Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tupá, hollywoodská zálivka na popcorn. Kikiny, bikiny, sliční metrosexuálové usilovně zatínající bříška a ve vodě nenažraná rybka, která při útoku vrčí!!! a pěkně si vyskakuje (někdy až tři metry nad hladinu). Jelikož je Noc, je úměrně tomu i hovno vidět a já se pomalu nemohl dočkat, až ten gumový 3D žralok všechny ty Keny a Bárbiny za "nervydrásajícího" šplouchání a cákání ve tmě do jednoho požere, napálím tomu odpad za mimořádnou bezkrevnost a ultimativní debilitu a pustím si něco o hodně zábavnějšího. Třeba plyn. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Už kvůli tomu bizáru jde o kousek, který rozhodně stojí za shlédnutí! Ano nepopiratelně je to v mnoha ohledech tak trochu hloupé a do jisté míry předvídatelné. Na druhou stranu si však říkám proč ne. Stále je to jen film a zde rozhodně není nic, co by vyloženě bilo do očí. A pak je tu další věc, dílo je totiž nespravedlivě podhodnoceno zdejšími uživateli na zcela nesmyslných 34%. Přitom efekty nejsou nejhorší, scénář je sice prostý, ale funkční a postavy sice úplně vymaštěné a přesto zajímavé a vtipné. K tomu byl úvod tak nabitý, až jsem film zpočátku vnímal na slabší čtyři hvěždy, což méně uspokojivý závěr zase tak moc nepokazil. V poslední řadě srovnám-li Noc Žraloka s jinými filmy podobného typu, tak jsem již viděl spousty po všech směrech výrazně horších, přitom s lepšími hodnoceními. Proto jsem se zde rozhodl naopak mírně nadhodnotit. V žádném případě si nemyslím, že by byl snímek špatný, ale není ani tak dobrý abych na něj kupříkladu chtěl ještě někdy znovu narazit. S hodnocením jsem se stejně nakonec rozhodoval na pomezí 50%. PS aneb nevysvětlitelné a komické části filmu: Proč ta holka prostě neprolezla mříží té žraločí klece, kolik hodin tam ten večer vyhozený a nad ránem znovu objevivší se pes kroužil ve vodě plné žraloků a je skvělé, jaké plameny dokáže vykouzlit skrz na skrz promočený zapalovač??. ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Nebylo by lepší ty vynaložené peníze na tento film raději vyhodit oknem nebo věnovat chudým. To by určitě bylo mnohem zajímavější a přínosnější, než stvořit tenhle snímek, který je nudný a nemá co nabídnout. Další film se žraloky nebo jinými podvodními živočichy už raději ne. Mám pořád ve své paměti hluboce zakořeněné Čelisti, takže se nedokážu ubránit srovnávání. Noc žraloka se s Čelistmi ani srovnávat nedá, protože jim bohužel nesahá ani po kotníky. Pokud chce někdo dál točit podobné filmy jako je tento vzniklý v roce 2011, měl by se nad sebou vážně zamyslet a poohlédnout se po jiné práci. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Po prvním zkouknutí traileru byl pro mě Shark Night jeden z nejočekávanějších hororů roku. S prvními recenzemi mé nadšení klesalo, ale stále jsem se těšil. Musím uznat, že je to opravdu hloupá ptákovina a že z prvního setkání s digitálními, nepřirozenými žraloky jsem měl celkem šok. Ale naštěstí mě film potkal v takové unavené, pohodové náladě, tak jsem jen bezmyšlenkovitě seděl a koukal. Nakonec se mi to celkem líbilo, tyhle teen vyvražďovačky u vody fakt můžu (hambařin a krve teda ale mohli přidat), revenge námět mě zaujal a hlavně jsem si zamiloval to prostředí jezera. 70% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Zábavný žraločí horor od ktorého nikto hádam nemôže čakať Čeľuste, skôr Piraňu a ako taký je vlastne dostatočne zaujímavý. Kočky v bikinkách prezentujú svoje dokonalé telá počas celého filmu, chalani správny hrdinovia, domáci sú poriadny hajzlíci a akcia na seba nenechá dlho čakať, motorové člny, skútre, surfy, hlavná hrdinka v klietke a trosky od výbuchov lietajú len do kamery. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Ve skutečnosti by Žralok bílý ve slaném jezeře kvůli koncentraci soli žít nemohl, adaptován je pouze na život v oceánu. (Listeroman)
  • Jen stěží by pes vyskočil z vody na palubu lodi do takové výšky, jak můžeme vidět ve filmu. (Conspi)
  • V závěru, kdy Nick (Dustin Milligan) vyskočí z vody na loď, aby zachránil Sáru (Sara Paxton), je jeho tělo i vlasy suché. (Conspi)

Reklama

Reklama