce 2008. Většina Australanů má pocit, že žijí v hrozné pr...světa. Lesy ve vnitrozemí byly zničený, z půdy se stala poušť s půdou ztvrdlou na beton. Čekal jsem lepší záběry podzemních prostor. ()

Sandiego 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavé a vzrušující téma, které však trochu trpí bulvárním, konspiračním a povrchním podáním. I tak však někdy člověk až kroutí hlavou, co všechno se skrývá pod dlažbou jinak profláknutých měst. Doporučuji hlavně velmi zajímavý díl z Edinburghu. Překvapila mě i Praha, i když tam se většina stopáže točí spíše kolem nacistických podzemních továren v jejím okolí. ()

sator 

všechny recenze uživatele

No nějak promarněná šance...Neudrželi myšlenku takže o podzemí je tak 20 %... České republice je věnováno: Podzemní továrna Richard,Podzemí Pražského hradu a staroměstského náměstí a lomy "Amerika"- Mořina. Vše horkou jehlou a letem světem, prázdnota monologů průvodce pořadu je opoťující... Díl o Austrálii o dost lepší... ()

mcleod 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pouze díl zabývající se podzemím města Říma. Přes občasný závan zajímavých informací se mi ale dokument nelíbil pro jeho povrchnost, prázdnotu a trapnost, snahu o dynamičnost a zabití jakéhokoli rozvinutí zajímavé debaty s odborníkem klasicky americkými výkřiky jako: "Cože! Támhle je další místnost a další a další, skoro to ani nejde přehlédnout! To je neuvěřitelné!!!" Jako zábava pro bezduché televizní diváky určitě dobré, ale já mám radši dokumenty než televizní show. Přemýšlím, kolik jsem se toho vlastně dozvěděl... jedinou opravdu zajímavou informací zřejmě bylo to, že některé současné římské obytné domy jsou antické stavby. Pak je tam pár dobrých záběrů, většina z nich je ale tak zdynamizovaná a roztřesená, že si stejně divák nemá šanci všimnout ničeho zajímavého. Škoda, námět je přitom hodně lákavý... ()

Finarfin 

všechny recenze uživatele

Námět vážně zajímavý, provedení průměrné, ale ten průvodce pořadu je víc než tragickej a při jeho výrocích sem často šel do kolen: "Takže tohle je vlastně SKLEP! neuvěřitelné!" ()

Nail 

všechny recenze uživatele

I když nemám z podzemních měst všechny epizody a vadí mě občasné bulvární podání tak mě tento dokumentární seriál velice zaujal. Mám rád všelijaké tajemství skrývající se v podzemí, a které možná nikdy již nebudou objeveny. Lomy, doly a katakomby, které na Vás budou dýchat nebezpečím a krásami. Člověk se i dozví věci o kterých neměl ani potuchy. Mě se to i přes pár věcí velice líbilo, proto 5* ()

Dyer Maker 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát hvězdičky 4, ale kvalita dílů značně kolísá. Praha byla obrovské zklamání. Tři čtvrtiny dílu se v Praze ani neodehrávají a zbylá čtvrtina je věnovaná ne příliš zajímavým "sklepům" Staroměstské radnice. Škoda, protože naše hlavní město skrývá pod povrchem spousty zajímavých míst... ()

Torall odpad!

všechny recenze uživatele

Celý pořad je odborný, jako kdyby to dělal člověk s minimální představou o čemkoliv, co se podzemí týká. Je poznat, že dokument je natáčený pro americkou veřejnost, protože jeho hodnota je absolutně nulová, jde o úplně základní logické postupy a řešení... celou dobu co jsem to sledoval, jsem čekal na nějaký zajímavý fakt, ale ten nepřišel. ()

ssarka odpad!

všechny recenze uživatele

viděn díl o Paříži...kameraman měl asi celou dobu epileptický záchvat,kamera skákala sem a tam k nesnesení...průvodce pořadem napresdržku,totální amatér,který jen po americku wauje nad každou chodbou...dostal SPECIÁLNÍ povolení jít se podívat do pařížské kostnice...tak si příště kup vstupenku a nepotřebuješ speciální povolení debile :D....škoda, promarněné téma...ne po úvaze ani tu jednu hvězdu dát nemůžu, zpracování tragické,informace nulové ()

Flekster 

všechny recenze uživatele

Seriál sa mi veľmi páči. Je fascinujúce dozvedieť sa nové veci o histórií rôznych miest po svete. Historické vsuvky a súvislosti uvádzané v dokumentoch sú veľmi zaujímavé. Tiež je pekné že sa často dostanú na miesta o ktorých bežný človek ani netuší. Dávam jednu hviezdu dole za občas až príliš bulvárne spracovanie. Ale aj napriek tomu sa to určite oplatí pozrieť, ak vás zaujíma skrytá história podzemia. ()

Reklama

Reklama