Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikky Finnová (Madonna) je po 4 letech propuštěna z věznice, byla neprávem odsouzena za vraždu svého přítele. Louden Trott (Griffin Dunne) dostal za úkol od svého budoucího švagra, pro kterého pracuje, dovézt Nikky na zastávku autobusu a dohlédnout na to, že odjede z města. To by ovšem nebyla Nikky, bláznivá, divoká vášnívá a s kouzlem osobnosti. Je rozhodnuta očistit své jméno. Pro Loudena, klidného spořádaného právníka je Nikky jako uragan, nakonec přistoupí na to, že jí pomůže, také mu nic jiného nezbývá. Vyjde na jevo, že pravým vrahem Nikkyna přítele je právě Loudenův nastávající švagr. Ze svatby, která se ten den měla konat, kdy si Louden měl brát jeho dceru Wendy teda sejde hned ze dvou důvodů..první tušíte a druhým je, že se Louden za ten den bláznivě zamiloval do Nikky...

Film přesně na tělo mladé, bláznivé a sexy Madonně. Je to prostě ztřeštěná komedie, u které se každý zasměje. :) (kachnacekk)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Madonna získala získala v roce 1987 za svůj výkon Zlatou malinu pro nejhoršího herečku. (Terva)
  • Původní název byl Slammer, dokud se Madonna nerozhodla ve filmu použít píseň "Who's That Girl" a nenavrhla film přejmenovat. (contrastic)

Reklama

Reklama