Reklama

Reklama

VOD (1)

Maturiťák organizuje obdivovaná prezidentka třídy Nova Prescottová. Pomáhat jí má rebel Jesse, kterému to jako trest nakázal ředitel školy. On ale raději chodí za školu, prohání se na své motorce nebo naoko balí svou učitelku. Oba mladí se postupně poznávají a pronikají vzájemně do svých světů. Když se dozví, že sousední škola chystá podobný ples, jedou se tam jako dva špióni podívat. Aby viděli výzdobu, musí se tam vloupat. Chytí je hlídač a je z toho průšvih. Otec Novy se zlobí na jejího nového kamaráda a řekne mu, že dceru jen brzdí, ať ji nechá na pokoji. Během přípravy se tak změní život i dalších mladých lidí. Pár jich bude šťastných, někteří se znemožní a ostatní budou čelit očekáváním, která obklopují jednu z nejdůležitějších událostí střední školy. (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (95)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Není to úžasný film, je přímočarý, snadno stravitelný, je od Disney… ale mně to pro tu chvíli bohatě stačilo. Je to film postavený na klišé, ale je jich tam víc, střídají se, takže to vůbec nevadí. Nejde o tom, že bych si z toho filmu odnesla veliké prozření, jde o to, že jsem se u něj nenudila a ten trumbelín, co si někoho hledal na ples a nakonec vzal svoji sestru byl prostě… úžasnej. :-) Navíc, já na Disneyho blbinkách ujíždím, protože většinou stojí za starou klišovitou bačkoru a to mám na nich ráda. Mohla bych to přirovnat k někomu, kdo ujíždí na Béčkových, Céčkových, … hororech. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Naprosto nesmyslný film vhodný akorád tak pro teenagery. Hodně se divím, že do hlavní role nebyla obsazená Hillary Duff. Hlavní o co ve filmu šlo bylo připravit co nejlepší kulisy a výzdobu maturitního večírku. To vše s nádechem romantiky a lásky dvou mladých lidí, kteří se nejprve nenávidí a pak se do sebe zamilovali. Disney už natočil podobných filmů nezpočet a pořád jim ještě nedocvaklo jaký sračky točí. Celkem 15% ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý, prostý film pro náctileté holky. Netvrdím, že jsem se nebavila, ale je to prostě kýčovitý americký film. Alias celý život na střední se točí jen kolem maturitního plesu? Jo jasně, žijte dál v pohádce. Ale hvězdička a půl za to, že jsem se nenudila. P.S. Drama? To jako vážně? Asi drama kvůli hrozbě, že nebude ples:D ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Je radosť byť postavou v nejakom Disneyho filme. V tomto prípade teenagerom, keďže ich najväčším problémom je to, že nebudú mať s kým ísť na ples. Hrozná tragédia. Samozrejme nakoniec sa aj tento vážny problém vyrieši a všetci nešťastne zamilovaní aj zúfalci sa popárujú so svojimi vyvolenými a žijú si šťastne až do smrti... Aj P-čko má s realitou viac spoločné, ako toto presladené Disneyho dielko, ale keď nad tými nezmyslami príliš nepremýšľate, tak sa to dá pozrieť. ()

MatyTroy 

všechny recenze uživatele

Dávám 3 hvězdičky, nečekal jsem od toho filmu nic, ale jsem rád, že jsem se na něj podíval. Taková oddychovka kdy se člověk nepotřebuje plně soustředit. Ano film je plný klišé a celkově je předvídatelný, ale nenudil jsem se, ani jsem nesledoval, kdy už konečně film skončí. Jako odpočinkový film svojí úlohu splnil bez problému. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama