Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý díl Megažraloka je typická asylovka posledních let - záměrně přehnaná, záměrně tupá, záměrně digitální. Herecké výkony nebyly tentokrát tak hrozné (a do hlavní ženské role se asylákům konečně podařilo obsadit celkem slušnou kost), ale záběry stometrového krokodýla lezoucího po dálnici nebo žraloka přeskakujícího naviňáckou loď posílají tenhle snímek ke dnu. (600., 25. I. 2011) ()

jardoch 

všechny recenze uživatele

Tento film si mě získal jednou věcí.Nevzpomínám si na film,který by mě zaujal tak originálním a vtipným názvem:-DProstě v té trafice za výlohou nemohl zůstat.Bylo by nefér,dávat odpad!Jednu hvězdičku si tento film zaslouží.O ději už si asi každý udělá obrázek a není nutné film ani vidět:-)...ovšem já ho bohužel viděl:-( ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Najslabší film ako Superžraloka tak aj Crocosaura. Tieto dve monštrá mali za sebou teda lepšie kúsky (aj keď nie oveľa) tak isto aj protivníkov. V mojich očiach to nebolo na odpad! ale veľa k tomu nechýbalo. Zachránil to iba superžralok ktorý skákal z vody a vždy keď sa obtrel o loď to miesto vybuchlo. Keď sa o to miesto obtrel znova opäť to vybuchlo na tom istom mieste. ()

tormento odpad!

všechny recenze uživatele

Vďaka pánu Bohu za Universal channel...a ľudskú debilitu, ktorá nepozná hranice. Otázka znie: prečo sa takéto nezmysly "točia", dabujú a pre koho? Lebo v takýchto filmoch nevidím moc veľký zmysel, horor, to teda v žiadnom prípade, na komédiu až moc trápne, v sci-fi by som si predstavoval efektíky aspoň na úrovni windows 95, prírodopisné a náučné to tiež moc nebolo...vlastne náučné hej!..pretože kto si to raz pozrie, ten sa poučí :D ()

Fíma odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda, že tu není i záporná stupnice, protože tohle má u mě minus pět. Kdyby to bylo jen pitomé, kdyby to bylo jen špatně natočené, kdyby v tom byly jen ubohé triky, prkení herci, slaboduché dialogy, ale ono to hlavně mělo tu nejhorší hudbu v historii filmu! Neskutečně mě vytáčela ta rádoby napínavá hudba, která hrála pořád a pořád a stále dokola ve smyčce. Ne jen ve vybraných pasážích, ale neustále. Asi aby ještě víc dokreslila, jak moc je to napínavý film. Ve výsledku jsem neustále čekal: teď, teď! A ono nic, hudba stále gradovala, stále gradovala, ale film degradoval, degradoval, až zdegradoval (nebo zdegeneroval) na úplný suterén lidské tvořivosti (přesahující rámec filmové tvorby). Tohle je úplné dno lidské tvorby od prvních nesmělých krůčků jeskynních malířů až po dnešní postmoderně postmodernisticky postmoderní postmodernu. Ve srovnání s tímto už se mi ani roztavený kontejner jakožto umělecké dílo nezdá tak zavrženíhodný. To mi připomíná jeden z, dle mého názoru, nejznámějších případů moderně moderního nevkusismu první kategorie, veleumělecké veledílo (v kontextu tohoto filmu spíš megaumělecké megadílo) Damiena Hirsta: Žralok naložený ve formaldehydu. A tam by měl, dámy a pánové, skončit i tento megažralok a i všechny ostatní megapotvory tohoto megastupidního megastudia. Meganazdar! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Mimo iné tvorcovia špeciálnych efektov zabudli pridať vlny v scénach, keď žralok vyskočí a dopadne do vody, a rovnako tak aj pri podvodných výbuchoch. A pokiaľ ide o výbuchy, samozrejme, nekonajú sa ani rázové vlny. (ČSFD)
  • Rovnako ako v iných filmoch podobnej kvality, ani v tomto nedokázali tvorcovia udržať konštantnú veľkosť digitálnych monštier. Zatiaľ čo v úvode je hlava krokodíla len o trochu väčšia než človek (tak, aby sa mu akurát zmestil do papule), neskôr je zmienené, že má dĺžku 500 metrov a je dokonca rovnako veľký ako budovy. (ČSFD)
  • Hlavní hrdinovia si nie sú nejakú dobu istí, či vajcia, na ktoré narazili, sú žraločie alebo krokodýlie. Táto otázka je však bezpredmetná, nakoľko vajcia žralokov majú mimoriadne zvláštne tvary a na vajcia, aké kladú plazy (teda aj krokodíly) sa vôbec nepodobajú. Každý, kto má aspoň základné znalosti žralokov, by okamžite vedel, že im vajcia nepatria. (ČSFD)

Reklama

Reklama