Reklama

Reklama

V letadle se objeví první člověk s podezřením na nakažení nebezpečným virem. Letadlo tedy nouzově přistává a na celý terminál je uvalena karanténa. Podaří se tentokrát někomu přežít? ... Jenny a Paula pracují jako letušky. Tentokrát mají na starost let jen s několika málo cestujícími. Jeden z pilotů vypadá nemocně, ale prý je to jen rýma. Mezi cestujícími je sympatický Henry, který si s sebou veze křečky – ti ale musejí do zavazadlového prostoru. Křečci však před svým přestěhováním jednoho z cestujících pokousali a on začne brzy vypadat velmi nemocně. Nakonec zaútočí na Jenny. Ostatní cestující muže spoutají, kapitán vše ohlásí a dostane rozkaz okamžitě přistát. Během přistání nakažený muž pokouše Paulu... Letiště odmítne dát letadlu bránu, tak si ji kapitán najde sám. Ven z letadla pomůže cestujícím Ed, který je jediný, kdo momentálně na kapitánem vybraném terminálu pracuje. Letiště odmítne pustit cestující dál, takže musejí jít do prostorů pro zaměstnance. Piloti zůstanou s nakaženým mužem. Ed se snaží všechny vyvést ven, ale všechny dveře jsou zamčené, což je nezvyklé... Brzy všem dojde, že jsou v karanténě, a potvrdí to i informace od záchranných složek. Medička Shilah se snaží ošetřit Paulu, k tomu ale potřebuje svoji lékárničku, kterou má v zavazadle. Jenny jde tedy s několika muži zpět do letadla mezi zavazadla. Oba piloti jsou již nakažení a nákaza se samozřejmě šíří dál. Ed a Jenny si myslí, že jde o nákazu vzteklinou. Pokousaní jsou izolováni od ostatních. Brzy skupinu navštíví hygienici a něčím je naočkují. Pak ale dojde k útoku a zmatku, při kterém jsou nakaženi další lidé... (TV Prima)

(více)

Recenze (131)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jedničku sem rezolutně odmítl akceptovat, i když mě nevadí remaky a jsem jeden z těch lidí, kteří občas i ten americký remake vyloženě uvítají (13 hra smrti, Kruh, Old Boy atd. atd.) Ale původní španělský Rec je naprosto perfektní a nedotknutelný film, jehož předělání opravdu hodně bolelo.Dvojka naštestí už neměla tu drzost, příběh se točí úplně jiným směrem a vlastně absolutně nemá nic společného se španělskou verzí a to je dobře.Jinak ale bohužel pořád hrozně obsazené a lokacemi zabité béčko, které se může pochlubit jenom perfektními maskami a poměrně vydařenou brutalitou.Zapomenutí hodná blbost amerických producentů.45%. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ako to začalo prituhovať v tom lietadle tak to malo silnú dispozíciu strachu a napetia. Logicky zmyšlajúce osoby tú chýbali , ale nevadilo mi to , lebo to bolo parádne nahradené atmosférou. Hudba tu nebola ale tento film celkom vystačil s nepríjemnými zvukmi a tu by sa hudba hádam ani nehodila. A keď mala to nočné videnie to ma zaujalo. Je pravda, že veľmi ľahko dostal laboratórne krysy do lietadla, tym pádom o posobivom príbehu sa ani baviť nemusím, ale neprekážalo mi to. Nedával som tomuto filmu veľkú šancu, ale mňa osobne príjemné prekvapil. Dal by som 4*, ale za tých, ktorí tomuto filmu uškodili, dávam plný počet. ()

Reklama

StrYke 

všechny recenze uživatele

Po ničím zajímavé jedničce, která je pouhou nesmyslnou předělávkou španělského REC, jsem se nechal zlákat dobře vypadajícím pokračováním, Quarantine 2: Terminal. Vzdorovat zombie nákaze v letadlu? Z toho mohla být kurevská zábava, a ze začátku to tak taky vypadalo. Bohužel se však podělalo ve chvíli, kdy piloti bezpečně přistáli na zemi a děj se přesunul do ničím zajímavého terminálu letiště, kde celý příběh padl do nudy, neustálého řevu, sebemenšího napětí a trapného faktu, že do zombie stačí vystřelit tři náboje do hrudi a vše je ok. Horší než první díl, ale tohle alespoň nic nevykrádá. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Takže asi tak když sem se dozvěděl že bude pokračování Quarantine byl jsem i rád. Bohužel zmizel i kamerový styl a místo očekávaného děje že se to bude odehrávat v letadle se to odehrává v terminálu což je hodně škoda. Hodně mě naštvalo totální popření jedničky Quarantine což je škoda. Ve výsledku nadprůměrný film není to sice nic na co bych si za týden vzpomněl ale zase ani vyložená sračka. P.s. ke konci mě ten kluk už sral a panovi režisérovi Poguemu bych doporučil aby si zkusil donést do letadla někdy pistoli jestli by mu to prošlo když si to tak naivně myslí :-) Do případného pokračování bych i šel proč ne. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Karanténu prvý diel som videl iba tak do polovice, ale aj tak som o nič neprišiel, keďže ide iba o skopírované REC. Druhá časť si už ide svojou vlastnou cestičkou, aj keď nie tak celkom. Posledný diel REC nás zavedie na loď, pokračovanie Karantény do lietadla, no i tak, oproti jednotke aspoň nejaká zmena. A musím povedať veľmi príjemná. Infikovaní síce nevypadajú tak hororovo výborne ako v REC, no zato nám tých 80 minút ponúkne sústavné napätie, akciu s minimom prestávok a výbornú atmosféru. Stále sa tu niečo deje, stále sa tu niečo rieši, žiadne hluché miesta tu nie sú - rýchle, svižné, efektné. Snímku sa dokonca podarilo hneď na začiatku navodiť príjemný pocit dusnoty a ťaživého pocitu, že o chvíľu sa v tom lietadle niečo stane a to niečo mi dokázalo nahnať príjemné zimomriavky očakávania. Veľká spokojnosť.80/100 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Stejně jako první díl je i tento film ozvučen pouze zvukovými efekty během závěrečných titulků. (LUKICKK)
  • Natáčení filmu probíhalo v amerických městech Griffin a Las Vegas. (GASTON73)

Reklama

Reklama