Reklama

Reklama

Film o filmu: Kajínek

(TV film)
všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2010, 10 min

Režie:

Marek Dobeš

Hrají:

Petr Jákl

Obsahy(1)

Režisér Petr Jákl ml. představí svůj nový český film o nejznámějším doživotně odsouzeném vězni současnosti. A nejen o něm... (oficiální text distributora)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jiří Kajínek nám dal možnost s tím příběhem nakládat tak, aby to byl film a abysme věci pojali tak, aby to diváky bavilo." To je ale hodný člověk a já bych to považoval za další nezvratný důkaz jeho neviny. Jinak se samozřejmě vzájemně pochválili herci s režisérem, nakouslo se cosi o Kajínkově vůli a ukázala se autentická místa, kde k tomu došlo. Právě ta autenticita je pro mne na filmu asi to nejlepší. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na youtube se může každý podívat na tohle krátké video, ve kterém si poslechneme pár slov režiséra i herců. Dále pak máme možnost nakouknout pod pokličku natáčení některých scén. Bylo to moc krátké na to aby mě to nějak pořádně zaujalo, ale naštěstí jsem viděl první film, který je hodně dobrý a Jákl se vážně vytáhl. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

V tomto "dokumentu" není nic zajímavého. Diváka ničím nenaláká. Návštěvnost filmu Kajínek je obrovská. Jiří Kajínek je velmi populární osoba. Jsem pro, aby byl propuštěn. Myslím si, že je to člověk inteligentní. Alespoň tak působí. Obdivuji jeho osobnost. Věřím v jeho nevinu. Měl hrát on v tomto filmu, i když ten ruský herec není špatný. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě dost bída a film o filmu je hodně podobný. Ale je těžké vybočit z něčeho, co se nepovedlo. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ve filmu o filmu jde vždycky tak trochu vyzdvihnout své dílo. To Petr Jákl samozřejmě dělá. Důležitým faktorem pro mě je právě autentičnost, to souhlasím. Navíc podoba hlavního herce s Kajínkem je další významný faktor. ()

Reklama

Reklama