Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Recenze (168)

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

...a veď ten poster nebol až taký zlý... akurát že digitálne monštrá chytajúce ľudských mravcov sú úplne na smiech... ()

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

Agentka v těsném tílku se neusměje, krokodýl a žralok na sebe neustále krkají a lidi v ponorkách si vyzkouší, jaké to je být sardinkami v konzervě. Černý hrdina stále pobíhá s nefunkční lampičkou a bílý hrdina s velkým kvérem (tím si jistě nic nedokazuje) moc koukal na Indiana Jonese. Made in Asylum. Co dodat :) ()

ANTYCHRYST odpad!

všechny recenze uživatele

To je hodně silná dvojka, megafalešnej přerostlej zoufalej krokodýl a žralok, kterej má v záběrech obrovskou papírovou ploutev , jak z dětskejch vystřihovánek a když skáče tak je to nafouklej balonek. Opravdu moc pěkné. Jen pro ty nejotrlejší, kteří odevzdají dobrovolně 90 min svého života. ()

boumik odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza a děs efekty nulové, herecké výkony nulové, kamera hrůza!!! Všemu dodává korunu zaber když Megažralok drží v tlamě jadernou ponorku, co dodat mega žralok měří při nejmenším 2km crocosaurus 2,5km s ocasem hodnoceni tyto filmy jednoduše zakázat moje hodnoceni 3% ()

Maxwell28 odpad!

všechny recenze uživatele

Crocosaurus? :-D Férovej film, kterej si na nic nehraje a už od začátku na vás vyprdí všechny sny divokých scénaristů, kteří si fakt pustili uzdu fantazie! ()

Stejšn odpad!

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmě že už z podstaty tenhle film nemůže být nic jiného než sračka, to každý očekává a i by se na to těšil (třeba já), ale ona je to bohužel i nuda. Člověk čeká na nějaké dílčí zapamatováníhodné momenty, ale tady žádné nejsou. ()

jack_scott odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná a tak šíleně natočená sračka, že by člověk na filmy přestal pomalu koukat obecně. Kam se to hrabe na první díl, tohleto je fakt úplně neuvěřitelný. Asylum mívalo většinou něco do sebe,ale tohle? Dalo by se říct, že horší film sem neviděl,a to jsem neviděl úplně málo... ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

Po neskutečné sračce "Megažralok vs. obří chobotnice" , přichází ještě větší sračka (ano opravdu je tomu tak) v podobě "Megažralok vs. crocosaurus" . Já vím je těžko k uvěření, že první díl něco překoná, ale opravdu se tak stalo. Hoši z Asylum si mohou zatleskat a bouchnout šampaňský a připravit se třeba na dalšího "Megažraloka vs mega něco" . Podobně jako v jedničce není divák ušetřen otřesných herců s ještě otřesnějšími dialogy, neskutečných kulis a naprosto nepochopitelných animací dvou naprosto neuvěřitelných zvířat. Navíc, ale tentokrát divák získá i bonus - a to naprosto nehoráznou nudu. Jednička byla dno kinematografie, ale byla zábavná, dvojka není ani to, a na dně zůstala. Mimochodem oživnutí zvířat v jedničce bylo hodně utopistický, ale to co se děje ve dvojce, to už nemá obdoby. Scénář asi psalo 6ti leté dítě, jinak si to nelze vysvětlit. Ubohé, trapné a nudné. 0 % Shit ! ()

Fíma odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda, že tu není i záporná stupnice, protože tohle má u mě minus pět. Kdyby to bylo jen pitomé, kdyby to bylo jen špatně natočené, kdyby v tom byly jen ubohé triky, prkení herci, slaboduché dialogy, ale ono to hlavně mělo tu nejhorší hudbu v historii filmu! Neskutečně mě vytáčela ta rádoby napínavá hudba, která hrála pořád a pořád a stále dokola ve smyčce. Ne jen ve vybraných pasážích, ale neustále. Asi aby ještě víc dokreslila, jak moc je to napínavý film. Ve výsledku jsem neustále čekal: teď, teď! A ono nic, hudba stále gradovala, stále gradovala, ale film degradoval, degradoval, až zdegradoval (nebo zdegeneroval) na úplný suterén lidské tvořivosti (přesahující rámec filmové tvorby). Tohle je úplné dno lidské tvorby od prvních nesmělých krůčků jeskynních malířů až po dnešní postmoderně postmodernisticky postmoderní postmodernu. Ve srovnání s tímto už se mi ani roztavený kontejner jakožto umělecké dílo nezdá tak zavrženíhodný. To mi připomíná jeden z, dle mého názoru, nejznámějších případů moderně moderního nevkusismu první kategorie, veleumělecké veledílo (v kontextu tohoto filmu spíš megaumělecké megadílo) Damiena Hirsta: Žralok naložený ve formaldehydu. A tam by měl, dámy a pánové, skončit i tento megažralok a i všechny ostatní megapotvory tohoto megastupidního megastudia. Meganazdar! ()

