Reklama

Reklama

Pomatená kouzelná kmotra pomáhá Abby splnit přání u příležitosti jejích 16. narozenin. Abby si však uvědomí, že po tom, co si myslela, že chce, ve skutečnosti vůbec netouží, ale nakonec prožije ty nejlepší narozeniny. (oficiální text distributora)

Recenze (35)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Obyčejná komedie pro mladší ale když někde ležíte ste rádi i za takovou komedii škoda že to mělo málo humoru a hrozně velkou nálepku disney channel . ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Abby mi lezla tak na nervy, že už při scéně, kdy jí do koupelny vlétly vosy (včely?) jsem jí přála, aby její oteklý obličej a rty byly pobodány těmi malými včelkami (vosami). No, nestalo se a Abby se vystěhovala. Abbyin nejlepší kamarád byl sympaťák a já se nemůžu ubránit dojmu, že tnehle film parazituje na svém o mnoho povedenějším kolegovi, a to na Přes noc třicítkou. Asi už jsem na tyhle pubescentní filmy přestárlá. ()

Lokutus odpad!

všechny recenze uživatele

film o nablblý vymaštěný 16, která na narozky dostane balík svíček, který jí plní nablblý přání z jejích dětských let. Jak sledovat hranou verzi Barbie, kde je hlavní hrdinka ještě větší píča. ()

buchli 

všechny recenze uživatele

Jedna půlhvězdička za pokus o jakousi časovou smyčku, druhá za Bilodeaua (spíš kvůli jeho sympatické postavě v Kyle XY, tady je celkem nevýrazný... jako všichni). Na tom filmu není vůbec nic zajímavého ani originálního, hlavní hrdinka a vlastně i většina ostatních postav je krajně nesympatická a povrchní (a to i pokud se film snaží upozorňovat na pochybné priority americké mládeže, které může podle všeho napravit i něco tak jednoduchého, jako lehce nesmyslná kouzelná víla). Pokud nejste šestnáctiletá holka, nebo se zrovna nepotřebujete něčemu pořádně vysmát, ruce pryč! ()

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Větší ulítlost aby člověk pohledal. Vážně jsou holky v 16ti tak pitomé a blbé? :D Tak to ještě, že nejsem holka a tímto obdobím jsem si nemohl projít (zaplať pánbůh)... Ale už chápu, kde bere Justýn Bobr tolik fanynek. 0% ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Ani výborné, ani tak hrozné. Celkem to šlo. Ale fakt, že nemám Debby Ryan moc v lásce do toho pro příště nejdu. Jinak příběh jednoduchý ... šestnáctiletá Abby chce být honem rychle dospělá, než zjistí že to není tak cool jak si představovala a přeje si být opět praštěná puberťačka. Pro mě za tři. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Musím napsat, že se na tenhle film dalo dívat, byl jiný a přesto stejný jako všechny ostatní tohoto druhu, pokud mi nerozumíte, hned vysvětlím, tento film měl nápad, který se jim jakštakš podařilo naplnit, hodně mi připomíná film, který jsem viděla už dávno, ale jsem si jistá, že při vymýšlení jej použili pro inspiraci, která podle mě nebyla příliš zdařilá. Líbil se mi nápad, že pochopí, jaké maličkosti a nedůležitosti si přála a pokusí se to všechno vrátit zpátky, naopak, alespoň pro mě, bylo to, jak se některé scény táhly nebo nebyly až tak úplně domyšlené, myslím si, že tenhle film nestál za nic, proto se podívejte a ohodnoťte jej nebo se na to vykašlete a taky se nic nestane. ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Aj keď to bolo celé STRAŠNE umelé, presladené, priblblé a namyslené, tak neviem prečo, ale zaujalo ma to asi po dvoch minútach sledovania a musela som to dopozerať. A zas na druhej strane bolo to pozerateľné a len slabý odvar toho seriálového hnoja, ktorým dennodenne vymýva mozgy detí disney channel. Tak v rámci ničnerobenia a vypnutia väčšiny mozgových buniek to bola celkom fajn oddychovka, ktorú si iste už nechcem zopakovať, ale pre tento jedenkrát mi nespôsobila žiadne trvalé následky. ()

frolish 

všechny recenze uživatele

Prva polovica velmi mila a vtipna (na film o nespokojnej teenagerke ma az prekvapivo vtiahol do deja :D), no potom to akosi sklzlo do vod vlastnych tomuto zanru, pochovavajuc dobry zaciatok az privelmi naivnymi dejovymi zvratmi (alebo skor zvratom) pozliepanymi do toho krasne poucneho romantickeho finale, ktory sice filmu tohto typu nemozno vycitat, no bolo v jeho silach, aby tam doplaval aspon o nieco dostojnejsiou cestou. 50% ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

První polovinu mi přišlo, že hrdinka nedelá nic jiného, než že sfoukává svíčky, pak se film přenesl na morální stánku věci. Místy slabší, místy fajn, takže 2*. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Hloupej nesympatickej film s hloupýma nesympatickýma mlaďasema o hloupý a nesympatický holce, která se za 80 minut stala z naprostý nány nádhernou a rodinu milující slečnu, která se usmířila s největší sokyní, získala štěstí lásku a rozum. Na stejný brďo jako fajn oddychovka Přes noc třicítkou, ale mnohem mnohem horší. ()

vandr odpad!

všechny recenze uživatele

To si takhle člověk jede vlakem a aby mu to lepší utíkalo si pustí tu největší možnou kravinu ze všech nemožných kravin ()

Megynka 

všechny recenze uživatele

Pokud se rádi díváte na Disney channel, je to super :) ale prostě to není pro každého, zaujme to samozřejmě hlavně "puberťáky" :) to ale ještě neznamená, že je to špatné ;) ()

Reklama

Reklama