Reklama

Reklama

VOD (1)

Maturiťák organizuje obdivovaná prezidentka třídy Nova Prescottová. Pomáhat jí má rebel Jesse, kterému to jako trest nakázal ředitel školy. On ale raději chodí za školu, prohání se na své motorce nebo naoko balí svou učitelku. Oba mladí se postupně poznávají a pronikají vzájemně do svých světů. Když se dozví, že sousední škola chystá podobný ples, jedou se tam jako dva špióni podívat. Aby viděli výzdobu, musí se tam vloupat. Chytí je hlídač a je z toho průšvih. Otec Novy se zlobí na jejího nového kamaráda a řekne mu, že dceru jen brzdí, ať ji nechá na pokoji. Během přípravy se tak změní život i dalších mladých lidí. Pár jich bude šťastných, někteří se znemožní a ostatní budou čelit očekáváním, která obklopují jednu z nejdůležitějších událostí střední školy. (TV Nova)

(více)

Recenze (95)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Není to úžasný film, je přímočarý, snadno stravitelný, je od Disney… ale mně to pro tu chvíli bohatě stačilo. Je to film postavený na klišé, ale je jich tam víc, střídají se, takže to vůbec nevadí. Nejde o tom, že bych si z toho filmu odnesla veliké prozření, jde o to, že jsem se u něj nenudila a ten trumbelín, co si někoho hledal na ples a nakonec vzal svoji sestru byl prostě… úžasnej. :-) Navíc, já na Disneyho blbinkách ujíždím, protože většinou stojí za starou klišovitou bačkoru a to mám na nich ráda. Mohla bych to přirovnat k někomu, kdo ujíždí na Béčkových, Céčkových, … hororech. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Poloslazená romantika od Disneyho. Více netřeba dodávat. Jede se dle tradičních schémat, nic nevybočuje ze zažitých standardů podobných školních romanticko-komicko-dramatických filmů. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Za oceánem je to událost. U nás jde o ples hlavně pro rodiče, v Americe pro studenty a jejich partnery/partnerky. Spoustu tradic, spousta veselí i vyčkávání na to, kterýpak princ vezme odvahu a pozve tu nebo tamtu na ten velký večer. A my se tomu tak trochu smějeme. Stejně úsměvné jsou charaktery jednotlivých postav, vztahy mezi nimi jsou spletité asi jako puzzle pro desetileté děti. Tuctový a nekomplikovaný Disney, co jsme ale čekali? ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Maturitní ples je velká událost, tedy alespoň v Americe určitě ano, a tak není divu, že pro končící ročník na střední škole se stává maturiťák velkým tématem k řešení už několik týdnů před jeho samotným konáním. Oproti americkým maturitním plesům jsou ty naše české maturiťáky strohé, nudné a nezajímavé, a právě proto rád uvítám, kdykoliv mám tu možnost, se podívat na nějaký americký film nebo seriál, kde na záběry z maturitního plesu narazím. To je ten hlavní důvod, proč jsem chtěl vidět tento film, a zklamán jsem rozhodně nebyl, i když ze samotného maturitního plesu je ve filmu jen asi zhruba 10 až 15 minut, ale i tak to byl zajímavý film, který rozhodně stálo za to vidět. Vždyť film nabídl například i originální způsoby zvaní holek na ples, nebo jednu velkou lovestory mezi hlavní hrdinkou a školním grázlíkem. Jasně, ve filmu je k vidění i velká řada scén plných klišé, ale na druhou stranu je to příjemný film z prostředí střední školy, který v sobě skrývá hned několik různých minipříběhů, u kterých jsem se vůbec nenudil. Ve výsledku si tedy myslím, že film nedopadl nejhůř, ale ani nejlépe, jak dopadnout mohl, a proto hodnotím průměrně, což znamená tři hvězdy. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si to včera pustila, s tím že jsem od toho nic nečekala, spíš jsem si po prvních minutách říkala, jestli to zvládnu vůbec bezbolestně dokoukat. Kupodivu mě film zhruba v polovině docela chytl a ve výsledku musím uznat, že mě bavil víc něž hvězdnější kousky podobného ražení (film řešící několik vztahů zároveň) alá Na sv. Valentýna, nebo Až tak moc tě nežere (což jsou v obou případech snímky, jejichž dokoukání pro mě opravdu bylo utrpením). Solidní romantika s kupou (opravdu je jich kopec) hezkejch chicks. 50% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

