Reklama

Reklama

Ztracená budoucnost

(TV film)
  • USA The Lost Future (více)

Obsahy(1)

Píše se rok 2510, svět zničila apokalypsa. Pro skupinu lidí, kteří přežili, začíná skutečný boj. Obnovené pravěké džungle, lesy, mokřady a pouště zničily všechny stopy po lidské civilizaci. Snaha obnovit lidskou rasu, která by dominovala Zemi, nebude jednoduchá. Brání jim v tom totiž geneticky zmutovaná zvířata i tajemné nemoci. (Filmbox)

(více)

Recenze (71)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Budoucnost pana Fazolky se ztrácí přímou úměrou s jeho soudností při výběru rolí. Ještě pár takových a zajisté jej brzy uvidíme v nějakém laciném fekálním pornu. Kdo by to před pár lety řekl, že takový slavný lovec Skurut-Hai tolik poleví ze svých standardů a po pádu Mordoru nebude váhat lovit v Durinském lese "strašlivé mutanty" v podobě kulhajících negrů s ksichtem od mouky! A to v nějaké céčkové náckovské produkci, která patrně neměla týden do čeho píchnout, když si Zimir odskočil na prázdniny do Istanbulu zbitchovat své čtyři manželky. Nádherný komparz mu při tom dělá přeživší skupinka dokonale osvalených, čistých a naondulovaných postapokalyptických Homoerektů, kteří sice hlady živoří v jeskyních na úrovni doby kamenné a když na to přijde, žerou syrové maso, nicméně jejich lesklé, zářící a perfektně upravené vlasy bez lupů nasvědčují tomu, že konec světa přežil kromě nich i nějaký ten vlasový stylista firmy Loreal. Ale to už je jiný příběh, který doufám zůstane jen na hebkém, třívrstvém, neškrábajícím papíře!!! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem viděl onen proklamovaný film, který prý točili v kulisách Pána prstenů. Dokonce i s vypůjčenými statisty. Jen to přetavili ve sci-fi. Říkám viděl, ale moc toho nebylo. To zkrátka nešlo. Ano, bylo to blbé. Blbé jak bodovej systém ČSFD. Tedy musím dát odpad. Ale že jsem to neviděl celé, je možné, že na konci z toho byla strhující podívaná plná emocí a nezapomenutelných filmových zážitků. Zvedám na jednu stár, podobně jako film se jednou stár může honosit, totiž Mr. Beanem. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

