Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rosa sa po presťahovaní do Španielska snaží o nový život. Po čase sa na ňu usmeje šťastie: postúpi do finále výberového konkurzu. Návševa obyčajnej práčovne kúsok od jej bydliska jej však urobí škrt cez rozpočet. Aj najhoršia nočná mora je iba slabým odvarom toho, čo ju tu čaká. (petrik11)

Recenze (33)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Po roce další setkání se španělsko-kolumbijskou produkcí a opět marketingoví stratégové nedokázali udržet zavřenou klapačku a vykecali v traileru něco, co se má divák dozvědět až zhruba ve dvou třetinách stopáže. Hovada jižanská, hloupá. No, jinak, film je docela fajn. Napínavý, velmi pěkně natočený, atmosférický, příjemný vizuál. Nicméně zmíněný zvrat ve dvou třetinách stopáže mi - byť jsem o něm dopředu věděl - do pěkně rozběhnutého thrilleru nehodí. Navíc nejde o žádný důmyslný, chytře vymyšlený zvrat, ale o v podstatě zbytečnou, neopodstatněnou výhybku. Je to neodůvodněná změna, která na mě zapůsobila tak, že Trashorras při psaní scénáře nevěděl, jak z toho ven, tak použil první blbost, co ho napadla a do již napsané části jen připsal pár větiček ... aby se neřeklo. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hezká holka udělá lecco i leckoho, nicméně dobrý film rozhodně ne. Ana De Armas je nepochybně nádherný kus ženské, a s tím, co měla ve scénáři, se i sympaticky poprala, o tom žádná. Ale co z toho, když Slepou uličku, která mohla díky prostému ale dobrému nápadu zafungovat jako skvělé komorní psycho, natočilo i napsalo boží hovádko. Nadbytečná technická cingrlata v podobě obrazů v obraze, myšlenkové bublinky a vizualizované představy, zbytečné flashbacky a hlavně velepřekvapivé rozuzlení, které zapůsobí jako disharmonické zapištění varhan v meditativní skladbě. Začátek, až na ty kamerový pičovinky, byl přitom slibnej, škoda. Za dvě voči. Viděno během Challenge tour 2015: 30 dnů se světovou kinematografií ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Blind Alley mám na disku už hóóódně dlouho. A za tu dobu člověku úplně zapomene o čem že to má vlastně být. Takže jsem vlastně nevěděl do čeho jdu a co mě čeká. Myslím si, že Antonio Trashorras hodně vsadil na to, že přinejmenším pánská část diváků bude slintat nad obsazením Any de Armas. A ani já nejsem výjimkou. Ana de Armas je fakt šukadelická. Jenže ani pěkná ženská není zárukou dobrýho filmu. Úvodní titulky jsou celkem úletový. Hned mi proletělo hlavou WTF ? Co jsem si to pustil. První dvě třetiny filmu mi přišly celkem good, nechybí napětí a je zde i patřičná atmosféra. Pak ale přišel (pro mě )nečekanej zvrat, kterej působí stejně divně jako jeptiška v nočním baru. Poslední třetina filmu je sice nejkrvavější ale spíš mi zkazila celkovej dojem než aby ho vylepšila. Ikdyž scéna kdy je vidět jak dokážou být sluneční paprsky nebezpečný se fakt povedla. Veskrze tak (hlavně kvůli konci)převládají smíšený pocity a váhám jak hodnotit. Ale jelikož je v tom vidět snaha a určitě filmařskej um nakonec se přikloním ke slabší třetí hvězdě. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Komentář může obsahovat SPOILER!!.. Jsem překvapen jak nečekaně dobrý to bylo ! Hezky natočená, napínavá, Zábavná Jízda o krásné Panence, která si jde do prádelny vyprat své oblečení, ale brzy je uvězněna uvnitř a je ohrožována mysteriozním můžem běhěm stále více intenzivnější Noci plné Terroru ! Začíná hra na Kočku a Myš, kterou já Miluji, tak jsem si vychutnával nejen atmosféru celého filmu, ale i její Cubánský ZADEK! Závěr mě překvapil, protože byl na Španělské poměry slušně krvavý! Tohle se povedlo ! :)70% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Wau, tak z toho vylezlo docela překvápko. Film o nádherné holčině, která je terorizována maniakem v prádelně. No, půlka filmu si drží zajímavou atmosféru, hudbu i dobré, depresivní scény. Do půlky filmu jsem to viděl jako průměr, ale co nastalo pak, to bylo peklo. Naprostej otoč o 360 stupňů udělal z poslední 20-minutovky zajímavý kousek, kterej mě osobně překvapil a tak mi nezbývá než tu hvězdu přidat. Doporučuji. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama