Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Recenze (168)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Představte si leporelo s krokodýlem a žralokem, listujte jím, lijte do něj sklenice vody a povídejte si u toho, co vás napadne... A výsledek bude pořád šestsetkrát lepší než tahle velvysranost. Příště, až tu bude třeba Mega Shark vs. Himalájosaurus, si musím pořídit neprůstřelný oči. Pokud chcete znát rating, vězte, že je to: STUNZ - 2, přeloženo: s trvalým újmem na zdraví po dobu nejméně dvou let... ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Nejdřív porazil digitální chobotnici, teď nakopal do prdele digitálního crocosaura. Kdo ho vyzve příště? Já to vím, já to znám, každopádně buďte si jistí, že ať to bude cokoli, bude to digitální, bude to přehnaný, budou tam famózní herecké výkony hvězd jako na oskara nikdy nenominovaný Brandon Slagle či nikomu neznámej Jose Rosete. Jak jsem mohla bez těhle lidí dodnes žít? Umí minimálně tolik obličejových grimas jako Fén-Nominální Stývn Segalů a to už je co říct. Teď upřímně...ani nevim koho tam kdo z nich hrál, ale chtěla jsem být první osoba co je v životě zmínila v komentáři. Myslím, že větší chvilku slávy na CSFD nikdy neměli a teď je díky mně, zná každej kdo si to přečte. No není to skvělé? Jop..Není ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Bohužel, už zdaleka ne tak ultimátní brak a záměrná esence všeho zla, jakou představoval první díl. Mega Shark vs. Crocosaurus se snaží být co nejkvalitnější, což se místy daří, když přijde řada na překvapivě slušné repliky (nikoliv scénář!!!), a konečně trochu solidní triky (co se helikoptér týče, to byla vždycky slabina), většinou ale spíše ne. Ve výsledku ani ryba, ani rak, která nedosahuje zrůdnosti, představované některými ultrafláky tohoto studia, ale ani té nejvyšší zábavnosti způsobené záměrným přístupem tvůrců, s čímž koketoval Megafault a kde exceloval právě Mega Shark vs. Giant Octopus... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Děkuji Universal Channelu, že se rozhodl vysílat Asylovské MEGA pecky. Jen je škoda, že kromě obou MEGA VS. filmů Mega Python vs. Gatoroid a Mega Shark vs. Crocosaurus, zatím nezařadili do vysílání díl, který předchází tomuto souboji. Technicky je tento kousek na stejné úrovni, ale zjistila jsem, že mu cosi chybí. Jakmile film skončil, na programu následovala opět Mega Piranha a já se utvrdila v tom, čím to je. Ani ultra drsná, hezká, avšak nepříjemná agentka Hutchinsonová se nedokáže rovnat se silnou Asylovskou trojkou ve složení Paul Logan, Tiffany a Debbie Gibson:) Tento film je dějově i charakterově velmi jednotvárný a poněkud plytký. Zcela postrádá Asylovskou propracovanost, obsáhlost a efektivnost kolosálního Mega Python vs. Gatoroid:) Hlášky jsou sice opět chrleny jedna za druhou, ale tento souboj žraloka a krokodýla mě jaksi nikterak uspokojit nedokázal:) "Naším úkolem je zničit a zabít pažraloka šavlozubého", "Nezničíte ho." - "Ani s celou palebnou silou armády?" :) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V posledných rokoch vznikol nový druh nízkorozpočtových, béčkových horrorov. Osobne som si ich zaškatuľkoval ako "versus monster movie" alebo "vs.monsters". Ide o filmové súboje gigantických zmutovaných zvierat. Videl som duel "Megažralok vs. obria chobotnica", "Boa vs. pytón", "Megakrajta vs. Gatoroid", "Varan vs. Kobra" a teraz som zhliadol aj titul "Megažralok vs. Crocosaurus". Všeky tieto filmy majú hlúpy scénar, hrajú v nich príšerní herci a digitálne triky sú viac ako úbohé. A predsa si to raz za čas rád pozrem. Ani neviem prečo. * ()

PinokKio odpad!

