Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá, těhotná žena Nathalie (Isabelle Blais) přijde o své dítě, když se stane obětí nehody. Strážného anděla nachází v Henrym (Zach Braff), který ale rozhodně není andělem, jakým se zdá. (Lenulinka)

Recenze (29)

larelay 

všechny recenze uživatele

uz si pripadam trosku trapne, ze davam vacsine filmov z poslednej doby vysoke hodnotenia, ale pomozem si? nepomozem a hlavne, ked film stoji naozaj za to. Komotne tempo filmu nic nemeni na jeho hlbke a ohromnej sile. Tragicky pribeh doplna fantasticka hudba, ktora tragicno este viac podciarkuje. Ja, ako cerstva matka, sa ani len nahodou neviem vzit do pocitu Nathalie a musim bez hanby uznat, ze by som stratu hoci este nenarodenenho dietata asi tak hrdinsky ako ona nezvladla. Kazdopadne som rada videla opat Zacha v akcii a zase sa budem opakovat, ale on sa pre tieto ulohy v malych filmoch priam narodil. Takze ano, plakala som ako male dieta. A to mi staci, aby isiel tento film do mojich oblubenych. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Velmi silný, smutný a citlivý příběh, kdy se během malé chvíle nepozornosti úplně změní život třem lidem. Zach Braff byl v roli Henryho výborný, řekla bych, že dokonce lepší, než v The last kiss a i když jsem mu ten jeho přerod tolik nevěřila, budiž mu to odpuštěno, protože on scénář nepsal. A tu intenzivní bolest, kterou prožívala Nathalie se přenesla i na mě a já nemohu jinak, než neznámé Isabelle Blais za její výkon pochválit. U mě emoce fungovaly na plno a tudíž s čistým svědomím dávám silnou čtyřku. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný dramatický příběh o ztrátě, svědomí, přátelství, lásce, zklamání a spravedlnosti. Sympatické ústřední herecké trio za podpory příjemné hudby a přispění komorní atmosféry dotváří nadprůměrný zážitek po zhlédnutí tohoto snímku. Jsem na vážkách, zda dát 4* nebo 5*. Objektivně je to někde mezi, takže zaokrouhlím k vyšší cifře. ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Práve mám rozpozeraný seriál Scrubs a tak som si chvíľku musel zvykať na to, aby som Zacha nevnímal ako popleteného doktora Doriana. Že bez problémov dokáže zahrať aj vážnejšiu rolu ukázal už v The Last Kiss a teraz ešte viac pritvrdil. Film sleduje nezvyčajné stretnutie dvoch ľudí – on poháňaný pocitom viny a ona túžbou nájsť oporu v ťažkej životnej situácii. Postavy sú vykreslené citlivo, človek s nimi aj súcití a zaujíma ho ich vývoj. Je to taký malý, úprimný príbeh o živote s jeho dobrými aj zlými stránkami. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Námet je veľmi silný a smutný, nie je nič horšie ako smrť dieťaťa, pričom vyrovnať sa s tým je nemožné, hlavne keď ide o cudzie zavinenie. Ale forma a štýl natočenia ma až tak nezasiahli, po režijnej stránke sa nevyťažila ani polovica možného dramatického potenciálu. Mnohé scénky mi prišli pocitovo slabšie, niekedy nudili a miesto toho aby emočný náboj ku koncu naberal na sile tak skôr upadal, prípadne kolísal ako na hojdačke. Začiatok teda skvelý, smerom na koniec kvalita snímku klesala. Na nadpriemer to však stačí aj tak. 70/100 ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Komorní dojemné drama, které mi sedlo. Víc snad ani netřeba psát, buď se vám na takový film dívat chce, nebo ne. Mně ano, Isabelle Blais i Zach Braff jsou výborní. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Komorní romance s mrtvým plodem pod srdcem, živená zlým svědomím... Záležitost ne úplně nová, zato nepřislazovaná a ozvláštněná přízrakem děsivého "jiného" stavu - na blázinec... ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Bavilo ma to, aj keď veselý príbeh to nebol ani náhodou. Mal svoje nedotiahnuté stránky a to hlavne postava Henryho (Zach Braf), ktorého by sa patrilo buď vykresliť viac, alebo ho len jednoducho postaviť do uveriteľnejšej roviny, nemusel byť hneď zrovna dílerom. Postava Nathalie či jej manžela sú však skvele napísané aj zahraté, čo túto nedokonalosť Henryho značne vyrovnáva. V konečnom sumáre príbehu, formy, herectva je to však naozaj výborný film. 75%. Videné v rámci Challange tour - 30 dní so svetovou kinematografiou. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Základní zápletka je jednoduchá: Henry sazí těhotnou Nathalie a od toho se následně odvíjí film. Oba hlavní hrdinové zjišťují, že si jsou velmi podobní: vyhýbají se realitě a oddalují to, co musejí vyřešit. Chvílemi se film hodně táhl, ale závěr byl výborný. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

prijemne zamysleni se nad tim, ze pred svymi ciny neutecete, tak jako se neschovate pred svym svedomim, pokud ho mate. i kdyz je to prijemne natoceno, bez velkych gest a scen, tak to ve mne hlubokou stopu nezanecha. navic nerada to rikam, ale Isabelle byla o dost lepsi nez Zach, trochu mi to prislo, ze si hrani povrchniho floutka az moc uzival. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh, který se postupně stává méně a méně zajímavým. Co je třeba mu ale nechat, to je skutečnost, že ta romantická rovina celkem funguje, navíc zde není klasický happy end, což jsou také určité body navíc. Film se ale stejně tváří trochu silnější a lepší, než jakým ve skutečnosti je. Mou pozornost si po celou dobu udržet nedokázal. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Ten príbeh je sám o sebe silný, no nehovoriac o tom, že Braff, ktorého mám stále zafixovaného ako infantilného JD-ho sa do takejto úlohy akosi nehodil, aj samotné spracovanie je plytké a postavy dosť povrchné. Tým pádom vyznieva záver dosť ťažkopádne a trochu naivne a ten Henryho prerod (a hlevne jeho záverečnú fázu) som proste nezožral. A z takého niečoho sa potom ťažko ždímajú emócie... ()

apacka 

všechny recenze uživatele

Za celou dobu se tam nestalo nic, o čem bych nevěděla, že se stane, což mě ve finále trochu mrzelo, protože se na to jinak koukalo dobře. Nemagický realismus. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Na kanadskou produkci velmi kvalitní počin. Děj filmu je takový, že divák je chtě nechtě donucen uvažovat o tom, jak by se v takové situaci zachoval on a jaké by měl očekávání od reakce protější osoby. Myslím si, že i přes silný námět film nevybočuje z lepšího průměru někam výš, třeba ke čtyřem hvězdám. ()

Lenulinka 

všechny recenze uživatele

Výborně natočené velice citlivé téma. Zachovi role vyloženě sedla. Drama o tom, že je asi jednodušší vyjít s pravdou ven hned na začátku, než se víc a víc zamotávat do vlastních lží a dostávat se do situace, kdy je pravda ještě více nesnesitelná a bolestivá právě pro toho člověka, který vás donutil naprosto přehodnotit svůj dosavadní život. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Výtečný film, který mohu jen doporučit. Ten příběh, to je síla. Představit si situaci hlavní hrdinky, to je skoro nemožné, vžít se do její kůže...něco takového prožít....Ale ani On to nemá jednoduché. Scéna v hospodě, kdy hrdinka popíjí, ta mi asi v hlavě zůstane dlouho. A proč ne 5*****? Možná jsem si jen přála americký konec, vydýchat tu syrovost není jednoduché. A taky možná, že film je o krapet víc pro ženy, protože přichází s tématem, které je bližší ženám. Ale jinak - excelentní, skutečně excelentní. ()

Rokle 

všechny recenze uživatele

Člověk míní, život mění. Proč je tak složité říct to co se ve skutečnosti stalo? Proč nezkusit jen z povzdálí sledovat, co se bude dít? Jednou však vyjde ta "mrcha" pravda na povrch. Dokážeme ale situaci ještě pořád ustát a postavit se čelem? Můžeme být na první pohled drsňáci a v jádru slušné a milé osoby? Těch otázek je mnoho, stejně jako život není jednoduchý a staví před nás každý den nečekané události. Snad stojí za zmínku podotknout, že fungující dramatické oblouky jsou zajištěny skvělým hereckým ztvárněním hlavní dvojky. Ty postavy dýchají... ()

Reklama

Reklama