Reklama

Reklama

V letadle se objeví první člověk s podezřením na nakažení nebezpečným virem. Letadlo tedy nouzově přistává a na celý terminál je uvalena karanténa. Podaří se tentokrát někomu přežít? ... Jenny a Paula pracují jako letušky. Tentokrát mají na starost let jen s několika málo cestujícími. Jeden z pilotů vypadá nemocně, ale prý je to jen rýma. Mezi cestujícími je sympatický Henry, který si s sebou veze křečky – ti ale musejí do zavazadlového prostoru. Křečci však před svým přestěhováním jednoho z cestujících pokousali a on začne brzy vypadat velmi nemocně. Nakonec zaútočí na Jenny. Ostatní cestující muže spoutají, kapitán vše ohlásí a dostane rozkaz okamžitě přistát. Během přistání nakažený muž pokouše Paulu... Letiště odmítne dát letadlu bránu, tak si ji kapitán najde sám. Ven z letadla pomůže cestujícím Ed, který je jediný, kdo momentálně na kapitánem vybraném terminálu pracuje. Letiště odmítne pustit cestující dál, takže musejí jít do prostorů pro zaměstnance. Piloti zůstanou s nakaženým mužem. Ed se snaží všechny vyvést ven, ale všechny dveře jsou zamčené, což je nezvyklé... Brzy všem dojde, že jsou v karanténě, a potvrdí to i informace od záchranných složek. Medička Shilah se snaží ošetřit Paulu, k tomu ale potřebuje svoji lékárničku, kterou má v zavazadle. Jenny jde tedy s několika muži zpět do letadla mezi zavazadla. Oba piloti jsou již nakažení a nákaza se samozřejmě šíří dál. Ed a Jenny si myslí, že jde o nákazu vzteklinou. Pokousaní jsou izolováni od ostatních. Brzy skupinu navštíví hygienici a něčím je naočkují. Pak ale dojde k útoku a zmatku, při kterém jsou nakaženi další lidé... (TV Prima)

(více)

Diskuze

ash99

ash99 (hodnocení, recenze)

t.mon: Promin, hrubka :D. Nakoniec som sa rozhodol pridar * za to, ze amici neurobili dalsi remake RECu, ale presli na originalitu :-) A tiez za dobre herecke vykony...

ash99

ash99 (hodnocení, recenze)

Dobry pocit z tohoto filmu sice moc nemam, ale aspom to nebude remake : )

t.mon

t.mon (hodnocení, recenze)

Slasher23: To asi nikdy, když to nebylo ani v amerických kinech. A stejně, radši si k tomu udělej titule.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

t.mon

t.mon (hodnocení, recenze)

Merwin01: Kdo ví? Může se třeba odehrávat ve vlaku. Jen jestli trojka vůbec bude?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

filzip

filzip (hodnocení, recenze)

taky si myslim že to bude slaby..typicke scena zombie..,už je to ohrany.spiš se tesim na ocekavany fil rec genesis

jamesjimbo

jamesjimbo (hodnocení, recenze)

moc tomu nedávám, ale jsem zvědavý, vcelku mě zajímá směr, jakým se to od RECu bude ubírat dále. kdybyste narazili na nějaký release rychleji, než já, tak sem postněte prosím název, rád bych ten film přeložil.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Přesně tak. Copak tobě někdy dělalo problém hodnotit filmy který jsi neviděl ?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

prvni dil je nehorazne dobra kopie..no pokud toto pude svoji cestou tak se tesim dvojnasob..

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Aspoň, že toto pokračovanie už ide vlastnou cestou, takže som zvedavý, ale dúfam to nebude taký pokles kvality, ako napríklad 30 dní dlhá noc, kedže to bude tiež videofilm.

Reklama

Reklama