všechny recenze uživatele

Gigantická "triková" podívaná s různorodě velkými/menšími příšerami (asi dle nálady animátora), excelentními antihereckými výkony a hláškami údernými tak, že mě to málem uspalo. Co víc si přát od produkce Asylum. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Pokračování veledíla megažralok vs. obří chobotnice je stejně "zdařilé", ne-li o procento zdařilejší. Animace amatérská, střih katastrofální a akce příšerně zachycená. Prostě špatný film, což je vidět dle hodnocení. Já se jen musel ujistit, zda-li tomu tak opravdu je. A je. Ale dám dvě, za snahu a za toho krokodýlího dinosaura, zvanýho crocosaurus. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Ten žralok právě znukleárněl!" Ano, a něco podobného se stalo s celým filmem. Krokodýl Dundee, co vypadá spíše jako chátrající Indiana Jones, právě ulovil vycpané prase a nyní ho čeká lov krokodlaka...tedy Crocosaura. A co čert nechtěl, dokončení naplánované akce mu přerušil megažralok! Nejen Nigel Dundee Putnam hodlá získat zpět buď krokodlaka, nebo jeho vejce, v pohotovosti je i snad celé námořnictvo Spojených států. Aby také ne, když to vypadá, že Panamský průplav zmizí z povrchu zemského...Samozřejmě je to ptákovina s naprosto otřesnými triky, hereckými výkony i dialogy. Ovšem krátce po začátku se děj rozjede a nonstop akce trvá až do konce. Kdo zná Asylum, nemůže být překvapen. I přes všechny uvedené příšernosti jsme se bavil, byť komedie není v žánrové kolonce uvedena. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Asylum je pekná ukážka toho, ako sa dá na tomto svete prežiť aj keď z niekoho lezú iba hovadiny. Navyše riadne strelené hovadiny. No a tie trikové efekty, pánečku. Zemanove filmy sú proti tomuto spred vyše pol storočia ako niečo z úplne iného a vyššieho galaktického levelu. Na hranici odpadu samozrejme, tá jedna hviezda dajme tomu za tú trápnosť a strašné herecké výkony, na ktorých sa dá pobaviť, ale to je len taká z núdze cnosť. 10/100 ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Stejná sračka jako předchozí díl, Mega Shark vs. Giant Octopus... Co si budeme nalhávat, filmy od společnosti Asylum jsou vždycky kraviny, ale zamrzí, že jsou to už jen neskutečně nudné kraviny a ne zvráceně zábavné kousky, jako byla např. Megapiraňa, u které jsem se neskutečně bavil... Doufejme, že se pánové vzpamatují a natočí podobnou pecku... ()

sarkas21 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak někdo může vůbec tohle dát do kin a na dvd strašné.Vše se dá až tak moc vidět že je to počítat až se mi stoho chtělo blit strašné.Tohle nedoporučuji ani slepým....... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

já sem teda s chutí posílal Asylovky do odpadu,ale u tohodle dílka jsem konečně prozřel ;-) ono je to totiž tak strašně blbé,až je to vlastně geniální.Když vidíte jak moc se ta parta amatéru snaží hrát a tvořit..ehm něco co má být asi jako film :-) a oni to navíc berou smrtelně vážně a dělají to se vším zapálením....až jim prostě ty dvě hvězdičky dám...protože mě opravdu upřímě nerozesmálo tak dlouho nic....jako film u kterého není záměr divákův smích :-D Mega Sharku jeď! Chci Mega Shark vs. Mega Delfín! ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Když sleduji podobné filmy, vždy si pokládám dvě otázky. Kde na to vzali tvůrci koule a prachy? Je to ten typ filmů, který se ani nedá nazvat filmem, protože absolutně pohrdá a uráží to co se běžně filmem nazývá. Když opomenu to, že třeba hudba by mohla fungovat i v o dost menší sračce než je tato a kameru řídil asi jediný schopný člověk ze štábu, nefunguje ve filmu vůbec nic co by v běžných filmech fungovat mělo. Nejsou tu herci ale lidi, které natáčela kamera, není tu příběh ale cestování postav od kulisy ke kulise a triky nebo akce...tady opravdu nemám slov, kterými bych vyjádřil to co si tvůrci dovolili. Ale sakra by mě zajímalo, jestli to opravdu mysleli vážně. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokračování je zhruba stejně 'kvalitní' jako jeho předchůdce. Obě monstra a především Megalodon vypadají až moc digitálně, jednotlivé scény jejich útoků rovněž. Ani tentokrát se tvůrci nevyvarovali debilních scén typu letu žraloka a jeho ničení lodi ocasem atd... Ale jako komedie to u mě fungovalo. ()

Reklama

Reklama