"Ztracená soudnost" by byl přiléhavější název, ale mám pro Fazolkovic Šóna pochopení, musel být hodně zoufalý. Předpokládám, že mu ti hajzli z castingu unesli dcery a vyhrožovali, že je pošlou domů poštou rozkouskované ve více balíčcích, jestli taťka Boromir nesvolí k účinkování v koprodukční céčkové srajdě "Lost Future". Mr. Bean sice hrál s nasazením tři dny chcíplého čolka, ovšem kdo by se tím trápil - hlavně když byl film zaštítěn poměrně slavným hereckým jménem! Bylo to nebetyčně blbé - od scénáře, přes masky až ke kostýmům, přesto jsem schopná najít i nějaká drobná pozitiva: hudba sice nepasovala, nicméně netrhala uši, exteriéry byly koukatelné, na několika jedincích mužského pohlaví spočinulo mé oko rovněž se zalíbením... a to bude asi tak všechno. Zdejších 33% filmu sedne jak Rathovi tepláky. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Nejdřív si dovolím kritizovat distributora s názvem rok 2012 není 2510. kdo ví jaký rok byl. Film byť je televizní není až tak špatný. Sean Bean - Boromir aka Amal s lukem a bojujicí s mutanty, kteří by mohli zaskočit za skřety z Mordoru svoji roli zvladl dobře. Miru - Eleanor Tomlinson, Dorel - Annabelle Wallis, Giselle - Hannah Tointon aspoň hezký vypadaji. Atmosfera postapokalyptického světa je docela pěkná a přiběh taky ujde i když jsou tu hrubky. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Prostředí 6/10/// PLUS: Annabelle Wallis, Sean Bean a Sam Claflin, celkem zajímavé prostředí, ucházející akce MÍNUS: největší škoda je v tom, že se z námětu dalo vykřesat mnohem víc, mohlo to mít větší rozpočet a nějaké efekty, to že je to trochu hloupé se dá odpustit, mohla tu ovšem být výraznější hudba***Celkem 50%***Ztracená budoucnosti je sice ztracená, ale čas u ní strávený není ztracený. Pokud nečekáte béčkovou podívanou, ale jen hloupý céčkový film, budete nejspíš překvapeni a možná i spokojeni. Příjemný byl nádech tajemna a ten fakt že se může zpočátku divák domnívat, že se děj odehrává v pravěku./// PS: tedy za předpokladu že nečetl oficiální text distributora nebo můj komentář :-) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dal som sa nalákať, aj keď vlastne bolo jasné, že to bude kakačka. Jediné čo je na tomto dobré, je celkom zaujímavý námet. No ale to spracovanie.... katastrofa je slabé slovo. 30/100 ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Když se z vás v postapo budoucnosti stanou neandrtálci a vy bojujete o holý život, navíc s holou prdelí, tedy bez výdobytků civilizace, a vydáte se na lov naklonovaného lenochoda z pravěku, velkého jak dvoupatrový autobus (sic!), je třeba neztratit glanc. Před lovem si vyfénujte a nagelujte vlasy, mamutí lenochod vám je pak bude zvědavě cuchat tlapami a nedocvakne mu, že brzy skončí na talíři. Taky svou ofinou můžete frajeřit na ty nenažrané Kromaňonce zkřížené se zombíky. To jim rozhodí sandál a vy jim díky okamžiku překvapení zarazíte pidlu do zad(ku) až po kostrč, aby si přestali vyskakovat. A že jim to šlo! Za skoky do výšky i do dálky by na postapo olympiádě s přehledem brali zlato! A ostatně i sříbro, bronz a pazourek! Potud dobrý. Pak ovšem na scénu nastoupil Boromir a celou tu apokalypsu katastrofálně pohnojil. Utrousil „follow me“ a „believe me” a myslel to vážně. Cože? Věřit?! Jemu, proradnému syčákovi? (Frodo by mohl vyprávět). Jenže Kaleb LOTRa nečetl a Dorel byla sto let za opicema (přestože žila v budoucnosti), ta neuměla číst vůbec, takže za Boromirem šli jako ovce k němu domů. Tam vylezla z hradu Boromirova stará (s ještě lepším účesem než oni) a hned toho svého debila zprdla na tři doby, co jí to tahá domů za póvl. A taky prskla na Trska (synáček jak z katalogu IKEA), že si s nimi nesmí hrát, páč jsou nakažení a stejně brzy natáhnou brka. Nakonec ale šla do sebe a pozvala je dál. Dokonce pak po večerce Kalebovi (zřejmě v rámci vzdělávání, protože Kámasútru taky ještě nečetl) předvedli s Boromirem live-sex! Tím mě potěšili a dožrali zároveň, protože si před stykem zapomněli sundat bederní roušky :-( Ve stejnou dobu se přeživší zbytek tlupy schovával před zombíky v jeskyni a náčelník zodpovědně řešil, jestli se mají napřed pomodlit a pak se nechat sežrat, nebo jestli to modlení můžou vynechat. A pak už se to mrvilo všechno a fest, tak už jen shrnu to nejpodstatnější: Dorel si umyla vlasy, protože se s Kalebem chystali do města na nákupy. Savan jel s nimi a v rozvalinách N.Y. si jako King Kong zašplhal po mrakodrapu hojně porostlém břečťanem. Pak nechali padoucha dostatečně se vykecat a tím se znemožnit před dcerou, čmajznuli mu žlutý prášek a všichni si šňupli. Následkem toho měli pocit, že zachránili lidstvo a byli děsně happy. Na rozdíl ode mě. Jedna hvězda za ten břečťan a druhá za zdevastovanou knihovnu bez poloviny střechy, to byla znepokojivá vize budoucnosti (už dnes nám lidi skoro nečtou!). :       R.I.P. lenochod. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Sean Bean je vždy zárukou kvality :-) Sranda je, že ani v tomto príšernom filme nehrá zle. Keby to poňali v šialenom a akčnom štýle DOOMSDAY, mohla to byť zábava, ale v tomto lacnom a šedivom prevedení je to fakt bieda plná žánrového klišé... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Začiatok je ako pokrivený soundtrack z Gladiátora. Proste si predstavte, že Hansovi Zimmerovi kladivom rozbijete všetky klávesy na klavíri, vytrháte struny a ešte mu narvete harfu do prdele. Takto začína The Lost Future. Nejaký súbor zvukov, ktorý sa snaží podobať historickej hudbe v hrdzavom prevedení. Čo tu robí Sean Bean mi je záhadou. Nemali ho v Game of Thrones tak skoro zabíjať, drblo mu z toho. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Od Salomona jsem čekal něco trošku lepšího, ale je pravda, že scénář není zrovna veledílo, ale přinese pár zajímavých nápadů do žánru "apokalypsa". Herecky to zachraňuje Sean Bean. Jedná se o televizní film, tak ještě zůstanu u 3 hvězd. S rokem 2012 to samozřejmě nemá vůbec nic společného! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý nápad utopený v nezajímavé režii a neskutečném castingu. Sledovat nějakou modelku a dva modely zastřižené přesně podle Gillete Mach-3 běhat půl hodiny po lese, to je fakt jen pro otrlé nátury. Jistou zajímavost, nápad i scénář to má, Sean Bean a jeho žena se snaží podávat alespoň trochu uvěřitelné výkony, ale ta tuctovost zpracování a ta školka modelů a modelek to celé sráží do propasti. Hodně, ale skutečně hodně mi to připomnělo italské scifi remaky, třeba 2019: Dopo la caduta New York. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Ako tu už bolo spomenuté viacerými užívateľmi, knock-off politika našich filmových distribučných spoločností či komerčných televízií je pekný hnus, bohužiaľ rozhľadenosť slovenského publika je vo všeobecnosti veľmi chabá, takže niet divu, že na absolútne scestný a zavádzajúci názov 2012 Koniec sveta sa viacero "fajnšmekrov" nachytalo v domnení, že ide o Emmerichov katastrofický blockbuster. Toho kvalít síce Lost Future zďaleka nedosahuje, s ohľadom na to, že ide o TV produkciu však ide o vcelku pozerateľné dielko, ktoré sa diváka už v úvodných minútach snaží nalákať na post-apokalyptické prostredie a možno aj na vizuálnu zábavu, ktorej prísľubom je scéna, v ktorej lovci bojujú s asi štvormetrovým digitálnym leňochodom, tá však nakoniec zostala jedinou svojho druhu a žiadne iné prerastené zvery sa tu už neobjavili. Zato sa tu však objavil Sean Bean, ktorého honorár zrejme pohltil väčšinu rozpočtu snímky. Ak človek dopredu vie o čo zhruba ide, ignoruje trpácky slovenský názov a vzhľadom k charakteru snímky nemá zbytočne prehnané nároky, tak ho táto nenáročná jednohubka nemá prečo sklamať. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pustil sem si film a začne menší akce vypadá to zajímavě a nakonec bum 80 min kecu a nudy to snad není ani možné ale co od takového filmu čekat že nic než nudu. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jenom slibuješ !! Nejdřív vyrob prášek a pak ho dostaneš pro sebe, své přátele a svůj kmen !!" - "Víš dobře, že tolik času nemáme !! Zemřeme !!" - "Tak to bys sebou měl hodit !!" ;) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vcelku stravitelný a docela i zábavný, ale jinak hodně rutinní televizní sci-fi s přímočarým dějem a fádní režií. Většinou to působilo jako epizoda z nějakého seriálu z konce 90: let. CGI je ale na tak levný film dost solidní. Ovšem, co tady dělal Sean Bean, to je mi záhadou... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nechajme na pokoji slovenských, mimoriadne kreatívnych tvorcov a prekladateľov názvov zahraničných filmov a pozrime sa na film ako taký. Musím však potvrdiť, že ani títo tvorcovia nemajú veľa talentu. A veľmi sa čudujem hercovi Seanovi Beanovi, že úlohu prijal a režisérovy Mikaelovi Salomonovi, ktorý ako keby zabudol akým bol skvelým kameramanom ( PRIEPASŤ ) a príležitostným režisérom ( POVODEŇ ). ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Nebol to špatný film, aby to malo len 32%. Niektorý uživatelia su zrejme nedomýšlaví a nepochopili, že ten rok 2012 v názve filmu znamená, kedy evidentne došlo k epidémií, ktorá odštartovala krach ľudstva. V rokoch pred rokom 2012 to bola populárna téma o konci sveta a tak to aj marketingovo využili. Nemusí ísť len o svojvoľne vložený názov komerčnej TV. Ako niekto vie, že to nebolo tak v pláne, ale to vypadlo zo scenára pri točení, alebo to proste neobjasnili vo filme, ale tak to malo byť. Samozrejme dej sa odohráva v roku 2510 omnoho neskôr, kedy ľudia už nevedeli, teda aspoň v tejto oblasti takmer všetci nevedeli čítať a o minulosti vedeli len minimum z rozprávania starej matere. Zrejme niektorí potrebuju po lopate povedať všetko, aby im to dávalo zmysel, ale potom by film trval s objasnením všetkých skutočností minimálne 2 hodiny a bola by to zdĺhava nudná sračka pri ktorej by aj Robocop zhrdzavel skôr ako by to dopozeral. ()

Reklama

Reklama