Víteček odpad!

všechny recenze uživatele

Šel jsem do tohoto filmu bez velkých očekávání. Čekal jsem obvyklou nekvalitu studia Asylum na kterou se prakticky nedá koukat, ale to jsem se mýlil. Byl jsem překvapen. Mile překvapen. Tenhle film dával smysl, příběh byl ucelený, nebyly v něm žádné slepé uličky (třeba nic s elektrárnou) a nelogičnosti. I dialogy byly rozumné. Lidé a monstra se nepřemísťovali z místa na místo, jak je napadlo a monstra neměnila neustále velikost. CGI bylo velmi kvalitní, příšery vypadaly velmi věrohodně, souboje byli kvalitní a velmi plynulé. Zázračně se tam také neopravovaly helikoptéry a neuzdravovali umírající lidé a pokud krokodýl někoho sežral, tak ho následně nevyplivl a neusnul. To by samozřejmě byly nesmysly, ale naštěstí tam nic takového nebylo. Stejně jako nebyly v ponorkách hloupě umístěné stoly s rádii a nedošlo k živelné katastrofě. Takže za mě veliká spokojenost a nebojím se dát plný počet... eh... ne ...počkat... Omlouvám se, spletl jsem se, to byl jiný film. Mrzí mě, že hrál Robert Picardo v takovéto a podobných kravinách, myslím, že má na víc. A nikdo mi nevymluví, že spolu ve skutečnosti krokodýl se žralokem neměli poměr. Dokud byl krokodýl v džungli, tak neměl žádná krokodýlátka. A proč? Nebyl kdo by oplodnil jeho vejce, samozřejmě. A najednou, když se dostane do moře, se ze všech jejích vajec líhnou potomci, někdy i v tom okamžiku, kdy je naklade (ne-li dřív) a film jasně zmiňuje, že žralok navštěvuje všechna místa, kde vajíčka jsou. Myslím, že je to jasné. ()

zzzzzjjjjj odpad!

všechny recenze uživatele

Sr*čka všech sr*ček. Doporučuji shlédnout video od Maceho na YouTube, "Dívám se na nejhorší horor všech dob". Taky právě z tohoto videa snímek pouze znám, ale na názor to stačí... Jak film, tak to video je sice hovadina na Ntou, ale právě proto se na těchto dvou tvorbách s chutí ujedete. 😂 Film ale stál za velký kulový. Je vidět, že režisér má oblibu v takovýchto filmech, a to mluvím i o jejich názvech... 🙈👎🦈 ()

mFranta odpad!

všechny recenze uživatele

Nééééééé, proč, proč? Už první díl byl naprosto k nekoukání a tohle je ještě horší- několikrát za film zrecyklované záběry, grafika efektů horší než u počítačových her let 90., naprosto tupé herecké výkony, kamera a prostě všechno. Ach jo, doufám, že Asylum nechystá ještě třetí díl- to už bych vážně nepřežil. ()

dthwinter odpad!

všechny recenze uživatele

Žralokovi s chobotnicí jsem tu jednu hvězdičku dal, ale přestože asylume opět dostál své pověsti, tantokrát už ani ta hvězdička nebude. Nasmál jsem se sice dost, ale popravdě si už ani nepamatuju, kdy jsem viděl horší film. ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Zase raz som sa vecer pustil do odvaznej cinnosti, t.j. napadlo mi, ze si mrknem nejaky film z produkcie Asylum. No a... dopadlo to zhruba tak, ze drvivu vacsinu casu som skratka nechcel verit tomu, co sa odohravalo na obrazovke. Lenze, kedze vieme ake studio za tymto brakom stoji, niet sa vlastne co cudovat. Jedno plus by sa ale naslo -- pomerne dobre sa pri tom zaspava ;) ()

Reklama

Reklama