Reklama

Reklama

The Freebie

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

marvan 

všechny recenze uživatele

Typický představitel současného "nezávislého filmu", který je dnes z velké části mainstreamem. Kdyby takovýhle film vznikl u nás, byla by to událost. Přitom je to film s jednoduchým scénářem, několika málo postavami a celkově skromnými nároky. Něco takovéhodle by mohl natočit např. Bohdan Sláma, kdyby upustil od pseudofilozofování a naivního mystikaření. Český filmař má stále pocit, že když si stoupne za kameru, je jeho povinností sdělovat moudra. Nic proti tomu, bohužel je třeba si přiznat, že filmařů, kteří mají opravdu co sdělit bude vždy minimum a že většinu lidí z branže tvoří v lepším případě schopní profesionálové (ani tahle situace českému filmu zatím nehrozí) a těm nejvíc svědčí, když se drží témat v rozsahu svých schopností. Takže nakonec natočit takový ve výsledku jednoduchý film jako The Freebie není až tak jednoduché. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

12.2.2011 ~ Hrozné ve všech ohledech. ~ Mladý pár se miluje, miluje se moc a moc, ale vztah mezi nimi a samotný sex oběma přijde jako stereotyp. Oba se tak po jednom posezení s příteli dohodnou, že si dají navzájem jednu volnou noc. Nikdo se nebude toho druhého ptát, s kým danou noc byl a co dělal. A taky se tak stane, oba si vyjdou, on si najde číšnici, ona si najde barmana, oba si to s nimi rozdají a druhý den ráno se vrací k sobě do společného domova. ~ A od té doby je celý vztah v prdeli, protože nečekaně to jednomu i druhému dojde. Oba podvedli. Ona je zdrcená a nevěří, jak se na ní on dívá, pro něj je ona děvkou, protože pokud ho miluje, nikdy by mu to neudělala. ~ JEŽIŠI, TO JE ALE PÍ*OVINA! ~ Nejen, že to vypadá jak podprůměrné béčko, je to děsně natočené, příšerně sestříhané, imbecilní kamera, zvuk i střih na prd, herecké výkony i přitažlivost herců k pláči a neskutečně nevhodně zvolená hudba. Snaží se to být něčím, čim to není a navíc je to neskutečně blbé. Kdyby to vzal do rukou schopný scénárista, jiný režisér, zahráli to jiní herci někde jinde a hudba se licencovala z nějakých starých šlágrů, mohl to být alespoň podprůměrný normální film. ()

Reklama

Eeuanmainyaq 

všechny recenze uživatele

Vtipná sladká romantická dráma. Trošku nešikovne natočená, čo sa kamery, strihu a hudby týka, ale rozhodne, podľa môjho názoru, jedna z tých kvalitnejších. ()

Reklama

Reklama