"It´s the last night and it´s the last dance. And for that one night, who we were for four years of High School, it doesn´t matter. It´s all of us together, in this one perfect moment." Na film od Disneyho, mi to přišlo nadprůměr. Možná proto, že rozumím proč hlavní hrdince tak hrozně záleželo na tom, aby to bylo dokonalý. Maturiťák byl nejlepší noc za celou střední školu a vážně nezáleželo na tom s kým jste se bavili a s kým ne, prostě jste si to užili společně. Mám z toho trochu nostalgickou náladu, ano maturiťáky jsou v Americe trochu vyhrocený, ale řekněte, která holka by nechtěla aby jí nějákej kluk pozval na ples jedním z těch romantických způsobů? A která holka by chtěla jít na ples sama? Možná trochu lituju, že u nás se prostě rande na ples neřeší, tady jde každej sám az sebe. A co, že byl ten film předívatelný a ničím neoriginální. Dokázalo to zabavit. 4* ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Taká twajlajtovka, akurát že tam nemali ohoblýkované zuby a nebehali kaje taje o stošesť . Hej, je to určené teda mladým trinástkam a gayom, ale fakt, že tam neboli trápne kecy a tie typické, stupídne, akože vtipné scénky, udeľujem tri hviezdičky. Vskutku pohodová a milá tínejdž oddychofka. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale někdy mám pocit, jako bych pro disneyovky měla stále větší slabost. Líbí se mi ta jejich pozitivita a idealismus, i když je to možná nadsazené a vše tam působí až příliš dokonale. Ale o tom taky disneyovky jsou. Film měl velmi sympatické herecké obsazení a milou a nenásilnou dějovou linku, která se točí okolo maturitního plesu. Musím říct, že ve výsledku mi to ani nepřišlo jako tak velké klišé jako to může působit, než se na to člověk podívá. Koneckonců, proč si to nepřiznat - snad každý v hloubi duše touží po krásném a nezapomenutelném zážitku, ať už je to noc maturitního večírku nebo něco jiného. ~(4,0)~ ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Neviem, či to spôsobila únava z práce, ale mne sa to páčilo. Ak som dal Marshallovi za jeho VALENTÍN tri hviezdy, tu určite nemôžem dať menej. Je tam kopa klišé, ale je to sympatcké. Jednotlivé teen romantické zápletky ma nenudili a mladí herci to zvládali v pohode... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Krasné s výbornou hudbou která vás doprovázela cely film, čekal sem spíš něco ve stylu kopec srandy a naschválu a podobně a dostal jsem velký opak a spokojeny, super romantika. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Je radosť byť postavou v nejakom Disneyho filme. V tomto prípade teenagerom, keďže ich najväčším problémom je to, že nebudú mať s kým ísť na ples. Hrozná tragédia. Samozrejme nakoniec sa aj tento vážny problém vyrieši a všetci nešťastne zamilovaní aj zúfalci sa popárujú so svojimi vyvolenými a žijú si šťastne až do smrti... Aj P-čko má s realitou viac spoločné, ako toto presladené Disneyho dielko, ale keď nad tými nezmyslami príliš nepremýšľate, tak sa to dá pozrieť. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zase takovej ten "feel-good" film, který není ani vyloženě komedie a ani vyloženě drama. I když mě logo Disney ze začátku trochu vyděsilo a první hezké tvářičky ještě víc (Disney si ty herce snad v tý svý továrně vyrábí na zakázku), nakonec jde o nijak objevný, ale příjemný a poměrně inteligentní film. Všechno je to takové disnyeovsky pohádkové, korektní, (vkusně) naleštěné a nakonec i dost předvídatelné. Líbí se mi, jak amíci (alespoň ve filmech) dělají z maturiťáku "big deal". Ten můj okolo mne celkem prošuměl. Ale ne že by byl špatnej, člověk si alespoň rád zavzpomíná. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný film o maturitním plese (nebo slovenské stužkové). Hrdinové jsou obyčejní, průměrní, nikdo nijak extra nezpívá (díky bohu), netančí (i když ústřední pár Pomádu trochu připomínal) a chybí ústřední rádoby vtipný vypravěč. Celé je to takové milé a rychle ubíhající. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Myslete si o mě co chcete, ale tento film se dle mého mínění povedl. Má sice od začátku do konce předvidatelný scénář, ale s tím to hereckým obsazením jaký má a s absencí trapných teenagerských vtípků, mi to ani popravdě nevadilo. Jako nenáročná pohodovka do postele přímo ideální věc a jelikož mám nutkání si jej ještě někdy pustit znovu, tak musím hodnotit vyššími známkami. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, prostý film pro náctileté holky. Netvrdím, že jsem se nebavila, ale je to prostě kýčovitý americký film. Alias celý život na střední se točí jen kolem maturitního plesu? Jo jasně, žijte dál v pohádce. Ale hvězdička a půl za to, že jsem se nenudila. P.S. Drama? To jako vážně? Asi drama kvůli hrozbě, že nebude ples:D ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Šmarjájosef, blíží se Prom a mě nikdo nepozval! Mám si hodit mašli hned anebo se skutečnosti hrdinně postavit? 1) Barvotiskově schematické postavy se se vší vážností připravují na nejdůležitější událost svých životů - maturitní ples. Didaktická schematičnost z filmu prýští a jednoduché životní pravdy blahobytné americké společnosti padají na diváka jako krápníky ze střechy při oblevě. 2) Ale což, kluci jsou tu pěkní a ti naivnější z maturantů možná ztráví u obrazovky pěkné chvíle. Naštěstí je tu po ruce very american happy ending... 3) Obsazení: 25letý herec, zpěvák a kytarista Thomas McDonell (rebel Jesse), 27letý DeVaughn Nixon (černoch Tyler, který usiluje o mladičkou Simonu), 23letý Jared Kusnitz (obrýlený Justin, který od nepaměti chodí s Číňankou Mei), 17letý Nolan Sotillo (nesmělý Lucas zamilovaný do Simony), 18letý Cameron Monaghan (Lucasův nejlepší lehce nerdovský kamarád Corey), 23letý Jonathan Keltz (svědomitý student Brandon), 23letý Nicholas Braun (Lloyd) a další pěkní kluci. Tak mě ale napadá, v kolika létech se podle tvůrců tohoto filmu vlastně maturuje? ()

Reklama

Reklama