Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh dívky z města jménem Caroline, která se přestěhuje do malého městečka a zaplete se do milostného trojúhelníku s největším fešákem z fakulty a jejím učitelem ze střední, panem Andersonem a Thurstonem, jejím spolužákem a huličem. Sedmnáctiletá Caroline Wexler čelí noční můře každého dospívajícího: její ovdovělý otec se rozhodl přestěhovat z velkoměsta doprostřed pustiny. Když Caroline zjistí, že se svými novými spolužáky nemá vůbec nic společného, následuje jedinou osobu, která se stala objektem jejího zájmu – svého pohledného mladého učitele, pana Andersona. Vše vyústí v bizarní milostný trojúhelník, když se k nim připojí sladký potížista, spolužák Thurston. Nenechte si ujít tento nadčasový příběh, který doprovází vábivý indie soundtrack. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

k212 

všechny recenze uživatele

Jako dlouhý videoklip k new-weird flákům Devendra Banharty budiž, ale jako samostatně stojící filmové dílo nikoliv. Kočko-pejsek, který mě nedonutil udržet pozornost. Hlavní problém je ve scénáři, který vždycky něco nakousne, lehce předžvýká a najednou ustrne někde ve vzduchoprázdnu. Navíc voiceover, který působí s obrazem disharmonicky - nic moc. Ten cool odfláknutý scénář si ani nezasloužil tak dobré herecké výkony, která v tomhle filmu evidentně jsou. Mimochodem, typický generační film, který musí lehce až těžce alternativní puberťáky totálně nadchnout! ()

yehudit 

všechny recenze uživatele

Možná by si film zasloužil víc, ale nějak mě nechytil za srdce. Klasický romantický film s většími ambicemi, které dle mého názoru nenaplnil. A místo inspirace Lynchem jsem spíš viděla regulérní vykrádačku. Hlavní hrdinka mi navíc byla nesympatická a neměla jsem šanci se s ní stotožnit, ale to už je ryze subjektivní osobní problém. ()

Reklama

runner85 

všechny recenze uživatele

Kedže som aj ja veľký rojko tak som sa na tento film dal, zaráža ma jedna vec, to fakt toľko mladých ľudí vo veľkej miere droguje a požíva alkohol ? To sú vážne na tomto svete ľudia tak nešťastní ? Hľadajú nejaký zmysel života ?! Tak pre dnešok dám zas jeden citát ... "Život žádný smysl nemá. Nehledej ho. Proč ? Protože tvá mysl neumí milovat, radovat se, tetelit se blahem, a tak je sama beze smyslu. Mysl si dává smysl jen sama sobě. Umí jen popisovat, nic víc. Vyhledávej pocity, které tě naplňují, chutnají ti. To stačí." ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný příběh o existování teenagerů kedsi v kanadském zapadákově. Každopádně hlubší pointu to asi nemá nebo aspoň mě se nic takového nepodařilo objevit. Takže ve finále nemastný neslaný průměr, ale relativně, jak jsem již napsala, příjemný a s velice zajímavou hlavní postavou. Nic víc, nic míň. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Dramatické, vztahové, tmavé, depresivní, šílené, traumatické, zhulené. Tak toto je, prosím, velmi zvláštní, dalo by se říci, skoro klubovkový film. Již někdo to tu vystihl - "jako půjčené od Lynche", také mám takový pocit. To tajmeno v závěru bylo skoro hmatatelné, a musím se přiznat, že vraha jsem viděla v přebarveném blonďákovi, panu A (i když ten měl tedy taky problém). Prostředí perfektní, stejně jako hudba, která je v takových typech filmů pokaždé dobrá. Herecké výkony postačující, a pro mě opět skvělá představitelka hlavní role Kat Dennings. Film na klidný večer. ..teda bydlet v takovém městečku, tak taky hulím.. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Názov filmu je prebratý z albumu skupiny Sonic Youth a keďže je meno hlavnej postavy Thurston, podobne ako lídra kapely Thurstona Moorea, je zjavné, že film má čiastočne záujem vzdať hold tejto alternatívnej hudobnej skupine. (Arsenal83)
  • Film sa nakrúcal vo Vancouveri (Kanada). (Arsenal83)
  • Když se Caroline (Kat Dennings) s Barrym (Josh Lucas) pohádá, omylem shodí hrnek s kávou na zem a ten se rozbije. V dalších záběrech je však vidět hrnek zpátky na stole a nepoškozený. (DJDVD)

Reklama

Reklama