Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emily a Nate se rozhodnou uniknout městskému životu a cestují na vzdálený venkov. Krátce po příjezdu ovšem začínají být svědky děsivých vizí, které velmi rychle změní jejich plánovaný odpočinek v noční můru. (PetriK12)

Recenze (24)

pridala 

všechny recenze uživatele

Důvodem k tomu, abych se na tento film podívala, byl Gale Harold. Musím říct, že i po čtyřicítce vypadá dokonale a brala bych ho všema deseti za manžela, i kdyby mě chtěl pak taky zabít:D. Jeho filmová manželka vypadá jak jeho starší divná sestra... a bohužel je ONA ve většině záběrů, tak se nedá moc na co dívat. Lekačky moc nelekají, hudba taky nepomáhá, konec stojí za prd... ale tak úplná hrůza to nebyla:) ()

apa7 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy a to ve směs jen za to, že tam hraje Leisha Hailey, jinak by to bylo asi méně. Každopádně za zkouknutí v nějaký pochmurný deštivý večer to nejspíš stojí... ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Maximálně klišovité a maximálně šablonovité. Snad jen kromě konce - neskončilo to obligátním happy-endem. Snaha o atmosféru se míjela účinkem a spíš film nudil. Navíc hlavní hrdinka mi byla extrémně nesympatická. 40 % ()

Ruud36 

všechny recenze uživatele

Takovýchto filmů už bylo natočeno spoustu a tento se od nich ničím výjimečným neliší. Nicméně, jsem se nenudil, párkrát jsem se lekl a závěr mě potěšil, takže tři hvězdy. ()

Reklama

Reklama