Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Voják Jack se probouzí na Londýnské ulici. Nemůže si vzpomenout, co se mu přihodilo. Před jeho zraky se rozprostírá město, které se jeví jako zcela opuštěné. Rozhodne se město prozkoumat a narazí na skupinku lidí. Jack se k nim přidá, ale může jim opravdu věřit? Jsou opravdu tak přátelští, jak se na první pohled zdá? (darek kartac)

Recenze (10)

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Flashback na konci všem ukáže, že je to přesně tak, jak si každý myslel. Z "Freddyho" se vyklube ještě nadpřirozenější bubák, než na co by ho mnozí fandové horroru tipovali. Divák si poklepe na hlavu. Někomu se udělalo blbě z amatérské kamery a konečně odchází do sprchy. Uwe Boll se kdesi ve svém německém bunkru sto metrů pod zemí chichotá, že ten Imran Naqvi je ještě horší režisér než on. Fandové dobrého filmu se probouzejí v prázdných ulicích s pochodněmi a volají po Nakvviho zakrvácené hlavě, která z The Last Seven udělala "bličák". ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Na co sem to zase čuměl.Začátek navodil depresivní atmosféru prázdnýho Londýna,ale jak přibejvalo herců,bylo to pitomější ,pitomější,až to skončilo ve sračkách.Kravský kidy z bible.a člověk už jen čeká ,jaký bude vysvětlení.Nakonec to nejuhozenější.Kdo jste to neviděl,ruce pryč.20%. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ani se nedivím, že má film na kontě 39%, protože tohle byla blbost na entou. Film jsem si pustil samozř. kvůli Hassanovi, jehož role byla taková nijaká. Prázdný Londýn, to je jediné zajímavé, za co se dá chválit, ale komplet celý film je jedna totální amatérská zhovadilost. Na to, že měl film něco málo přes hoďku, tak tam bylo chyb jak máku. V pár záběrech jsme měli možnost vidět členy štábu, či dokonce občany, kterým bylo řečeno, aby se schovali za roh, aby nebyli vidět v záběru. Ovšem pár z nich to nevydrželo :) 40% ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Aj keď to nie je zrovna vojak Jack, kto sa na začiatku prebúdza na ulici v ľudoprázdnom Londýne, ako sa píše v obsahu, je dielko jedným okom pozerateľné. Druhým okom sa dá ešte kontrolovať počet pív v chladničke. Ak je fliaš dostatok, odpustíte pochybné herecké výkony prítomných aj neprítomných, prehliadnete nejaké tie dierky v logike a hlavne sa nebudete pokúšať dopredu uhádnuť bradatú pointu. Aspoň som 84 minút nemusel čumieť na Banášovej nosisko. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo celkem to šlo. Film bych asi nikdy neviděl nebýt Dyera který se tu objevuje ale velmy zřídka a to i přes to že někde je napsán jako hlavní role. Jinak je to film o partě lidí které se probudí v Londýně a nikdo si nic nepamatuje.... No a tak začne bloudění ulicemi Londýna. Není to nijak objevný ale bavil sjem se celkem dost, bál jsem se že film se bude více dávat na to aby z něho byl o modlení ale naneštěstí mě to moc neštvalo. Herci hrajou celkem dobře a atmosféra prázdného Londýna vypadala dobře, sice nedosahovala kvalit 28 Týdnů poté ale i tak působyla dobře. Navíc film není ani nijak dlouhej takže jsem se nenudil. Ale zase stačí film vidět jednou a dost. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama