Reklama

Reklama

Darker than Black: Kuro no keiyakusha - Gaiden

  • Japonsko DARKER THAN BLACK 黒の契約者 外伝 (více)

Obsahy(1)

V týchto štyroch dieloch sa dozvedáme, čo sa stalo medzi prvou a druhou sériou. Yin a Hei sa musia skrývať a dávať pozor, pretože na nich číha nebezpečenstvo zo všetkých strán. Syndikát totiž na dvojicu poslal "lovcov" a nie je jediný, kto chce dostať Yin. (Hees)

Recenze (5)

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Slabší 5, ale ryze scénářem a dějem je to nejlepší část celého trojčlánku Darker than Black, který tak vyzdvihuje (hlavně 2. sérii) vše o stupeň výš. ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Série Darker than Black je mne na hodně vysokých místech, ale tato třetí série je ješětě o něco lepší, než původní první. Komu se nelíbilo zakončení, tak tyhle 4 díly to bezmezně vynahrazují. Celý seriál jsem sledoval chronologicky, tedy v pořadí 1.-3.-2. série a vyplatilo se to. Mnoho otázek je tak zodpovězeno a hodně věcí vám tak docvakne docela rychle. Nicméně nouze o neskutečná převapení není. ()

Reklama

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Sice krátké, ale přesto velice kvalitní epizody. Děj začíná tam, kde první řada končí a konec je hodně otevřený s opět bez vysvětlení co se vlastně stalo a o co tam s Jin jde. Takže nemám ponětí co se zde odehrávalo. V těchto čtyřech dílech nebyl čas na filery, proto se děj neustále točí kolem útěku ústřední dvojice. Škoda jen, že nemám tušení proč. Kvůli závěru musím s hodnocením trochu níže, takže výsledek je shodný s první řadou. ()

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo je to oddelené od Gemini keď je to jeho súčasťou, ale budiš. Každý kto má v plane skuknúť druhu sériu DtB nech zlhiadne najprv Gaiden. Nie lenže, mnohé vysvetľuje (po skuknuti Gemini som mnohému nechápal), ale ako samostatná časť je veľmi dobrá a kedže sa odohráva pred Gemini, vychutnáte si ju viacej. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Akčně-filozofická vsuvka. Na Gaiden jsem se podíval "chronologicky", tedy krátce po finále první série a ještě před úvodem druhé a nutno říct, že jsem udělal dobře. A musím přiznat, že když z příběhu pomalu začala sálat duchovnější atmosféra než z celé předchozí řady dohromady, nestačil jsem zírat. Tvůrčí tým je očividně schopen jakékoli žánrové odbočky a Ryūsei no Gemini tak díky tomuto prologu dostal jedinečnou možnost, jak být perfektním zakončením ságy. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama