Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

Beky 

všechny recenze uživatele

Pokud byl rozpočet opravdu 4 mil. USD, tak klobouk dolu, líp to totiž natočit nešlo. Proč tam není víc akce?? To bude otázka tohoto filmu. Asi se jim nechtělo za ty prachy něco navíc ukazovat, jinak si to nedovedu vysvětlit. Ještě vyjádření k filtru, který tady většina lidí kritizuje, aspoň v diskuzi, mě se líbí, protože takhle vypadá Rumunsko a jeho reálie přívětivěji než když si pustíte cokoliv od Seagala, kde vládne pouze šeď, tento filtr naopak parádně zakrývá nuzné prostředí. Jinak palec nahoru a doufám, že Van Damme ( Scott Adkins to bude mít velmi těžké se prokopat do Á ligy, protože zatím nebyl vidět v žádném áčkovém filmu, stunty nepočítám a mini štěky taky ne ) nabírá druhý dech a v Ex:2 nám vytře ještě zrak! Six Bullets s rozpočtem 10 mil USD, si troufám tvrdit je v dobrých rukách, v tomto směru bude kvalita s vyšším rozpočtem ještě stoupat. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Ultrapříšernej filtr na kameře mě málem donutil film hned po několika vteřinách vypnout. Zvlášť, když se přidal příbuznej Kočků jako mafióso Polo, to už na mě bylo trošku moc. Další balkánskej "trhák", říkal jsem si. Mno, filtr jsem jakštakš rozsekal svou televizí, jež má prostě dokonalý funkce obrazu a starýho Kočku jsem pak pustil z hlavy, protože jsem začal řešit logický hovadiny, který na vás tu a tam bafnou, takže po přimhouření obou očiček je to za tři shurikeny. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Aneb Jean-Claude van Damme se dívá na to, jak jeho parťák škrtí jeho skutečného synáčka. Holt, to si jen mladý Kristopher Van Varenberg, který je ještě topornější než jeho tatík, chtěl zahrát v dalším fláku svého otce. A to tam velké „svaly z Bruselu“ narvaly ještě svou dcerku. Ta ale naštěstí jen mlčky odpočívá na lůžku. A samotný Jean-Claude? Ten mezitím, světe, div se, piluje hru na housle. A mazlí se se želvou. Další tuctová béčková story dějově samozřejmě nepřekvapí, ale nebojte, posun tam je. A to i díky Scottu Adkinsovi, který sice nepředvede ani polovinu svého umění, ale na to, na co jsme od podobné produkce zvyklí, to jde. Holt, lepší už to nebude.. aspoň to náš hrdina z přelomu osmdesátých a devadesátých let vzal zase trochu z jiného úhlu.. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak velmi příjemné překvapení. Nejvíc mě potěšilo, že film ani tak moc béčkově nevypadá. Spíš mi něčím připomínal francouzské kriminálky ze 60. let. A i když byl rozpočet malý, režisér Barbarash odvedl s tím, co měl k dispozici, skvělou práci. Víc než akční film, jde o akční thriller, kde akce ustupuje do pozadí a větší důraz je dáván postavám a jejich motivaci. A popravdě, ta akce mi tam ani moc nechyběla, až jsem se divil. Scénář není na podobný druh filmu nejhůř napsaný a dialogy netahají za uši. Van Damme i Adkins hrají v pohodě a pokud chtějí natočit dvojku, jsem pro. Jediná vážnější výtka je ten žlutý filtr, ale i na ten jsem si v průběhu tak nějak zvyknul. Solidních 70% ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Klasické průměrné béčko z Rumunska. Akce je rozmístěna po celém filmu, ale mohlo ji být víc místo žvanění. Film by celkově bodlo zkrátit o cca 20 minut, kdyby se totiž nesl v duchu závěrečné půlhodiny, nic bych nenamítal. Na žlutý filtr sem si po celou dobu sledování nezvykl, spíš mi to kazilo zážitek. Ručních soubojů tu moc není a když jsou, tak si je moc neužijete, protože netrvají dýl než třičtvrtě minuty, možná ani to ne a mohli být taky natočené líp, ale zase na druhou stranu tragédie to taky není. Adkins se tu zatraceně krotí a Van Damme se tu taky moc nepředvede. Rumunsko je tu vylíčené naprosto klasicky, je špinavé, depresivní prostě chudoba největší. Celkově to jsou akorát velmi slabé 3 hvězdičky a lehké zklamání k tomu. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kde Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) zmlátí souseda, který předtím zmlátil pro změnu svoji přítelkyni, zůstane na zemi po souboji pásek. V následujících záběrech se však již znova pásek neobjevuje. (masekjc)

Reklama

Reklama