Reklama

Reklama

Recenze (3)

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

O: Raavanan, IND 2010; R: Mani Ratnam H: Vikram (Veera); Prithviraj Sukumaran (Dev Prakash Subramaniam); Priyamani (Vennila); Aishwarya Rai (Ragini Subramaniam); Prabhu (Singarasan) ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Lump unese policajtovu manželku, ten ji hledá po pralese s celou armádou pomocníků, mezitím se lump a manželka co chvíla ráchají ve vodě či věnují erotickému pnutí. Do toho se pěje a občas tančí. Náááramná zábava. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Raavan nebo Raavanan? Je to těsné, ale vítězem se u mě stal Raavanan, který snad vznikl "jen" jako rozšířená verze pro oslavu Vikramova herectví. Zatímco v Raavanu pronásledoval, v Raavananu je pronásledovaným, což je dokonalý twist. Příběhu velice prospívá minimum efektních herců, jakými jsou Abhishek a Govinda z hindské verze, ačkoli Govinda má mnoho tváří. Aishwarya je aktuálně ve zlatém věku svého herectví a já kvituji s povděkem, že v Kollywoodu navázala po svých třech raných filmech právě takto. Kollywood dozrál fantasticky, už není nutné osvěžovat jen hudebními klipy z celého světa, už je možné celý film pojmout moderně a odvážně. V Indii si zkrátka vzali za svůj další vynikající rys meziválečné kinematografie. Po kaleidoskopickém oku jsou to vícejazyčné verze točené naráz s různým obsazením. Jen více, jen houšť. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama