Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Recenze (168)

RomeroIsGod odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá bomba! Nikdy nevíš, jak bude krokouš vypadat v dalším záběru! A do toho samozřejmě výborný výkony všech zůčastněnejch. No neváhám napálit nekritickejch 0% ()

M.E.K.Y odpad!

všechny recenze uživatele

S kolegou jsme se hecli a podívali jsme se na tohle "dílo", protože světe div se, viděli jsme i první díl "Mega Shark vs. Giant Octopus" a nedalo nám to, aby jsme nedokoukali i pokračování... A co nového? Nic, je to stále naprosto neuvěřitelná podívaná. S tím rozdílem, že už zde nevystupuje Lorenzo "Mamlas", ale jiná plejáda prvotřídních herců bez hranic. Ovšem více než o lidské bytosti, tady jde především o obří nestvůry, které opět svádějí souboj na život a na smrt. Obě monstra jsou opět udělány na špičkové úrovni, kvalit filmových efektů by jen stěží odolal sám Cameron, některé záběry se v žádném případě neopakují a vůbec, víte co je na tomto "filmu" nejlepší? Scénář, respektive dialogy postav, které jsou samo o sobě mistrovsky napsány, ale teprve až náš dabing je povyšuje do jiných sfér. Závěr? Zkrátka a dobře, tohle jsou filmy, které si vás v žádném případě nedovolují urazit a určitě stojí za to je vidět. Už kvůli rozšíření filmových možnosti a zkušeností. ()

Standic1 odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si říkal, že by bylo fajn si zahrát ve filmu. Ale řekněte mi, kdo může chtít hrát v něčem jako je tohle :D Parta šílenců z Asylum mi každým filmem dokazuje, že některým lidem, by se měl dát zákaz natáčení filmů - vždyť se jim to nemůže ani vyplatit... A chudáci "herci", ty už si v ničem pořádném nikdy nezahrají :) Rozhodně se na to nedívejte, i dívat se, jak roste tráva je zábavnější než tato trikově absolutně nezvládnutá slátanina! ()

ujec odpad!

všechny recenze uživatele

Blahoželám scenáristovi i režisérovi k tak fantastickému dielu. Zaraďujem ho do svojej TOP 20 najnezmyselnejších filmových diel. ()

Matli odpad!

všechny recenze uživatele

Horší jako předchozí díl s chobotnicí. A ty efekty, to už snad nemyslej vážně!!!! Ani prsatá agentka Hutchinsonová to nezachránila. 8% ()

Vakomlok odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy žasnu, proč se na podobné filmy koukám. Většina trikových scén by se dala věrohodněji zahrát s obrázky vystřiženými z učebnice přírodopisu, herci jsou otřesní, dialogy trapné... Jasný odpad a je škoda, že to s tímhle filmem tvůrci vidí tak vážně a prezentují ho snad i jako horor, protože jako komedie by byl Mega Shark vs. Crocosaurus geniálním počinem. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné, na co jsem během filmu rád koukal, bylo poprsí v sexy tričku agentky Hutchinsové. Film je "Zabiják" na nudný večer. Doslova Vás ubije způsobem svým vlastním, na který má patent jen Asylum. ()

J. T. Kirk odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem se o tomto počinu proti přírodě dozvěděl poprvé, bylo to když jsem se dodíval na Mega Shark vs. Gigant Octopus, tak jsem nevěřil vlastním očím. Robert Picardo v takové blbosti? Bože Roberte, prober se!!! Hrál jsi nejlepší postavu na palubě Voyageru (Star trek Voyager) a teď bereš takovéhle podřadné role v takových sračkách? No je to škoda, ale pojďme se podívat na zoubek "filmu". Samozdřejmě, že se hercům ani herci říkat nedá. Ne proto, že by se snažili, ale hraní jim prostě nešlo, ale tu není ani náznak nějakého snažení. No prostě stejné, jako u všech těchto filmů. Abych pravdu řekl, měl jsem radši tu chobotničku, krokodýl je debil. Vlastně jediný kdo v celém tomhle veledíle uvažuje normálně je tek krokouš a náš kámoš žralůček... No prostě i když jsem se snažil úplně vypnout, nepřemýšlet a jen na to čumět, tak to nic nepomohlo. I ta mucha co mě prolétala hlavou (tam kde bývá normálně mozek.. já jsem si ho vyndal, aby byl můj pokus co nejlepší) pochopila, že je to naprostá blbost a donutila mě si dát mozek z5 a trpět. Pro vás pro všechny, kteří ste to JEŠTĚ NEVIDĚLI tu mám zprávu: pokud možno, tak se na to vůbec NEDÍVEJTE a pokud není jiná možnost, tak se OŽERTE a celou dobu se ŘECHTEJTE!!! ()

loki5 odpad!

všechny recenze uživatele

Znuklearizovaný žralok a geniální plán jak ho zničit :-D. Nebombardujte ho nebo vybouchne. Mám nápad vyhodíme do vzduchu sopku. A všichni říkají no jasně proč nás to nenapadlo hned. Tohle je tak za hranicí sebeparodie že jsem se musel smát od začátku do konce. ()

foundation odpad!

všechny recenze uživatele

Občas je zvedavosť silnejšia. Slová ako neuveriteľné a neskutočné tu nemajú šancu stačiť. Takisto ako nestačí hodnotenie. ()

Laca1313 odpad!

všechny recenze uživatele

Klasické Asylum dílo s tradičními nedostatky a chybami (např. neustále se měnící velikost obouch příšer) a příšerným scénářem. Prostě stejná blbost jako první díl,akorát mi osobně přišli herci sympatičtější než v jedničce. Ale to nic nemění na jasném odpadu,ostatně jako u všech filmů z produkce Asylum. Těším se,až se mi konečně podaří narazit na dílko od Asylum,kterýmu budu moct dát alespoň jednu hvězdičku :) ()

Ygnor odpad!

všechny recenze uživatele

Některé poslední díla pana Trošky mi ještě připadají vedle tohoto doslova zvěrstva jako těžké filozofické počiny.... ()

tompaulman odpad!

všechny recenze uživatele

Příběhově, filmařsky i trikově špatné, což bych všechno dokázal odpustit. Jenže ono to není ani zábavné, narozdíl třeba od Sharknada. ()

TomStrom odpad!

všechny recenze uživatele

Nebohé pobřeží USA... Poprvé ho zdevastoval Megashark spolu s obří chobotnicí, pak ho zpustošili vybuchující megapiraně a o pouhý rok později se na něm vyřádil znovu Megashark, nyní však spolu s Crocosaurem. Kdo chce tu poslední zkázu vidět na vlastní oči, směle do tohoto filmu. Kromě tradičně přiblblého scénáře, dialogů jak po pěti pivech, efektů evokujících léta dávno minulá a hereckých výkonů jako z amatérského porna jsou novinkou bayovsky vypadající záběry s neodmyslitelnými zpomalovačkami a epickou hudbou. Ono celkově je druhá polovina filmu samý výbuch a samý akční záběr. Jen škoda nic moc hlavních hrdinů, kam ti se hrabou na zvláštního agenta Jasona Fitche z Megapiraně. ()

Knor odpad!

všechny recenze uživatele

Já myslel, že už jsem viděl všechno, ale ještě pořád se najde něco, co mě dokáže opravdu zarazit a po hlubokým zamyšlení zoufale rozesmát..... ()

Reklama

Reklama