Reklama

Reklama

Sú síce sestry, ale rozdielne ako noc a deň. Pragmatická Nora Dominguezová (Camilla Belleová) práve začína so svojou právnickou kariérou, rozmaznanú Mary (Alexa Vegaová) zaujímajú predovšetkým šaty a muži. Ich pohodlný život v bohatom Beverly Hills sa však veľmi nečakane skončí. Ich otec zomrie v deň svojich 55. narodenín, a tak sa obe sestry ocitnú vo finančnej núdzi. Musia opustiť svoj domov, presťahovať sa k tete a prispôsobiť sa životu uprostred mexickej komunity vo východnom Los Angeles, ktorému bol ich doterajší svet vzdialený svetelné roky. Zhýčkaná Mary má zo všetkého strach a nevie si zvyknúť. Nora ju presvedčí, aby dokončila vysokú školu a naučila sa po španielsky. Nový život má však aj svoje svetlé stránky, a to predovšetkým vďaka pohostinnej tetinej rodine, ochotnému susedovi a sympatickému Edwardovi Ferrisovi (Nicholas D'Agosto), Norinmu nadriadenému... (TV JOJ)

(více)

Recenze (62)

bourec 

všechny recenze uživatele

Je jasný,že to má prakticky stejnej náčrt jako všechny filmy podobnýho žánru,asi je pravda,že to trochu vypadá jak telenovela,ale prostě mě to fakt bavilo.A myslim,že mě kvůli tomu nebude ani žrát svědomí,ani mě nikdo neupálí.Film v podstatě s hrozně sympatickym obsazením,takže těch sto minut ufrnklo jak voda.70%. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Milá romantická komedie, takový austenovský Rozum a cit po mexicku. Hledáte-li něco nového, originálního a překvapivého, jděte jinam. Pokud hledáte spolu se mnou zábavu, klid, pohodu a příběh s příjemnými neokoukanými herci, který dopadne podle očekávání tak jak má, je tento film přesně pro vás. Jenom ten název je úplně mimo. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem uvažovala dokonce nad 4* hvězdami, ale ten přemrštělej konec moje hodnocení málem srazil až na dvě, protože podle mě i u romantických filmů má mít konec svoji míru... ()

toffy 

všechny recenze uživatele

Mozno sa budem opakovat v komentare ako ludia predo mnou, ale tiez som cakal romanticky predvidatelny blabol, no ono to bolo romanticke, svieze a vtipne! A to som tento film stale odstrkaval :)) 3,5* + 0,5 za genialny soundtrack! ()

Ragdoll 

všechny recenze uživatele

Typická holčičí barbieovská inscenace z toho nejameričtějšího místa na planetě se špetkou nepovedeného komediálního koření. Trapný romantický slaďák, o tom, jak se ze všech nenapravitelných nepřátel stanou ti nejlepší kamarádi, kde je od začátku průběh i konec předvídatelný jako rozšlápnuté lejno na ulici. 30%. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Tuctová záležitost, ale to hispánské zaměření tomu dává šmrnc a vůbec mi to nevadilo... Naopak všudypřítomná mexická hudba a velice sympatické složení herců a hereček tomu dalo náboj... ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Velmi předvídatelnej film. Odhadnout jak to všechno dopadne opravdu není nic těžkýho. Ale zároveň je to film kterej neuráží a docela dobře se na něj dívá a to i přes to, že celej příběh smrdí telenovelou. ()

Yarushka 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměr- zajímavý a ani nenudící. Myslím, že tato romantická komedie splnila svůj účel, odpočinula jsem si u toho a nemusela jsem nák víc přemýšlet, protože už na začátku jsem věděla, jak to skončí. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Dámičky vypadaly na klasickou dámskou romantiku, a ony sice jsou klasickou dámskou romantikou, ale s pořádnou hnací silou!!! C. Belle a A. Vega jsou sestry jak se patří. U tohoto filmu se zasmějete s chutí a po dlouhých 107 min neztrácí tato komedie na sympatizaci. ()

Monisek 

všechny recenze uživatele

Naprosto úchvatná pohádka, která má své kouzlo, i když se odehrává ve skutečném světě. Nora je ukázková šprtka a Mary zas prvotřídní fintilka. K dokonalosti tomu chybí podivně rychlé vztahové zvraty, které jsou těžko uvěřitelné. Jinak supr oddechovka. 70% ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Klišé typu "každý, kdo je dítětem bohatého člověka, je hrozně rozmazlený a neumí se pohybovat v normálním světě" mě už opravdu nebaví. Spíš už mě začíná rozčilovat. Navíc, jak už tu přede mnou více lidí psalo, film je spíš jako telenovela. Možná jsem měla dát odpad. Pokud chcete vidět film na toto téma, tak to už radši Krásky od krav. ()

Eilean Donan 

všechny recenze uživatele

Viac ako sympatickí herci a teda vskutku pekné "acting". Čo ma kvázi rozhodilo bol neučesaný, nadsadený koniec, ak to tak môžem nazvať. Akýsi hŕŕ vzhľadom na to, ako sa dovtedy vzťahy vyvíjali, ale napokon veľmi slušné. A inak povedané, v tejto jednoduchosti je krása ;-) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

"Už žádný nákupy. Žádná proteinová dieta. Chudý lidi jí karbohydráty." Nebyla to nakonec taková blbost, jak jsem očekával. To, že byl příběh předvídatelný od začátku do konce mi nevadilo tolik, jako právě konec, který byl v rámci žánrových klišé vyhnán až do extrému. Taky mi vadil patetický právnický boj za práva uklízeček, to mi přišlo hodně samoúčelný. V tomhle ohledu mi vůbec celý film přišel tak trochu jako agitace za práva mexické menšiny v USA. Chvíli jsem užvažoval nad třemi hvězdami, ale závěr mě přesvědčil, že dvě hvězdy budou tou správnou volbou. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Příběh je fajn, ale to jen proto, že tvůrci se opravdu dost inspirovali Rozumem a citem. Zbytek je vcelku nuda a nic moc... Prostě když si budu chtít tenhle příběh vychutnat, pustím si radši tu historickou verzi. ()

Primavera 

všechny recenze uživatele

To, že som dopozerala tento presladený romantický film, majú na svedomí ženské hormóny, ktoré spôsobujú, že občas musím pozerať niečo stupídne a dojemné zároveň. Inak si toto pominutie mysle neviem vysvetliť. ()

IrisHelenka 

všechny recenze uživatele

No dobře, průměrná romantická komedie, které bych asi za normálních okolností dala tři hvězdy, ale... Imigranti z mexika pomocí vydírání donutí firmu, která je doteď zaměstnávala, aby na ně nezavolala imigrační. Jsou vyobrazeni jako nejúžasnější hrdinové, zatimco představitelé tý firmy jsou ztělesněním zla samotného. Vítejte v dnešní době. ()

Reklama

Reklama